Pages

Saskin İmparator Cizgi Sinema Filmi

Türü : Komedi / Animasyon / Macera

Gösterim-Tarihi : 11 Mayıs 2001

Yönetmeni : Mark Dindal

Senaristi : Roger-Allers , David-Reynolds , Matthew-Jacobs

Müzik Yapım : John-Debney , David-Hartley , Sting , Peter-Hastings

Yapımcı : 2001 / ABD / 78 dk.

Seslendirenler : David-Spade (Kuzco) , John-Goodman (Pacha) , Eartha-Kitt (Yzma) , Patrick Warburton (Kronk) , Wendie Malick (ChiCha) , Kellyann Kelso (Chaca)

Walt Disney Stüdyoları'nın son bombası, tekrar yüzlerce kişilik bir sanatçı ekibinin çizimleriyle hayat kazanmış - Sting'in şarkıları da çalışmanın cabası.
Kendini beğenmiş ukala bir imparator olan Kuzco, doğumgününde tek başına yüzeceği bir su parkı yaptırmak için ülkesindeki birköyü gözden çıkartacak yapıda biridir. Sağ kolu olan Yzma'yı kovduğunda, Yzma'nın intikamının başına açacağı belalardan habersiz olan imparatoru çok kötü bir sürpriz beklemektedir: Yzma'nın yardımcısı Kronk, Kuzco'yu bir-lamaya çevirir.
Bir "lama" olarak hatyata devam etmekte hayli güçlük çeken imparator, yapılacak su parkının "lamaları" evsiz bırakacağını öğrenince, geçmişteki tavırlarını tekrardan sorgulamaya başlar...


Şaşkın İmparator Yabancı Animasyon çizgi sinema filmini bedava indirmeden online full internetten www.sinemafia.com farkıyla izleyin.Şaşkın imparator Filmini İzle,Şaşkın imparator online izle,Şaşkın İmparator Çizgi sinema online bedava izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder