Pages

Polis Sinema Filmini Online İzle

Türü : Dram / Macera / Polisiye

Gösterim-Tarihi : 16 Şubat 2007

Yönetmeni : Onur Ünlü

Senaristi : Onur Ünlü

Yapımcısı-Süresi : 2006, Türkiye , 104 dk.

Oyuncu Kadrosu :Haluk-Bilginer (Musa Rami) , Özgü-Namal (Funda) , Ragıp-Savaş , Sermiyan-Midyat , Settar-Tanrıöven , Kaan-Çakır

Filmin Konusu:Senelerdir kazandığı başarılarla cinayet masasında tamamen bir efsaneye dönüşmüş olan Musa-Rami, 63. doğum gününü kutlarken artık mesleğinin zirvesinde olan bir polistir. Uzun süredir cinayet masası gibi belalı bir bölümde çalışmış olmanın verdiği bir sonucu olarak da başı beladan pek kurtulmamaktadır.

Bir süredir mücadele ettiği mafya oluşumu, ailesini ciddi olarak tehdit etmektedir. Bir yandan ailesini koruyabilmenin mücadelesini verirken diğer yandan da, kendisinden 40 yaş küçük olan üniversite öğrencisi Funda'ya karşı beslediği güçlü duygular, yüreğini kasıp -kavurmaktadır.

Yaşamı tüm bu git-gellerin arasında sıkışmış devam ederken doğum günü partisinin hemen ardından korkunç bir gerçekle yüz yüze kalır: Kanserdir ve çok-az ömrü kalmıştır. Yaşamındaki bunca soruna, şimdi bir de zamanın sürekli işleyen tik-takları eklenmiştir.



Türk Polisiye Filmi Olan Polis Askiyon Macera Filmini Full Online Hepsini Bedava İndirmeden İzle,Türk Yapıtları,Türk Sinema Filmleri,Türk Sineması,Online Sinema İzle,Bedava Sinema İzle,Sinema filmi seyret,film seyret

Brad Pitt in Hayati Sinema Kariyeri

18 Aralık 1963’te İngiliz asıllı üç çocuklu bir ailenin enbüyük çocuğu olarak Oklahoma’da dünyaya gözünü açtı. Gerçek adı William Bradley “Pitt”ti. Doğumunun hemen ardından Pitt ailesi Springfield’e taşındı. Çocukluğu erkek kardeşi Doug-Pitt ve kız kardeşi Julie-Neal Pitt’le beraber Springfield ‘de geçen Brad, Kickapoo Lisesi’nde okumaya başladı. Sporla ve okulun öğrenci işleriyle yakından ilgileniyordu. Okul yıllarında arkadaşları ona “Pittler” lakabını takmışlardı. 1982 yılında yapılan bir organizasyonda en iyi giyinen erkek seçildi. Müzikle de yakından ilgilenen Pitt, Q Magazine dergisiyle yaptığı bir röportajda aldığı ilk albümün Elton John'un “Captain Fantastic” albümü olduğunu belirtecekti.
Gazetecilik öğrenimi almak için Columbia’daki Missouri Üniversitesi’ne kayıt yaptırdı. Öğrencilik yıllarında erkek kolejlerindeki öğrencilerin sosyal aktiviteler için biraraya geldiği The Sigma Chi birliğine de üyeydi. 1986 yılında mezun olmak için sadece iki kredisi kalmışken şansını Hollywood’da denemek için okulundan ayrıldı. Missouri Üniversitesi’nde reklâmcılık eğitimiveren ve Brad Pitt’inde eski hocalarından birisi olan bir profesöre göre, Pitt, adı The-Men-of-Mizzou olan bağımsız bir takvim projesi için çalışıyordu. The-Men-of-Mizzou, projenin sanat yönetmenliğini yapan ve tüm ilgisini bu çalışmaya yönelten Pitt’in okuldan mezun olmasını engellemişti.
Kariyer seçimi etrafındakiler için tamamen sürpriz oldu. Çünkü okuldayken sadece birkaç showda sahne almasına rağmen, bu işi profesyonel olarak ve tutkuyla yapmak istediğini hiç kimse bilmiyordu. Sonunda, film yıldızı olmayı kafasına koyan toy ve genç Pitt, cebinde sadece 325 dolarla California Dreamin’nın yolunu tuttu.
Hollywood’a gittikten sonra Pitt’e beş-altı yıl süreyle Roy-London oyuncu koçluğu yaptı. Head-Of-The-Class adlı sit-comda aldığı ufak bir rolle ilk televizyon tecrübesini yaşayan Pitt, o dönem kısa süreliğine showun yıldızı Robin-Givens’la birlikte oldu. Pitt ayrıca Growing-Pains adlı televizyon dizisinin iki bölümünde de konuk oyuncu olarak yer aldı.
Uzun süre soap opera Another-World’de Chris rolü ile izleyicinin karşısına çıktıktan sonra Our-
House adlı dizide sesini duyurdu. Dizinin diğer bölümünde oynamak için teklif aldıktan hemen sonra kendisini birden bire Shalane McCall'in sevgilisi Charles’ı canlandırdığı, Amerika’nın en popüler dizilerinden birisi olan Dallas’ta buldu. O yıllarda ayrıca prime-time kuşağında yayınlanan Thirty-something, 21 Jump-Street ve Freddy's Night-mares gibi dizilerde de oynuyordu.
1987 senesinde Andrew Mc-Carthy, Robert-Downey-Jr.ve James-Spader gibi dünyaca ünlü oyuncularla beraber Less-Than-Zero ve hemen ardından Charlie-Sheen’le No-Man's Land filmlerinde de oynadıktan sonra, 1989’da, ilk kez ciddi beyaz perde deneyimi olan Cutting-Glass filminde Dwight Ingalls rolüyle izleyiciyle buluştu. Pitt, aynı sene yine film-yıldızı olan Jill-Schoelen ile çıkıyordu.
Pitt’in sinemadaki ilk-başrolü 1988 yazında Yugoslavya’da çekilen Dark-Side-Of-The-Sun filmiyle oldu. Filmin çekimlerinin bitmiş olmasına rağmen savaşın başlaması nedeniyle, vizyona girmesi yıllar sonra gerçekleşebildi. 1990 yılında televizyon filmi Too-Young-to-Die?’da rol aldı. Filmde uyuşturucu bağımlısı olan Billy-Canton’ı canlandıran Brad Pitt, başrollerini paylaştığı Juliette-Lewis’e aşık oldu ve üç yıl sürecek beraberlikleri başladı.
Brad Pitt’in geniş kitleler tarafından tanınmasını sağlayan filmi ise 1991 tarihli Thelma & Louise filmi oldu. Ridley Scott’ın yönetmenliğini yaptığı film, Amerika’da çok büyük bir ilgi görmüştü. Baş-rollerini Susan-Sarandon, Geena-Davis, Harvey-Keitel ve Michael-Madsen’ın paylaştıkları sinema yapıtı, Pitt’in filmografisi için oldukça fazla önemliydi. Ayrıca filmde sadece 15 dakika görünmesine rağmen People Magazine dergisi tarafından "Dünyanın-En-Seksi-Erkeği” seçilecekti.
Ralph-Bakshi’nin yönetmenliğini yaptığı 1992 tarihli Cool-World filminden hemen sonra “Robert Redford’un yönetmenliğinde, “Craig-Sheffer”la başrolleri paylaştıkları ve en iyi sinematografi dalında oskarı kucaklayan A “River-Runs -hrough I”t (Bizi Ayıran Nehir) filminde de rol aldı. Pitt, filmde beraber çalıştıkları setl arkadaşı Buck-Simmonds ile aşırı iyi anlaştı ve ikili ev tutup beraber yaşamaya başladı.
1993 yılında baş-rollerini, uzun yıllar birlikte olduğu Juliette-Lewis’in yanı sıra daha sonraları TV dizisi X-Files’ta rol alacak olan “David Duchovny” ve “Michelle Forbes” gibi popüler isimlerle paylaştığı, bir yol yapıti olan “Kalifornia” için kameraların karşısına geçti.
1994’te “Anne Rice”ın aynı adlı romanından sinemaya aktarılan Interview-With-The-Vampire(Vampirle-Görüşme) filminde “Louis de Pointe du Lac” tiplemesiyle sinemadaki önemli performanslarından birisini daha gerçekleştirdi. Filmde 8. yüz-yıldaki bir vampiri canlandıran Pitt, Tom-Cruise, Christian-Slater, Antonio-Banderas ve o dönemlerde henüz onbir yaşında olan Kirsten-Dunst’la baş-rolleri paylaştı ve film 2 dalda oskara aday olarak gösterildi.
Hemen o yıl usta oyuncu “Anthony-Hopkins” ile beraber, Aidan-Quinn ve Julia-Ormond gibi önemli oyuncularla birlikte kamera karşına geçtiği “Legends-of-the-Fall” filmi geldi. Ciddiveönemli projelerde oldukça önemli isimlerle beraber çalışan Brad Pitt için sinema eleştirmenleri oldukça iyi olumlu eleştirilerde bulunuyorlardı.
1995 Brad Pitt’in sinematografisi için yine oldukça fazla verimli bir sene oldu. Zira ünlü artist, yetenekli yönetmen David-Fincher’ın çekim yaptığı, Morgan-Freeman, Gwyneth-Paltrow ve Kevin-Spacey’den oluşan değerli bir oyuncu kadrosu ile beraber Se7en filminde rol aldı.
Yine 1995’te en iyi yardımcı-erkek oyuncu dalında oskar ödülüne aday olarak gösterildiği ve yönetmenliğini Terry-Gilliam ın yaptığı Twelve-Monkeys filminde Bruce-Willis ile baş-rolleri paylaştı.
1996 seneseinde Kevin-Bacon, Robert-De-Niro ve Dustin-Hoffman gibi profosyonel oyuncularla beraber Minnie-Driver’ı en iyi yardımcı kadın-oyuncu branşında ALFS-Award’ın sahibi yapacak olan Sleepers filminde de rol aldı. Yine o yılın kasım ayında de oyuncu Gwyneth Paltrow’la nişanlandı.
Çocukl yıllarının geçtiği Spriengfield kentinde Discovery-Center’ın eğitim merkezi kurulması için 100 bin dolar bağışta bulundu. 1997’de canlandırdığı karekter yüzünden Çin'e girmesinin yasaklanacağı Seven-Years-in-Tibet filmini çeken Brad-Pitt daha sonraları da Times dergisine vereceği röportajda konuyla ilgili olarak şunları söyleyecekti:

Kutsal Damacana Komedi Filmi İzle

Yapımı:2007 ~ Türkiye
Türü:Komedi

Yönetmeni:Ahmet Yılmaz, Kamil Aydın

Senaryosu:Ahmet-Yılmaz

Yapımcısı:Şenol Zencir, Ali-Engin-Ulusoy

Görüntü Yönetmeni:Varol-Şahin

Müzik Yapım:Ercan-Saatçi

Dağıtım:Özen-Film

Kutsal Damacana Filmi Online İzle,Kutsal Damacana Filmini İzle,Kutsal Damacana Türk Komedi Sinema Yapıtı İzle Tamamını Seyret Bedava İzle,Komedi Filmi ,Full Komedi Fİlmi İzle

İssiz Adam Filmi Online İzle

Yapımı:2008 ~ Türkiye
Türü:Dram, Romantik

Yönetmeni:Çağan Irmak

Senaristi:Çağan Irmak

Yapımcısı:Gül Oğuz, Mustafa Oğuz

Görüntü Yönetmeni:Gökhan Tiryaki Müzik:Aria


ıssız adam filmi ıssız adam online sinema romantik dram filmi full izle,Türk Filmni bedava internetten izle,Filmi full indirmeden izle,ıssız adam filmi hepsini tamamını izle,bedava sinema filmleri seyret

Ask Tutulmasi Filmi Online İzle

Yapımı:2008 ~ Türkiye
Türü:Komedi, Romantik

Yönetmeni:Murat Şeker

Senaristi:Murat Şeker, Selami Genli

Yapımcı:Murat Şeker



2046 Filmini Bedava Online İzle

Türü : Romantik / Dram / Bilim Kurgu

Yönetmeni : Wong Kar-Wai

Senaryosu : Wong Kar-Wai

Görüntü-Yönetmeni : Christopher-Doyle , Kwan-Pun Leung , Yiu-Fai-Lai

Müzik Yapım: Peer Raben , Shigeru Umebayashi

Yapımcı : 2004, Çin / Fransa / Hong-Kong / Almanya , 129 dk.

Filmin Konusu:Bir yazar gelecekle ilgili yazılar yazmaktadır fakat aslında bunlar geçmişte yaşanmış olaylardır. Romanında gizemli bir tren belirli bir aralıkla 2046 denen yere gidip gelmektedir. Oraya her gidenin amacı aynıdır, kaybolan anılarını yeniden geri getirmek... 2046'da hiçbirşeyin değişmediği konuşulmaktadır. Lakin hiç kimse emin olamamaktadır çünkü 2046'yas giden kimse geriye dönmemiştir. Bir kişi hariç.. O 2046'da bulunmuştur. Orayı terketmeye karar vermiş, değişmek istemiştir.Won Kar Wai'nin In The Mood For Love filminin devamı niteliğindeki film çok fazla konuşuldu.







İkibin kırk altı romantik dram bilimkurgu yabancı sinema filmi full online bedava indirmeden izle.20046 filmini bedava izle,2046 filmi full bedava izle,bedava sinema,online sinema izle,seyret filmini izle,yabancı aksiyon sinema tamamını izle

Öldür Beni Komedi Gerilim Filmi İzle

Yapımı:2008 ~ Türkiye

Türü:Gerilim / Komedi

Yönetmeni:Korhan-Uğur

Senaristi:Korhan-Uğur

Yapımcısı:Mustafa-Saygın

Görüntü Yönetmeni:Ercan-Özkan

Müzik Yapım:Erkan-Bediroğl

Filmin Konusu :Ozan ve Atilla köy köy dolaşıp köy hayatı, yöresel yemek tarifleri gibi konuları kaydederek TV programı yapan iki arkadaşlardır. Birgün Dikili’nin gizemli bir köyüne gelirler. Orada Emine Teyze’nin alengirli şerbetinden içen Ozan’ın hayatı değişir. Bu değişikliğe mana veremez. Anlamaya çalışırken ölümsüz olduğunu fark eder. Köyü terk etmek isterler ama şerbetin bir etkisi de içenlerin köyü terk edememesidir.
Şerbetten içmemiş olan Atilla arkadaşını orda bırakarak oradan kaçıp gider. Ozan köyde tek başına kalır. Köyün muhtarı Hulusi Dede de ona yardımcı olur, onu teselli eder. Bir süre sonra kız arkadaşı Duygu da onun yanına gelir. Fakat Ozan’ın ölümsüz olduğunu öğrenmesi yaşadığı olaylara mana verememesi kafasını iyice allak bullak eder ve Ozan’ı terk edip, o da köyden gider.
Bir süre sonra tek ölümsüzün kendisi olmadığını, bu köydeki herkesin Emine Teyz’enin şerbetinden içmiş olduğunu farkeder. Köy muhtarı HulusiDede’nin rehberliğiyle bu köyde yaşamanın bir fırsat olduğunu, ölümlü kısa hayatında yapmak isteyip de zaman sınırlılığından yapamadığı herşeyi burada yapabileceğini öğrenir.
Bu köyde herkesin bir listesi vardır ve sırayla daha önceki hayatlarında yapamadıklarını burada herkes yapmaya çalışmaktadırlar. Zaten başka çareleri de yoktur. Ozan da kendisine bir liste yapar ve Hulusi Dede’nin yardımlarıyla listesindekileri gerçekleştirmeye başlar.




Öldür Beni Türk Yapımı Sinema Filmini Sinemafia.com Ayrıcalığıyla online Bedava Full İndirmeden sinema kalitesiyle izleyin.Öldür beni filmini full İzle,Öldür Beni Sinema Filmi ,Öldür beni komedi gerilim sinema filmini online bedava izle Online Türk Film İzle

Hitman Filmi Full Online Bedava Sinema

Yapımı:2007 ~ ABD, Fransa, Türkiye

Türü:Aksiyon / Gerilim / Suç

Yönetmeni:Xavier-Gens

Senaristi:Skip-Woods

Yapımcısı:Luc-Besson, Chuck

Filmin Konusu:Son yılların popüler bilgisayar oyunlarından Hitman’ın sinema uyarlaması olan yapıtın kahramanı Ajan 47 (Timothy-Olyphant) profesyonel bir tetikçi olmak için eğitim görmüştür ve en güçlü silahları agresif yapısı ve işindeki kararlılığıdır. Bukez Ajan 47 tuzağa düşürülmüştür ve Doğu Avrupa’da kendisini oyundışı bırakmak isteyenleri ve bunun sebeblerini ararken InterpolveRus ordusu da 47’nin yani hitman in peşindedir.
Hitman Filmi ,Hitman Filmi İzle,Hitman Filmi Full İzle ,Hitman Filmi Online İzle,Hitman Yabancı Sinema Fİlmi ,Hitman Aksiyon Macera Gerilim Filmi İnternetten Online Bedava İndirmeden İzle,Seyret Hepsini tamamını Filmini İzle ,Yabancı Aksiyon Filmi İzle

Ölüm Oyunu 2 Bedava Film İzle

Türü:Aksiyon / Savaş
Yönetmen:iKenta-Fukasaku, Kinji-Fukasaku
Senaryosu:Norio-Kida, Kenta-Fukasaku
Yapımcısı:Kimio-Kataoka, Kenta-Fukasaku, Hikaru-Kawase
Müzik:Masamichi-Amano
Süresi:2 saat 14 dk





Ölüm oyunu 2 yabancı çin japon dövüş aksiyon macera sinema filmini online bedava full izle,internetten sinema izle,bedava sinema seyret filmin hepsini izle,yeni filmler izle,bedava film izle,indirmeden film izle,bruce lee filmi izle ,Yabancı Sinema Filmi ni full izle

Tbs Aksiyon Sinema Online İzle

Türü: Gerilim / Aksiyon
Oyuncuları : Theo-Maassen, Lisa Smit, Bob-Schwarze, Ria-Marks
Müzik Yapım: Paleis-Van-Boem
Filmin Konusu :Johan, babasını ve kızkardeşini öldürmekten akli dengesi yerinde olmayan mahkumların kaldığı TBS kliniğinde cezasını çekmektedir. Kalıcı bir hapishaneye nakiledileceğini öğrenir ve onu kurtarabilecek tekkişi de annesidir. Ama bugüne kadar yargı önünde konuşmayı reddetmiş ve gerçekleri sakladığını düşündüğü annesi ifade vermeyeyanaşmaz. Başka bir seçeneği kalmadığını düşünen Johan annesini ifade vermeye ikna edebilmek için firar eder. Polisin takibinden kurtulmak için de 13 yaşında bir kızı rehine alır. Peşlerine polisi takan Johan ve Tessa, Johan’ın annesini bulmak için Hollanda’dan Belçika’yadoğru yol alırlar….
TBS Yabancı Sinema Aksiyon Filmi Bedava Online Sinema Dilmi Tamamını İzle Serey,Aksiyon sinema amerikan Filmi Bedava Full Hepsini İndirmeden İnternetten İzle,Bedava Online Sinema Filmlerini İzle,TBS Aksiyon macera sinema Filmini İzle

Komlo Teorisi Macera Filmini Online İzle

Türü : Macera / Aksiyon

Yönetmeni : Richard Donner

Senaryosu : Brian Helgeland
Görüntü Yönetmeni : John Schwartzman
Süresi:135 dk.
Oyuncuları:Mel-Gibson , Julia-Roberts , Patrick-Stewart , Cylk-Cozart, Steve-Kahan
Filmin Özeti:New York city de taksi şöförlüğü yapan Jerry Fletcher (Mel Gibson) komploteorilerine çok ilgi duyar. Etrafındaki herkesle ülkeyi gerçekten yöneten adamları ve caddelerde sokaklarda serbest dolaşan suikastçileri konuşmayı adet haline getiren Fletcher bir gün, Adalet Bakanlığı avukatı Alice Sutton'un da (Julia Roberts) gerçeklerden haberi olması gerektiğine kararverir. Avukatın ofisine ziyarete giden Fletcher, kısa zamanda oradan kovulur. Fakat, çok yakında ikisi beraber hayalarını kurtarmaya çalışacaklardır.
Julia robert ,mel gibson komplo teorisi macera yabancı sinema filmini full online bedava internetten izle,komplo teorisi filmi mel gibson,komplo teorisi filmi julia roberts,online sinema izle,online film izle,bedava sinema filmi izle,komplo teorisi macera filmi izle

Asabiyim Komedi Dram Filmi İzle

Türü : Dram / Komedi

Yönetmeni : Peter-Segal

Senaryosu : David-Dorfman

Görüntü Yönetmeni : Donald-McAlpine

Yapımı : 2003, ABD -106 dk

Filmin Konusu:Dave Buznik sakin yaradılışlı, suya sabuna dokunmayan, evliya gibi bir işadamı. Bir uçak seyehati esnasında meydana gelen bir vaka, hayatını altüst eder.
Sinir sahibi bir insan izlenimi yaratan Buznik, hırsı konrol edebilmeye yönelik bir programa katılmak durumunda kalır. Lakin programı yürüten hocanın kendi öfkesine hakim olabilme yönünde biraz sıkıntıları vardır…


Asabiyim Yabancı sinema komedi filmini online bedava full indirmeden internetten izle,Komedi Filmi İzle,Online Sinema İzle,Bedava Sinema Filmi İzle,Asabiyim komedi filmi İzle,Online Sinema keyfi,bedava sinema,komik sinema filmi,komedi filmi izle,evden sinema

İmparatorun Savaşçilari

Türü:Aksiyon, Dram
Yönetmeni:Siu-tung Ching

Senaristi:James-Yuen, Tin-Nam-Chun

Yapımcı:Chung-Man-Yee

Görüntü Yönetmeni:Xiaoding-Zhao

Filmin Oyuncuları: Donnie-Yen Kelly Chen-Leon Lai Xiaodong Guo Zhenghai-Kou







İmparatorun şavaçıları yabancı sinema filmini full online bedava internetten izle,imparatorun savaşçıları savaş filmi,macera filmi yabancı sinema filmini izle,online izle,bedava izle full izle,fuul izle,tamamını seyret hepsini seyret ,savaş filmi ,japon sinema filmi izle

Ölüm Fisiltisi Online Sinema İzle

Türü : Gerilim / Dram

Gösterim Tarihi : 13 Temmuz 2007

Yönetmeni : Stewart Hendler

Görüntü Yönetmeni : Dean Cundey

Müziği : Jeff Rona

Yapımı : 2007* ABD * 95 dk.

Filmin Konusu:10 yaşındaki David* varlıklı bir İngiliz ailenin tek çocuğudur. Ailesinden para alabilmek için kendisini kaçıran Max Harper ve yandaşının hedefi olan David* klasik bir kurban olma niyetinde değildir.Max ve ortağı için fidyeamaçlı klasik bir kaçırma olayından farkı olmayan bu durum* David’in sahip olduğu bir takım üstün yetenekler nedeni ile bir-anda kabusa dönüşüverir. Artık ikiortak için de olanların hiç yaşanmamış olmasını istemekten başka yapılacak bir şey kalmamıştır.Stewart Hendler imzalı Whisper’ın kadrosunda* bütün dünyada büyük bir izleyici kitlesi ile takipedilen dizi Lost’un başrol oyuncularından Josh Holloway yer alıyor.Güzel Bir Film...






Ölüm Fısıltısı yabancı sinema dram,gerilim filmi online bedava full indirmeden izle,Ölüm Fısıltısı Filmini full izle seyret ,evde sinema keyfini yaşa,Filmini full İzle,Sinema online izle,Online sinema izle,bedava film izle,film izleme,süper yabancı Filmleri Full Online izle

Peter Pan Sinema Filmini Bedava İzle


Yönetmeni : P.J. Hogan


Senaryo Yazarı : J.M. Barrie, ...


Türü : Fantastik , Macera , Aile , Aksiyon


Peter Pan Çocular ve yetişkinlerin bir arada izleyebileceği güzel bir sinema filmi...
















Peter pan filmi ,peter pan izle,çocul filmleri,çocuk filimi izle,bedava çocuk filmi,aile filmleri,fantastik filmler,fantastik sinema filmi izle,çocuk filmi izleme,online sinema izleme keyfi,çocuk filmi izle,internetten çocuk filmi,çocuk filimi,peter pan çizgi sinema izle

Rachel Evleniyor Filmini Online Bedava İzle

Türü : Aile / Dram / Komedi / Romantik
Yönetmeni : Jonathan-Demme

Senaryosu: Jenny-Lumet

Yapımı: 2008, ABD

Oyuncuları:Anne-Hathaway (Kym) , Rosemarie-DeWitt (Rachel) , Mather-Zickel (Kieran) , Debra-Winger (Abby)










Rachel evleniyor filmi,romantik komedi filmi,dram filmi,rachel evleniyor romantik komedi dram filmi full online bedava indirmeden filmi filmini filimini izle,intenetten film izle,online sinema izle,online film izle,

Yeralti Mezarligi Filmini Bedava İzle

Filmin Türü: Korku/Gerilim

Filmin Konusu : Şehrin lambalarının altında karanlık bir dünya hükmünü sürmektedir.Hayatında ilk defa Paris’e giden genç bir kız Yeraltı Mezarlığı’nda verilen bir davete katılır. Burası şehrin altında, yedi milyon insanı barındıran ve labirente benzer tünellerden oluşan bir yerdir. Bir ara arkadaşlarından ayrılmak zorunda kalan genç kız çok geçmeden birisi yada bir şey tarafından izlendiğini farkeder.








Yer altı mezarlığı filmi izle,Yabancı korku filmlerini bedava online full izle,yabancı gerilim filmleri,yabancı gerilim filmi yeraltı mezarlıgı izle,yeraltı mezarlığı korku ve gerilim filmini bedava infdirmeden full online internetten izle,yabancı korku filmi online filmi izle

Hazan Mevsimi Filmi Online Sinema Filmi İzle

Türü:Dram , Romantik

Yönetmeni:Mehmet-Eryılmaz

Senaryosu:Mehmet-Eryılmaz

Yapımcı:Mehmet-Eryılmaz

Görüntü Yönetmeni:Behiç-Gülsaçan

Süresi:1 saat 53 dak.
Filmin Konusu: Bu, birbirlerine umutsuzca aşık olmuş iki aşığın bir panayırda geçen acı dolu aşk hikayesidir. Panayırın yakınındaki inşaatta çalışan Cemal ve, bulunduğu her panayırda çalışan gezgin şarkıcı Nurşenin aşk hikayesi.İkisi de bir yere kök salamayan, rüzgar nereden eserse oraya savrulan yersiz yurtsuz insanlar. Her ne kadar renkli ve neşeli bir yaşam olduğu sanılsa da, panayırda çalışmak hiç de göründüğü gibi değil.
Hazan Mevsimi Filmi İzle,Hazan Mevsimi Online İzle,Bir Panayır Hikayesi Filmi ,Hazan Mevsimi Türk Filmi Full İzle,Evden Sinema İzle,İnternetten Film İzle,Bedava Sinema Filmi İzle,Hazan Mevsimi panayırda aşk hikayesi romatik dram filmi online full sinema izle

Goal 3 Spor Filmini Bedava İzle Full İndirmeden



Yapımı:2009 ~ Almanya

Türü:Spor

Yönetmeni:Andrew-Morahan

Senaryosu:Mike-Jefferies

Yapımcısı:Matt-Barrelle, Mike-Jefferies, Peter-Heslop

Görüntü Yönetmeni:George-Tiffin











Spor Filmi izle,filmi bedava izle,filmi online izle,filmi full izle,filmini indirmeden izle,alman filmleri,bedava yabancı sinema filmi,sinema filimi izle,goal 3 filimini kotasız internetten evde bedava indirmeden online sinema keyfi ile izle ,Sinemafyaa

28 Hafta Sonra Filmini Bedava Full İzle



Türü : Gerilim / Bilim Kurgu / Korku

Gösterim Tarihi : 13 Temmuz 2007
Yönetmeni : Juan-Carlos-Fresnadillo

Oyuncuları: Rose-Byrne (Scarlet) , Jeremy-Renner (Doyle) , Harold-Perrineau Jr. (Flynn) , Catherine-McCormack (Alice) , Mackintosh-Muggleton (Andy) , Idris-Elba (General Stone) , Imogen-Poots (Tammy) , Robert-Carlyle (Don)
Filmin Konusu :Rage virüsünün Britanya adalarına yayılmasının ortaya çıkardığı kaos kontrol altına alınmış ve halk yavaş yavaş boşaltmak zorunda kaldıkları evlerine tekrar geri dönmeye başlamışlardır. Amerikan timi de, Londra’nın çeşitli yerlerinde düzenin oluşturulması ve insanların güvenle evlerine yeniden yerleşebilmelerini sağlamak için yardım etmektedir.Lakin Rage virüsü, bütün planları darmadağın edecek kadar tehlikeli ve kurnaz bir virüstür. Herkesin, tehlikenin geçmiş olduğunu düşündüğü biranda kenara çekilmiş ve çok daha tehlikeli bir şekilde yeniden harekete geçeceği zamanı beklemektedir. Nitekim evlerine geridönebilmenin sevincini yaşayan bir ailenin ferdi, korkunç virüsü hala vücudunda taşımaktadır. Virüsise yeniden ortaya çıkacağı en doğru zamanı beklemektedir.Danny Boyle tarafından yönetilen ilkfilm 28 Gün Sonra’nın ardından beş yıl sonra çekilen budevam filminde yönetmen koltuğunu, Bahis filminin yönetmeni ve senaristi Juan Carlos Fresnadillo devralıyor..













28 hafta sonra filmi izle,28 hafta sonra full izle,28 hafta sonra filmini bedava online izle,28 hafta sonra filmini bedava online full izle,bilim kurgu filmi,korku filmi,28 hafta sonra bilim kurgu filmini bedava izle

Ademin Trenleri Filmi Full Online İzle



Türü:Dram

Yönetmeni:Barış-Pirhasan

Senaryo:İsmail-Doruk

Yapımcı:Cengiz-Ergun, Serkan-Çakarer, Ozan-Ergun, Metin-Soltay

Görüntü Yönetmeni:Peter-Steuger

Filmin Konusu:Bazı İnsanlar kendi günahlarını taşır, bazıları da başkalarının günahlarını..."Hasan Hoca yıllarca Bekir’in günahlarını taşıdı sırtında...Bekir’in kirletip de terk ettiği Hacer’i ailesinden korumak için kendi nikahına aldı. Ama ona elini dahi sürmedi. Bunu Allah’ın kendisine bir sınavı kabul ediyordu ve birgün Bekir’in Hacer’e geri döneceğine inanıyordu.Hoca onca fakirliğine rağmen Hacer’e ve dünyaya getirdiği Fatmacık’a karşılık beklemeden yıllar yılı baktı.Hasan Hoca zamanla Hacer i ve Fatmacık ı de çok sevdi, ancak kendisinden ayrıldıklarında acı çekmemek için sevgisini onlara belli etmedi ve hep mesafesini korudu onlara karşı... Bu yüzden onu babası bilen Fatmacık küçük bir çocuğun bir babadan beklediği sıcaklığı ondan alamadı. Ama, Fatmacık biliyordu bir gün Hocababasının onu çok seveceğini. Hep, "Babam beni büyüyünce sevecek" diyordu...İki tarafın da kabullendiği bu hayat, bir Ramazan günü Manisa’nın uzağındaki yirmi hanelik küçüktren istasyonuna HasanHoca’nın İmam olmasıyla değişti, farklı nitelik kazandı.Yoksul ama sevecen insanların hayatını sürdürdüğü, Ramazan ayında bir imamları olmasından başka dertleri bulunmayan bu küçük sıcacık ortamda Hoca hiç ummadığı biçimde Bekir’le karşılaştı... Emaneti ona iade etmeye mecburdu, "Birgün gelip Hacer ile Fatmacık’ı alacağını biliyordum, ama benim onları senin ayağına getireceğim hiç aklımdan geçmezdi..." diyerek...Bekir kendisine teslim edilen emaneti Hoca’nın onu taşıdığı gibi taşıyabilecek miydi?..


Ademin trenleri filmi,dram filmi,türk filmi,yerli film izle,filmini izle,filmini online izle,filmini full izle,indirmeden film izle,ademin trenleri filmi,sinema filmi izle,Sinema filimleri bedava online izle

Pardon Online Komedi Filmi İzle

Türü:Dram-Komedi

Yönetmeni:Mert-Baykal

Senaristi:Ferhan-Şensoy
Yapımcısı:Sinan-Çetin

Süresi:1 saat-34 dk.

Filmin Konusu:İbrahim, Aydın ve Muzaffer çok yakın 3 arkadaştır. İbrahim, resmi üniforma görmekten aşırı rahatsız olan biridir. İbrahim, bir gün resmi üniforması olan birisiyle karşılaşınca hemen oradan kaçmak kurtulmak ister ancak durumdan şüphelenen polis, 3 arkadaşı da hapse alır. Suçsuz oldukları halde tam 6.5 yıl hapis yatan arkadaşlar sonunda dışarı çıkmayı başarır.
Pardon filmi ,komedi filmi izle,türk komedi filmleri,ferhan şensoy filmi izle,ferhan şensoy filmleri,online sinema filmleri,komik filmler,komedi filmleri,filim izle,film izle,bedava film,online film,film arşivi,sinema filmleri izle,komik sinema filmi bedava full indirmeden online kotasız izle

Sis Ve Gece Polisiye Film İzle

Türü: Macera, Polisiye, Psikolojik

Yönetmeni: Turgut Yasalar

Senaryosu: Turgut Yasalar (Kitap)

Oyuncular:Yetkin Dikinciler -Oktay Kaynarca -Uğur Polat-Tardu Flordun -İlyas Salman

Filmin Konusu:Sedat bir gizli servis ajanıdır. Bir amir, bir ağabey, bir arkadaş olarak sevdiği Yıldırım bir süre önce öldürülmüştür. Amirinin kendi servisince öldürüldünü düşünen Sedat için mesleği her şeyin önünde gelmektedir. İstihbaratçılık hayatıının amacı gibidir. Ancak teşkilat içi çatışmada Sedat da saf dışı bırakılmıştır. Bir boşluğa düşer. Karısı ve çocukları olsa da onlar hayatında hep arka planda kalmışlardır. Onu hayata yeniden bağlayacak tutkulu bir şey gerekmektedir. O tutkulu ilişkiyi gençbirkız olan Mine’de bulur. Böylece hayatında çok önem verdiği meslek sevgisinin yerine başka bir ölümcül ilişkiyi, Mine’nin aşkını koyar. Ancak Mine tuhaf biçimde yok olur. Ve Sedat, için İstanbul’un labirentlerinde gizemli bir arayışa başlar.


sis ve gece filmi,oktay kaynarca filmi izle,polisiye türk filmi,türk gerilim filmi izle,polisiye film izle,heyecan filmi izle,bedava sinema filmi izle,filim izle,filim izleme,psikolojik film izle,macera filmi izle,online film izle,bedava film izle,yetkin dikinciler filmi izle,online sis ve gece filmini izle

Kucuk Kiyamet Gerilim Filmi Online İzle

Türü:Dram, Gerilim, Korku, Psikolojik

Yönetmeni:Yağmur Taylan, Durul Taylan

Senaryosu:Doğu Yücel

Yapımcısı:Hayri Aslan

Oyuncular:Binnur Kaya -Cansel Elçin-Başak Köklükaya-Özgür Çevik-İlker Aksum

Filmin Konusu:İstanbul’da artarda yaşanan artçı depremler, annesini depremde kaybeden Bilge üzerinde psikolojik rahatsızlıklar ortaya çıkartmakta ve genç kadının çok ciddi travmalar yaşamasına neden olmaktadır. İki küçük çocuğu, eşi veyeğenleriyle şehri terkederek, olası İstanbul Depremi’nden kaçıp bu “Küçük Kıyamet”ten kurtulmaya çalışan aile bireyleri, gittikleri başka bir güney kasabasında bu kez başlarına gelen gizemli olaylar nedeniyle yine korkularıyla yüzleşirler.
Küçük kıyamet filmi,küçük kıyamet filmi full izle,küçük kıyamet filmi online izle,küçük kıyamet filmi binnur kaya,küçük kıyamet korku filmi,küçük kıyamet gerilim filmi,küçük kıyamet gizemli filmi izle,filmini izle,f,lmini bedava izle,online izle,full izle,indirmeden izle

Yumurta Sinema Filmi Full İzle


Türü:Dram, Gizem

Yönetmeni:Semih Kaplanoğlu

Senaryosu:Semih Kaplanoğlu

Süresi:1saat 37 dakika



Filmin Konusu:Şair Yusuf annesinin vefaat haberini alır ve yıllardır uğramadığı kasabaya çocukluğunun geçtiği evine geri döner. Bakımsızlıktan ve geçen yıllardan harab olmuş bir evde onu genç ve güzel bir kız, Ayla beklemektedir. Yusuf beş yıldır annesi ile yaşayan bu uzak akrabadan tamamen habersizdir. Ayla’nın Yusuf’tan bir dileği vardır. Zehra’nın ölmeden önce adadığı adağını oğlu Yusuf yerine getirmelidir. Kurban kesimi için yola çıkarlar. Koçun kurban edilişi Yusuf’un (Nejat İşler in) kaderini değiştirecek midir?







Nejat İşler,Yumurta Filmi,Yumurta Filmi İzle,Yumurta Filmi Bedava İzle,Yumurta Filmi Online İzle,Nejat İşler yumurta Filmi,yumurta filmi full izle,yumrta filmini bedava indirmeden online izle,nejat işler filmini bedava full izle,Yerli sinema,yerli sinema filmi,yerli sinema filmleri,yerli sinema full izle,online sinema filmi izle,bedava sinema filmi izle,online sinema filmi izle

Beş Vakit Dram Filmi Bedava İzle

Yapımı:2006 ~ Türkiye

Türü:Dram

Yönetmeni:Reha Erdem

Senaryo YazaKalın:Reha Erdem

Yapımcısı:Ömer Atay

Filmin Konusu :Sırtını yüksek kayalıklara dayamış, yüzünü ulu bir denize dönmüş, etrafı zeytinliklerle süslü küçük fakir bir köy. Köyün sakinleri sert bir coğrafyayla baş etmek için uğraş veren, sade ve çalışkan insanlardır. Zaman her gün ezan sesiyle beş ayrı vakte bölünür. İnsana özgü bütün olaylar her gün bu beş vakit dilimi içinde yaşanır. Yetişkinler büyüklerinden gördüklerini çocuklarının üzerinde devam ettirirler. Sevgilerini beceriksizce gösterip, dayağı cennetten çıkma sayarlar. Babalar daima ama daima oğullarından birini ötekine üstün tutar. Anneler kızlarına acımasızca buyurur. Çocukluktan (Film İzle) gençliğe geçen, 12-13 yaşlarında üç çocuk Ömer, Yakup ve Yıldız bu beş vakitli filmde, köy halkı arasında öne çıkar. Beş vakit geçer ve çocuklar bu küçük köyde öfkeyle suçluluk ( Dram Filmi ) arasında gidip gelerek, yavaş yavaş büyürler.

beşvakit filmi ,beş vakit full izle,beş vakit online izle,beş vakit türk filmi,beş vakit filmi bedava indirmeden izle,türk yapımı film izle,indirmeden filim izle,güzel film izle,sinama izle,türk filmi,full film izle,bedava filmler,dram filmleri film arşivi ,filimleri



Reenkarnasyon Korku Filmi Full Online İzle


Türü : Korku
Kalın
Yönetmeni : Takashi Shimizu

Senaryosu : Aashi Shimizu, Masaki Adachi

Müzik:Kenji Kawai

Süresi :1 saat 36 dk





























Reenkarnasyon filmi,reenkarnasyon korku filmi izle,reenkarnasyon yabancı sinema,reenkarnasyon full izle,reenkarnasyon yabancı film,online sinema,bedava sinema,full izle,filmini izle,full yabanci sinema,reeankarnasyon sinema filmini full online izle,Filim İzle

Tuzak Aksiyon Macera Filmi Bedava İzle


Türü: Aksiyon, Macera

Yönetmeni
: Jonathan-Mostow

Senaryosu: Jonathan-Mostow, Sam-Montgomery

Görüntü Yönetmeni: Douglas-Milsome

Süresi:1saat 36 dak.
Online sinema izle,bedava sinema izle,full sinema,bedava sinema,sinema filmleri,tuzak filmi izle,tuzak aksiyon macera tuzak yabancı sinema filmi,tuzak sinema yapıtı,tuzak macera filmi full online izle,filim izle,filimini izle,filmini izle,filimleri,bedava fili izle,online sinema izle,indirmeden izle

John Tucker Ölmeli Romantik Komedi Filmi



Türü : Komedi / Romantik

Yönetmeni : Betty-Thomas

Senaryosu : Jeff-Lowell

Görüntü Yönetmeni : Anthony B.-Richmond

Filmin Oyuncuları:Jesse-Metcalfe (John Tucker) , Brittany-Snow (Kate) , Ashanti (Heather) , SophiaBush (Beth) , Arielle-Kebbel (Carrie) , Penn Badgley (Scott) , Jenny McCarthy (Lori) , Fatso-Fasano (Tommy)










John Tucker,John Tucker Filmi,John Tucker bedavaizle,John Tucker online izle,John Tucker full izle,John Tucker komedi filmi izle,John Tucker,romantik komedi izle,John Tuckeryabancı sinema izle,John Tucker online izle,John Tucker full izle ,John Tucker internetten film izle