Pages

HALO WARS TAMAMINI İZLE


Halo Wars filmi 2009 yılında ABD de yapıldı.Yapıt Bilimkurgu Animasyon filmi kategorisinde yer alıyor.Filmin yönetmenliği Scott Martin Gershin, Amanda Wyatt senaristliği ise Graeme Devine tarafından yapılmıştır.Filmin toplam süresi yarım saat .Halo Wars Filmi 03 Mart 2009 (ABD)Tarihinde Vizyona Girmiştir..Filmin efektleri animasyonları yapılışı gerçekten güzel animasyon sinema ve bilim kurgu filmi sevenler için yapılmış mükemmel bir yapıt izlemenizi tavsiye ederim iyi seyirler.


halo wars filmi animasyon sinema bedava animasyon filmi izle,online halo wars filmini izle bilim kurgu filmi izle

İCİMİZDEKİ DUSMAN FİLMİNİ İZLE

İçimizdeki Düşman filmi 2007 yılında Fransa da yapıldı.Yapıt Dram / Savaş / Tarihi film kategorisinde yer alıyor.Filmin yönetmenliği Florent Emilio Siri senaristliği ise Florent Emilio Siri , Patrick Rotman , tarafından yapılmıştır.Filmin toplam süresi 1 saat 51 dakikadır .İçimizdeki Düşman Filmi 3 Temmuz 2009 Tarihinde Vizyona Girmiştir.Filmin Oyuncu kadrosunda Benoît Magimel-(Lieutenant Terrien) , Albert Dupontel(Sergent Dougnac) , Aurélien Recoing -Commandant Vesoul) , Marc Barbé(Capitaine Berthaut) , Eric Savin (Le sergent tortionnaire) , Mohamed Fellag(Idir Danoun) , Lounès Tazairt (Saïd) gibi isimler yer alıyor.









içimizdeki düşman filmi savaş filmi 2009 filmleri bedava izle online sinema ,vizyondaki sinema filmleri,tarihi film izle,savaş filmi izle

Ölümüne Savaş 2 - (Türkçe Dublaj) İzle

Ölümüne Savaş 2 - Half Past DeaD 2 (Türkçe Dublaj) İzle
Yapımcı: William B. Steakley;
Senaryo: Andrew Stevens, D. Kyle Johnson;
Müzik: John Lee, Jon Lee;
Tür: Aksiyon / Suç
Görüntü Yönetmeni: Ken Blakey;
Kurgu: Michael Kuge;
Kostüm Tasarımı: Sonia Woodfield
Filmin Konusu:Haksızlığa Boyun Eğmezlerdi.
Burk (Goldberg) ve Twitch (Kurupt), Craton hapishanesinde cezalarını çekmektedirler. Hapishane, azılı bir çetenin kontrolündeydi.
Burk ve Twitch hayatta kalmak için farklı bir birlik oluşturuyorlar. Bu olayların çıkışına sebebiyet veren kişiyi bulmak için hem azılı çete hem de hapishane görevlileri ile çatışmaları gerekecektir. Çete lideri Cortez’in peşine düştüklerinde sevdikleri için de mücadele edeceklerini anlarlar. Cortez’in elindeki rehinelerden biri Twitch’in nişanlısı diğeri de Burk’ün kızıdır.
Artık sevdiklerinin hayatına karşılık kendi yaşamlarını riske atmaları gerekecektir.










Hız Yolu Full Film İzle

Yapım:2009 ~ ABD

Tür:Aksiyon, Dram

Yönetmen:David Betances

Senaryo:Sevier Crespo, David Betances

Yapımcı:Steven Bauer, Sevier Crespo, Edwin Licona, Dina Almeida

Görüntü Yönetmeni:Jeff Carolan

Süre:1 saat 28 dk







parti tirtillari cizgi sinema izle

Parti Tırtılları filmi 2008 yılında Danimarka, Almanya da yapıldı.Yapıt Animasyon, Aile filmi kategorisinde yer alıyor.Filmin yapımcılığı David Bateson yönetmenliği Thomas Borch Nielsen senaristliği ise Morten Dragsted tarafından yapılmıştır.Filmin toplam süresi 1 saat 25 dakikadır .Parti Tırtılları Filmi 23.04.2009 Tarihinde Vizyona Girmiştir.Filmi seslendirenler arasında David Bateson, David Bateson, Heather Carino, Helle Dolleris, Trine Dyrholm gibi isimler yer alıyor. Parti Tırtılları güzel bir animasyon sinema filmi.İzlemenizi tavsiye ederiz.İyi seyirler.






parti tırtılları animasyon sinema animasyon filmleri izle,aile filmleri izle ,online sinema izle,çocuk filmleri,çizgi filmler,çizgi sinema

Başsız Kadın Filmi İzle


Tür : Polisiye / Gerilim / Dram / Gizem Yönetmen : Lucrecia Martel Senaryo : Lucrecia Martel Görüntü Yönetmeni : Bárbara Álvarez Yapım : 2008, Arjantin , 87 dk. Oyuncular María Onetto (Verónica) , Claudia Cantero (Josefina) , César Bordón (Marcos) , Daniel Genoud (Juan Manuel) Ekleyen : OceanGirL Konusu:Veronicaarabasıyla gerçekleştirdiği bir yolculuk esnasında bir şey’e çarpar.Çarpmanın şokuyla hızla oradan uzaklaşır. Acaba bir çocuğa mıçarpmıştır, yoksa bir köpeğe mi? Bu hassas soru giderek kadınınzihnini daha fazla yormaya başlar. Üstelik bir çocuk ölmüştür aynıyerde. Kadının ailesi olayı kapatsa da, onun içi rahatlamaz. Giderekpsikolojik anlamda eşi olmayan bir ruh haline bürünecektir. TheHeadless Woman, son derece gizemli bir Arjantin filmi ve en büyük gücübaşrol oyuncusunun etkileyici performansı. 2008′in en iyi filmleriarasında kabul ediliyor...













baskin 9 full sinema izle

Baskın 9 filmi 2009 yılında günay Afrika ve ABD de yapıldı.Yapıt Aksiyon, Bilim Kurgu, Dram, Gerilim filmi kategorisinde yer alıyor.Filmin yapımcılığı Peter-Jackson, Bill-Block, Elliot-Ferwerda, Ken-Kamins, Paul Hanson yönetmenliği Neill Blomkamp senaristliği ise Terri Tatchell, Neill Blomkamp tarafından yapılmıştır.Filmin toplam süresi 1 saat 42 dak. .Baskın 9 Filmi 02 Ekim 2009 (Türkiye) Tarihinde Vizyona Girmiştir.Filmin Oyuncu kadrosunda William Allen Young Jason Cope Jed Brophy John Sumner Nick Blake gibi isimler yer alıyor.Baskın 9 filmi şu bu film eklendiğinde vizyonda olmadığı için alt yazılı olarak eklenmiştir.










baskın 9 izle,baskın 9 full izle,baskın 9 online izle,baskın 9 bedava sinema izle,baskın 9 filmini izle

Bernard And Dorris Filmini Online İzle

Bernard Ve Dorris filmi 2007 yılında ABD de yapıldı.Yapıt Dram, Komedi filmi kategorisinde yer alıyor.Filmin yapımcılığı Bob-Balaban, Jonathan-Cavendish, Mark Kassen, Adam-Kassen yönetmenliği Bob Balaban senaristliği ise Hugh Costello tarafından yapılmıştır.Filmin toplam süresi 1 saat 45 dakikadır .Bernard and Dorris Filmi Türkiye de Vizyona Girmemiştir.Filmin Oyuncu kadrosunda Ralph-Fiennes Susan Sarandon James-Rebhorn April-Yvette-Thompson Corey-Hibbert Don-Harvey Eliot Sash John-Schuman Monique-Curnen gibi isimler yer alıyor.









bernard and Dorris ,bernard and dorris alt yazılı film izle,bernard and dorris filmini full online seyret,film seyret alt yazılı komedi yabancı sinema filmi izle

kehanet gerilim sinema izle

Kehanet filmi 2009 yılında ABD de yapıldı.Yapıt Aksiyon, Gerilim, Korku filmi kategorisinde yer alıyor.Filmin yapımcılığı Jeffrey Schenck, Kimberly A. Ray yönetmenliği Fred Olen Ray senaristliği ise Mark Sanderson tarafından yapılmıştır.Filmin Oyuncu kadrosunda Krista-Allen Luke-Perry Tom Berenger Anthony Tyler Quinn Bill J. Stevens David Andriole Gerald Webb Haran-Jackson John L. Curtis Louis-Mandylor Oliver-Rayon Robert Catrini Sam-Scarber Travis Dixon gibi isimler yer alıyor.








aksiyon sinema gerilim filmi,macera filmi ,bedava sinema izle,online sinema izle,film seyret,bedava seyret

Dehset Treni Yabanci Sinema (Altyazı)

Tarör Treni filmi 1999 yılında Kanada da yapıldı.Yapıt Gerilim-Korku filmi kategorisinde yer alıyor.Filmin yapımcılığı Harold Greenberg yönetmenliği Roger Spottiswoode senaristliği ise T.y. Drake tarafından yapılmıştır.Filmin toplam süresi 1 ssat 39 dakikadır .Dehşet Treni Filmi Türkiye de Vizyona Girmemiştir.Filmin Oyuncu kadrosunda Jamie Lee-Curtis Ben Johnson David-Copperfield Derek Mackinnon Hart Bochner gibi isimler yer alıyor. Yabancı Sinema Filmi Altyazılı olarak sitemize eklenmiştir.İyi seyirler dileriz.






Teror Treni filmi,teror treni yabancı sinema filmini online bedava full indirmeden internetten izle,sinema filmleri altyazılı sinema filmleri,altyazılı macera filmleri