Pages

Polis Sinema Filmini Online İzle

Türü : Dram / Macera / Polisiye

Gösterim-Tarihi : 16 Şubat 2007

Yönetmeni : Onur Ünlü

Senaristi : Onur Ünlü

Yapımcısı-Süresi : 2006, Türkiye , 104 dk.

Oyuncu Kadrosu :Haluk-Bilginer (Musa Rami) , Özgü-Namal (Funda) , Ragıp-Savaş , Sermiyan-Midyat , Settar-Tanrıöven , Kaan-Çakır

Filmin Konusu:Senelerdir kazandığı başarılarla cinayet masasında tamamen bir efsaneye dönüşmüş olan Musa-Rami, 63. doğum gününü kutlarken artık mesleğinin zirvesinde olan bir polistir. Uzun süredir cinayet masası gibi belalı bir bölümde çalışmış olmanın verdiği bir sonucu olarak da başı beladan pek kurtulmamaktadır.

Bir süredir mücadele ettiği mafya oluşumu, ailesini ciddi olarak tehdit etmektedir. Bir yandan ailesini koruyabilmenin mücadelesini verirken diğer yandan da, kendisinden 40 yaş küçük olan üniversite öğrencisi Funda'ya karşı beslediği güçlü duygular, yüreğini kasıp -kavurmaktadır.

Yaşamı tüm bu git-gellerin arasında sıkışmış devam ederken doğum günü partisinin hemen ardından korkunç bir gerçekle yüz yüze kalır: Kanserdir ve çok-az ömrü kalmıştır. Yaşamındaki bunca soruna, şimdi bir de zamanın sürekli işleyen tik-takları eklenmiştir.



Türk Polisiye Filmi Olan Polis Askiyon Macera Filmini Full Online Hepsini Bedava İndirmeden İzle,Türk Yapıtları,Türk Sinema Filmleri,Türk Sineması,Online Sinema İzle,Bedava Sinema İzle,Sinema filmi seyret,film seyret

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder