Pages

Katil Bebek Korku Filmi İzle

Katil Bebek Filminin Konusu: Beyazperdede ilk kez 1998 yapımı "Child's Play" ile tanıştığımız Chucky beşinci filmi "Bebek" ile karşımızda. Filmin hikâyesi, serinin bir onceki filmi "Bride of Chucky"nin bıraktığı yerden ilerliyor. Çift cinsiyetli çocukları Glen/Glenda tarafından yeniden hayata döndürülen Chucky ve Tiffany, başlangıçta öldürme içgüdüleriyle fütursuzca ortalığı kana bulasalar da, Tiffany hassas çocuklarının etkisiyle artık hiç kimseyi öldürmemeleri gerektiğine karar verir.Bence çok güzel bir film korku filmi sevenlere tavsiye edebilirim.Katil bebek filmini izlemelisiniz.










Deniz Çocuğu Aksiyon Filmi İzle

Deniz Çocuğu filmi çok orjinal bir film çünkü normalde tüm filmler karada çekilir..Neredeyse bütün aksiyon-macera filmleri.Ama bu film komple denizde çekilmiş.O yüzden çok eğlenerek izleyeceksiniz.Diğerlerinden farklı bir sinema filmi.Film kahramanı yani deniz çocuuğu aslında bir yüzme öğretmeni fakat kumar oynamaya başlıyor.Ve borcunu kapatmak için kuryelik yapıyor.O kuryelik yaparken araya bir de gizli servis ajanı bulaşıyor.İşler iyice arap saçına dönüyor.Filmde efektler aksiyon sahneleri çok güzel ve orjinal.

Yapım: 2009 ~ GüneyKoreTür: Aksiyon, Gerilim, SuçYönetmen: Jong-seok YoonSenaryo: Jong-seok YoonGörüntü Yönetmeni: Ji-yong Kim











































Arahan Aksiyon Komedi Filmi İzle

Arahan salak bir polis memuru gibi görünüyor ilk başta filmde halbuki arahan özel güçlerle donatılmış bir polis memuru.Ve arahan salak değil oldukça zeki bir memur.Arahan macera ve aynı zamanda komedi filmi.Nasıl olur demeyin Adamlar yapmış.Bu filmde dövüş sanatınında inceliklerini göreceksiniz.Arahan süper bir dövüşçü.Film güney kore de yapılmış. Aksiyon ve Komedi Filmi izleyin eğlenin iyi seyirler dileriz

Nejat Uygur Komik Tiyatro

Yılların bitiremediği modasını geçiremediği eskitemediği nadir insanlardan bir tanesidir Nejat Uygur.Yakın zamana kadar her pazar günü star tv de program yapardı ve programlarıda çoook çok komik olurdu.Çok severek izlerdim.Muhteşem bir kadrosu vardı.Ve her hafta farklı konuları işlerdi.Türk tiyatrosunun ve stant up dünyasının duayenlerindendir.Ayrıca iki evlat yetiştirmiştir.Tv dünyasına.Neuse buraya üstadın biyografisini yazmayayım.Hastane mi kestanemi isimli oyunuyla nejat uygur karşınızda iyi seyirler


Mortal Kombat Ölümcül Dövüş Filmi

Mortal Kombat oyun serisinin filmi çıktı.Hatta ikinci filmi.Ölümcül dövüş.İsminden de anlaşılacağı üzere bu bir dövüş filmi.Shung Tsung yenilgisinden sonra yenilgi hazmedilemez ve orular hazırlanr savaş başlar.Macera Aksiyon dövüş herşey var filmde oyununu bilirsiniz zaten mortal kombat ınBaraka’yı Wu Shi Academy’iGoro gibi dövüşçüleri alt ederler. Sonunda Kitana ve Raiden sayesinde Shung Tsung Foundry’de bulunur. Dha sonra Lui Kang ve Kung Lao Shao Kahn’ı engellemek için hem Shung Tsung,u hem Kintaro’yu hemde Shao Kahn’ı yenerler ve en sonunda Earthrealm kurtulur Tarkatan ordusu ile kuşatması için görevlendiir. Wu Shi Academy’de Earthrealm’ı kurtarmış Johnny Cage , Lui Kang , Kung Lao ve Sonya Blade’in ödül törenleri sırasında Kuşatma başlar . 4lü grup akademiyi korurken Sonya Blade kaçırılır ve birçok Shaolin Öğrencisi öldürülür. Sağ çıkan Lui Kang ve Kung Lao Raiden sayesinde Shao Kahn ve Shung Tsung’un hizmetkarları Reptile , Baraka ,

Banyo Sexi Türk Filmi İzle

Demet Evgar ı ve Seray Severi herkes tanıyordur.İkisininde nasıl kadınlar olduğu malum.Düşünün ikiside aynı filmde rol almışlar.Banyo Filmi Birde filmin ismine bakın banyo.
:)E düşünün bu nasıl bir film olmuştur.Demet evgar ve Seray severin oynadğı erotik sexi ve komik bir film.Banyonun kapsından kadınların dikizlenmesi vs En iddalı erotik komedi filmi .Türk sinema filmi .İzlemeye değermi izledikten sonra karar verirsiniz.



Turist Ömer Mstr Spak

Turist Ömer yani Sadri Alışık Unutulmaz sinema sanatçımızın uzay macerasını anlatan bir film.Bir gün turist Ömeri uzay aracına alıyorlar.Kaptan yani Mrs Spak ile gezmeye başlıyorlar uzay boşluğunda.Bu seyhat turist ömerin çok hoşuna gidiyor.Ama film biraz amatörce çünkü kapılar.Vııjt vıjt diye açılıyor.Ama olsun bizim klasiklerimizde izlemek lazım.



AYAKTA KAL TÜRK FLMİ İZLE

Sinem Kobal Mehmet Aslan ve Irmak Ünal ın oynadığı bir gençlik filmi.Türk Sinemasına güzel bir yapıt kazandırmışlar.Sinem Kobal selena dizisinde kendisini çok geliştirmiş anlaşılan.Irmak Ünal da güzel bir oyun çıkarmış.Fil komedi mi macera mı Gençlik dizisi mi derseniz Hepsi derim.Film ayrıca varoş gençleri ve kolejliler arasında geçiyor.Ayakta Kal filmi izlenmesi gereken bir film .
Senaryo : İrfan Saruhan , Selim Çiprut
Görüntü Yönetmeni : Ferhan Akgün
Oyuncuları: Oğuzhan Yıldız (Murat) , Sinem Kobal (Yasemin) , Irmak Ünal (Asiye) , Okan Karacan (Ömer) , Ozan Aydemir (Osman) , Mehmet Aslan (Ali)



Kusursuz Yaratik Korku Filmi İzle

Kusursuz yaratık filmi Bir vampir filmi.Bu filmi beğenen de beğenmeyen de çok.Yapılan deneyler sonucu yeni isnasn türleri meydana geliyor.İşte vampirler vs.Bu türler de dünyanın sonunu hazırlıyor.Vampir ve korku filmi sevenler için çok güzel bir sinema filmi.Tür : Aksiyon / Dram / Fantastik.Gösterim Tarihi : 28 Aralık 2007.Yönetmen & Senaryo: Craig Hall (Dominic) Enetersaan bir bilim kurgu filmi olmuş. 1960′larda ayrı olsa da birbirine eşit iki ırk olan insanlar ve vampirlerin arasında geçmekte olan bir hikayedir. Bu iki ırkın arasında savaş başlatacak olan bir vampirin ise peşinde iki polis vardır: biri vampir, biri insan. Vampirli korku filmlerini sevenleri doyuracağa benzer bir film. Karafilm tarzı görüntüleriyle de ilgi çekeceğe benzerGlenn Standring.Glenn Standring.Yapım : 2006, Yeni Zelanda / İngiltere.Oyuncuları: Dougray Scott (Silus) , Saffron Burrows (Lilly) , Leo Gregory (Edgar)








,

Süper Köpek Komedi Macera Filmi

Süper Köpek Yani Underdog Bir macera komedi filmi.Köpeğimiz bir labaratuvar kazası sonucu üstün yeteneklerle donatılıyor.Bu yeteneklerden bir tanesi insanlarla konuşabilmek.Ama köpek herkesle konuşmuyor.Kendisine 11 yaşında bir dost edinmiş süper köpek sadece onunla konuşuyor.Çocuklar ve çocuk filmi seven yetişkinler için güzel bir sinema filmi herkese iyi seyirler.