Pages

UTAN ORHAN GENCEBAY FİLMİNİ İZLE

UTAN filmini indirmeden izle, orhan gencebay filmleri izle, oya aydoğan filmleri seyret, yeşilçam filmlerini izle, türk filmleri
Filmin Konusu: Orhan Gencebay hanımından ayrılmıştır. Bir müddet sonra çocuklarına bakmak amacıyla yeni bir anne ortaya çıkar. fakat Orhan Gencebay ın çocukları yeni anneyi ilk başta hiç sevmezler.Hatta nefret ederler yeni anneden.
Utan Filminin Oyuncuları: Orhan Gencebay / Oya Aydoğan / Fatma Belgen / Erdinç Akbaş / Tuğçe Mertoğlu / Görkem Başak / EkremDümer / Efkan Efekan


MUHTEŞEM KAHRAMANLAR BEDAVA İZLE

Konusu: Çok süper bir bilimkurgu sinema filmi olan Muhteşem Kahramanlar‘da tarihde kötü ün yapmış özel güçleri olan kişilerin, mecburen bir araya gelerek kötü güçlere karşı bereber mücadelelerini anlatıyor genel olarak. Filmde kahramanlarımız arasında favorim Sean Connery‘nin canlandırdığıydı tüfeğiyle uzak mesafeleri vurması çok güzeldi.Tür : Gerilim / Bilim Kurgu / Aksiyon / Çizgi RomanGösterim Tarihi : 24 Ekim 2003Yönetmen : Stephen NorringtonSenaryo : James Dale Robinson , Alan Moore (Kitap) , Kevin O’Neill (Kitap)Görüntü Yönetmeni : Dan LaustsenMüzik : Trevor Jones , Mark IshamYapım : 2003, ABD / Almanya , 110 dk.Oyuncular: Sean Connery (Allan Quatermain) , Stuart Townsend (Dorian Gray) , Peta Wilson (Mina Harker) , Shane West (Detektif Tom Sawyer) , Jason Flemyng (Dr. Jekyll/Mr. Hyde) , Richard Roxburgh (Mycroft Holmes, M) , Naseeruddin Shah (Prens “Kaptan Nemo” Dakkar) , Max Ryan (Dante Inferno) , Tom Goodman-Hill (Sanderson Reed) , Tony Curran (Rodney Skinner)







q

BARAJ YEŞİLÇAM FİLMİ İZLE


BARAJ filmini full izle, Tarık Akan filmlerini izle, Türkan Şoray filmleri seyret, sinema izle, filmleri seyret eski türk sinemaı baraj isimli filmi indirmeen izleyin.İlk önce filmin müziği ayrı bir güzel cahit berkay imzasını taşıyor bu müzikler filmile muntazam bir uyum oluşturmuş.filmin senaryosu türk sinema dünyasında az yazılan bir senaryo olması nedeniyle güzel bir inema filmi olmuş..Baraj filmini televizyonlarda izlemişsinizdir.bir de sinemafia.com da izleyin.

Tam Ekran
İzle

KADIN OLMAK SUÇMU SİNEMA İZLE


KADIN OLMAK SUÇMU filmini FULL izle, dram filmleri izle, duygusal sinema filmleri, sinema izle, bedava sinema izle Konusu: EddieAraujo kenini her daim olduğundan dahada değişik hissetmektedir. Zaman geçtikçe annesinin makyaj ürünlerine ilgiduyar ve annesinin elbiselerini kendi bedeninde denemeye başlar. Eddie adını GwenAraujo şeklinde değiştirir ve bir bayan arkadaşıyla birlikte aynı evde yaşamaya başlar. Annesi bu davranışında ona her zaman destek vermektedir.