Pages

arı-vız-vız-çizgi-filimleri-filmi-resimleri-bedava-indirmeden-izle

Arı vız vız arı çizgifilmi,arı çizgifilmleri arı vız vız çizgifilm izle

101-dalmaçyalı-çizgi-filmi-bedava-izle-resimleri-köpeği

Editörün Notu:Hepimiz biliriz bu benekli benekli köpekleri genelde bu köpekler yani 101 dalmaçyalılar zayıf olurlar ama tatlı köpekler dir buyrun 101 dalmaçyalı filmi ve resimleriDisney'in çok sevilen animasyon klasiği, 101DALMAÇYALI : PATCH'İN ' LONDRA MACERASI ile devam ediyor. Siyah noktaların denizinde kaybolan Patch, diğer köpeklerin arasında tutunmaya çalışır ve tek hayali, favori TV starı Thunderbolt gibi Eşi Benzeri Olmayan Harika Köpek olmaktır. Patch kazayla ailesinden ayrı kaldığında, eline kahramanı ile tanışma fırsatı geçer ve mucize eseri kendini gerçek hayatta Thunderbolt'un sağkolu olarak bulur.

angelina-jolie-erotic-sexi-tecavüz-video-filimleri-porno-indirmeden-bedava-izle

sharon-stone-temel-içgüdü-erotik-sexi-filim-sahneleri-bedava-online-izle

EDİTÖRÜN NOTU:Bunu hemen hemen herkes izlemiştir.Temel içgüdü 2 filminin en komik en sexi en erotik sahnesi.kadının her yeri görünüyor.Sandalyede otururken iç çamaşırsız görüntüsü geliyor.sexi,erotik bir film.sizin için ekledik. :)

gora-filminin-en-komik-sahneleri-cem-yılmaz-online-film-izle

EDİTÖRÜN NOTU:Cem Yılmaz ın komik filmlerinden biri gora.Bu filmi çoğunuz izlemişsinizdir.Ama en komik anların tekrar izlemek isteyenler için ben gora filminin en komik anlarını bir videoda topladım.Arif uzaya gidiyor şafak sezer ... rolunde falan buyrun izleyin :)

arog-filimi-cem-yılmaz-komik-indirmeden-bedava-online-sinema-izle

EDİTÖRÜN NOTU:Bu adam mükemmel zekasına hastayım.Zaten bir insan zeki değilse komik te değildir.Cem yılmaz o kadar zeki ki yazı oynadı yönetti.Ve bir kaç kıl insan hariç herkes filmden memnun kaldı.Bencede arog filmi çok komik ve güzel bir film.Arog filminin tamamını,full,olarak ekledik sitemize arog hepsini buyrun izleyin :)

taxi-4-araba-yarışı-macera-aksiyon-filmi-online-bedava-sinema-izle

Editörün Notu: Taxi 4 herkesin ağzı açık izlediği bir macera aksiyon filmi,gençlern özellikler erkeklerin çok hoşuna gidiyor.Malum arabalar ve yarışlar,Taxi 4 filmi de böyle bir film fazla anlatmaya gerek yok zaten çoğunuz 1-2-3 serisini izlemişsinizdir taxi filminin.Benim çok hoşuma gitti filmin hepsini yaynladık sitede buyrun izleyin :)

hızlı-ve-öfkeli-4-hız-araba-macera-filmi-bedava-indirmeden-online-izle

Editörün Notu:Hepimizin merakla beklediği hızlı ve öfkeli 4 filmi karşınızda.Mükemmel bir film.Araba tutkunları için hazırlanmış,araba yarışı ve macera bir arada,sık sık yarış sahneleri oluyor.Tabii aksiyon da cabası.Mükemmel bir araba yarışı filmi buyrun izleyin :)

melekler-ve-şeytanlar filmi-dram-macera-aşk-filmi





Editörün Notu: Dram romantik aynı zamanda macera filmi.Film Fransa ve Abd de yapılmış.Tom hanks ve ayelet zurer önemli başrol oyuncuları filmin.Umarım filmi beğenirsiniz.

ıssız-adam-romantik-aşk-filmleri-bedava-indirmeden-sinema-izle

Editörün Notu: Filmin oyuncuları da yönetmeni de çok başarılı bir grafik çizmiş izledikten sonra sizde bana hak vereceksiniz Alper 30lu yaşlarda, gurme sayılacak düzeyde yemek kültürü olan kendi restoranının sahibi iyi bir aşçıdır. Lüks yaşamayı seven, işinde başarılı ama özel yaşantısını her gün farklı kadınlarla birlikte olarak düzene koyamamış, hayatını; yaptığı yemekler, günübirlik ilişkiler, paralı kadınlar üçgeninde yaşayan birisi iken; Hayatının akışı, bir gün Beyoğlu nun arka sokaklarında, aradığı eski plak-için bir kitapçıya-girmesiyle değişir. Ada 20 li yaşlarının sonlarında, güzel, çocuk kostümleri tasarlayıp diken, Alper in modern yaşamının aksine çok mütevazı, hayatta fazla inişleri çıkışları olmayan genç bir kadındır. Bir gün eski bir kitabi bulabilmek için Beyoğlu nda dolaşırken Alper ile ayni kitapçıya girer. Çapkın bir-adam olan Alper, Ada nın güzelliğinden etkilenir ve Ada-yı takip etmeye başlar. Ada nın aradığı kitabi bulmuştur. ilk sayfasına telefon numarasını yazar. Ada nın işyerine kadar devam eden takip, Alper in tanışma bahanesiyle aldığı kitabı Ada ya vermesiyle son bulur. Ada ve Alper in yaşamlarında ilk defa karşılaştıkları tutkulu aşkın ilk sinyalleri bu kitapla başlar. Alper kopamadığı özgür hayatinin içersinde Ada ya yer açmaya çalıştıkça, yaşamının daraldığını fark eder. Aşkı ve özgürlüğü arasında kalan Alper in sessiz çığlıklarını duyamayan Ada, kendini aşkın rüzgârına kaptırmıştır bir kere; Ve-yaşam bir kere daha aşk oyununun perdelerini Ada ve Alper için açacaktır. Issız Adam, modern hayatın yalnızlaştırdığı insanları anlatan, yemekler, anneler, eski şarkılar ve aşk üzerine bir film.

aslan-kral-lion-king-çizgi-filmi-izle-indir-bedava-filmler

Aslan Kral Çizgi Filmi 1.Bölüm İzle
Aslan kral çizgifilmi izlemek için tıklayın.Bedava çizgi filmler.bedava çizgi film izle online çizgifilm izle aslan çizgifilmi çigi film,çigifilim,çizgifilimleri,çizgifilimleri izle,çizgi filimleri
Aslan Kral Çizgi Filmi 2.Bölüm İzle
Aslan Kral Çizgi Filmi 3. Bölüm İzle

erkekler-ne-söyler-kadınlar-ne-anlar-romantik-komedi-film-izle

Erkekler ne söyler kadınlar ne anlar
Filmin Konusu:
Erkekler Ne Söyler Kadınlar Ne Anlar: Bir telefonun başına oturmuş, daha önce sizi arayacağını söylemiş erkeğin geri aramasını mı bekliyorsunuz? Ya da kız arkadaşınızın artık sizinle niye uyumadığını anlayamıyor musunuz? Ya da belki ilişkinizde ileri adım atamıyorsunuz. Belki de sadece o kişi size göre değildir... Erkekler Ne Söyler Kadınlar Ne Anlar” birbiriyle bağlantısız, 20’li 30’lu yaşlarında Baltimore’lu bir grup insanı konu alıyor. Söz konusu insanlar ilişki havuzunun sığ kısmından evlilik hayatının derin ve bulanık sularına doğru ilerlerken bir yandan karşı cinsin işaretlerini okumaya, bir yandan da “istisna yoktur” kuralına istisna oluşturmaya çalışıyorlar
Filmin Yönetmeni:
Ken Kwapis
FilminOyuncuları:
Ben Affleck (Neil) , Jennifer Aniston (Beth) , Drew Barrymore (Mary) , Jennifer Connelly (Janine) , Kevin Connolly (Conor) , Bradley Cooper (Ben) , Ginnifer Goodwin (Gigi) , Scarlett Johansson (Anna) , Justin Long (Alex)

sihirli-dağ-bilim-kurgu-filmi-bedava-online-sinema-izle

Sihirli Dağ Filmi Fragman
Filmin Konusu:
Sihirli Dağ: Açıklanamayan doğaüstü olaylarla ünlü Nevada çölünün ortasında gizli bir yer olduğu söylentisi uzun yıllardan beri dilden dile dolaşır. Çöldeki esrarengiz olayların merkezinin Sihirli Dağ olduğu iddiaları bir şehir efsanesidir. Las Vegas’lı taksi şoförü Jack Bruno (Dwayne “The Rock” Johnson) otomobiline doğaüstü güçleri olan iki genç insan alınca bir anda kendisini açıklayamadığı olaylar zincirinin tam göbeğinde bulur.Güç birliği yapan Jack ve genç yolcuları, dünyayı kurtarmanın tek yolunun Sihirli Dağ’ın gizemini çözmekten geçtiğinin farkına varınca heyecan dolu bir maceranın başlayacaktır.
Filmin Yönetmeni:
Andy Fickman
Filmin Oyuncular:
Carla Gugino (Dr. Alex Friedman) , Dwayne Johnson (Jack Bruno) , Christine Lakin (Sunday) , Annasophia Robb (Sara) , Chris Marquette , Cheech Marin

gölge-gerilim-dram-duygusal-romantik-türk-filimleri-izle

GÖLGE FİLM FRAGMANI İZLE
Filmin Konusu:Konusu:
Gölge: Selma nemfomandır, Selma hastadır. Hatta Selma katil bile olabilir… Yakın arkadaşı Halim’i kendi elleriyle evleneceği kadınla tanıştıran Nevzat karışık duygular içindedir şimdi.Halim körkütük aşık olmuştur. Arkadaşının sevdiği kadına. Artık hiç bir şey umrunda değildir. Karısı, çocuğu, annesi en yakın arkadaşı Nevzat, hatta kendisi bile… Selma gerçekten sevmekte midir yoksa kendine yeni bir av mı belirlemiştir?
Filmin Yönetmeni:
Mehmet Güreli
Filmin Oyuncuları:
Görkem Yeltan , Kaan Çakır , Serkan Ercan

hayat-var-dram-aşk-duygusal-türk-sinema-filmi-izle

HAYAT VAR FİLM FRAGMANI
EDİTÖRÜNNOTU
Filmin Konusu:Hayat Var: Hayat (14), babası ve yatalak dedesi ile birlikte, nefes kesici güzellikteki İstanbul Boğazı'na açılan bir dere ağzına kurulmuş, derme çatma ahşap bir evde yaşamaktadır. Boğaz, güzel olduğu kadar da karanlık ve tehlikelidir. Babası ailenin hayatta kalmasını sağlamak için küçük teknesiyle bu sularda balıkçılık yaparken, bir taraftan da birtakım yasadışı işlere girip çıkar. Hayat, bu zorlu, sert ve acımasız dünyaya doğmuştur ama yaşama sıkı sıkıya sarılır. Dünyadaki adaletsizliklere karşı cesaretini, dayanıklılığını ve umudunu yitirmez
Filmin Yönetmeni:Reha Erdem
Filmin Türü:Dram

yengeç-oyunu-dram-türk-filmi-sinema-bedava-online-izle

YENGEÇ OYUNU FİLMİ
Yengeç oyunu filminin konusu:Yengeç Oyunu: İstanbul üniversitelerinde tarih asistanlığı yapan Asya (Ayça İnci), yanına beş yaşındaki kızı İpek’i de alarak, kendine yeni bir hayat kurma umuduyla doğduğu şehre gelir. Kısa sürede üniversitede iş bulan Asya, öğrencileriyle birlikte, hepsinin hayatlarını değiştirecek sıra dışı bir projenin içinde bulur kendisini. Eski Osmanlı mahkemelerinin belgelerini inceledikleri sırada, herkesin ilgisini çeken bir cinayet vakasıyla karşılaşırlar. Osmanlı döneminde namus cinayeti kisvesi altında işlenen ve beraat kararı çıkmış bir cinayet davasıdır bu. Asya ve öğrencileri günümüzde de benzerlerine sıkça rastlanan cinayetin asıl sebebini araştırırlarken, davanın hâlâ hayatta olan taraflarından gelen zorluklarla birlikte, kendi hayatlarında yaşadıkları kişisel sorunları da çözmek için mücadele ederler
Filmin oyuncuları:Ayça İnci (Asya) , Ayşe Kökçü , Melda Yılmaz , Ensar Kılıç , Özcan Varaylı , Sevgi Onat , Burcu Tutkun Oruç , Pelin Acar , Devrim Özder Akın
Filmin yönetmeni:Ali Özgentürk
Filmin türü:dram

başka-semtin-çocukları-polisiye-türk-filmi-sinema-online-izle

BAŞKA SEMTİN ÇOCUKLARI FİLM FRAGMANI İZLE
EDİTÖRÜN NOTU:Konusu:
Başka Semtin Çocukları: Paralel polisiye kurguyla beslenen öykü, Güneydoğuda’ki operasyonlarda gösterdiği “kahramanlıkla” askerden bir ay erken terhis edilmiş olan Semih’in (Mehmet Ali Nuroğlu) askerden döndüğü gün kardeşinin cenazesiyle karşılaşması ve kardeşinin katilini aramasıyla devam ediyor.-Kardeşinin katilini bulmak için harekete geçtiğinde cevaplanması zor sorularla dolu bir başka savaşın içine sürüklenen Semih, gerçeğin arayışı içinde iz sürerken, "kaybedilen" şeyin sadece kendi kardeşinin hayatı olmadığını görecek, “Öteki İstanbul’’ da kaybetmeye mahkum edilmiş hayatların öfke ve çaresizlik duygularıyla beslenen sert yüzüyle de hesaplaşmak zorunda-kalacaktır.Gazi Mahallesi’nde yaşayan iki yakın arkadaşın “başka bir hayat” özlemi içinde, bulundukları ‘çöplükten’ kurtulma hayallerini ve bu hayalleri gerçekleştirebilmek için ödemek zorunda oldukları “bedelleri” konuU alıyor.-
Yönetmen:
Aydın Bulut
Oyuncular:
Mehmet Ali Nuroğlu (Semih) , İsmail Hacıoğlu (Veysel) , Volga Sorgu Tekinoğlu (Simo) , Ertan Saban (Gürdal) , Eyşan Özhim (Canan) , Bülent İnal (Kerim) , Avni Yalçın (Ali Dayı) , İpek Yaylacıoğlu (Saadet) , Özge Özder (Gül) , Erkan Bektaş (Haydar) , Serkan Keskin (Engin) , Taner Barlas (Hasan) , Bora Sivri (Nusret) , Filiz Ahmet (Beyza)

nokta-türk-filmi-sinema-bedava-izle-dram

NAKTA FİLMİ FRAGMANI

EDİTÖÜN NOTU:Konusu:Nokta: Ahmet istemeyerek de olsa yakın bir arkadaşı yüzünden tarihi değer taşıyan bir Kuran'ın çalınması olayına karışmıştır. Hat eğitimi almış olan parasız ve Ahmet, Kuran'ı satıp bu sayede arkadaşıyla birlikte zengin olacaktır. Ancak Ahmet bu olayın sonucunda başlarına açılan trajik bir durum yüzünden asla kendisini affetmeyecektir.-Vicdan azabıyla artık yaşamak istemeyen Ahmet, bundan kurtulmak için-çeşitli yollar aramaya başlarYönetmen:
Derviş ZaimKategori:
DramOyuncular:
Mehmet Ali Nuroğlu , Settar Tanrıöğen , Mustafa Uzunyılmaz , Şener Kökkaya

taxi-filmi-4-full-izle-bedava-online-hız-araba-filimleri


EDİTÖRÜN NOTU:Komiser Gilbert (Bernard Fancy) bir otel temizlikçisini terörist, ünlü futbol yıldızı Djibril Cisse’yi (kendisi) ise yasa dışı bir göçmen sanacak-derecede saftır. Belçikalı bir suçlu Afrika’ya gönderilmeden evvel 24 saat boyunca Marsilya polisine emanet edilir. Emilien (Frederic Diefenthal) bir polis için fazla iyi niyetlidir ve bunun farkına varan zeki hırsız, Emilien’i aslında masum olduğuna ikna eder. Bu sırada Emilien’in güzel karısı (Emma Sjoberg-Wyklund) Belçikalı suç örgütünde casusluk yapmakla görevlidir. Fakat bu-olay o kadar gizlidir ki, kendi kocası bile olaydan habersizdir. Belçikalı ölümcül suçlu serbest kalınca tüm Marsilya bir cehenneme döner. Marsilya Polis Teşkilatı’na hız tutkunu taksi şoförü Daniel’ın (Samy Naceri) da katılması ile işler iyice karışır. Yönetmen: Gérard KrawczykOyuncular: Samy Naceri, Frédéric Diefenthal, Bernard Farcy, Emma SjöbergSenaryo: Luc BessonTür: Aksiyon - KomediSüre: 91 Dk.Yapım Yılı: 2007Ülke: FransaDağıtımcı: Chantier-Films

çılgın-dersane-kamp-liseli-sexi-kızlar-film-bedava-izle-seyret

ÇILGIN DERSANE KAMPTA GENÇLİK FİLMİ :)
İstanbul Özlem Dersanesi’nin sahibi Hadi’nin yönetiminde başlayan kampa, öğrenciler ve öğretmenler büyük bir heyecanla katılırlar. Çocukluk arkadaşı olan ancak o yıllarda birbirilerine olan duygularını bir-türlü ifade edemeyen Berksan ve Bahar ne tesadüftür ki bu kampta bir araya gelirler. İkisinin de yaşamında çok büyük değişiklikler olmuştur. Berksan artık herkes tarafından tanınan ünlü bir pop stardır. Ancak iki genç arasında yılllarca bastırılan duygular bu kampta ortaya çıkar. Fakat bu durumdan hiç-de mutlu olmayacak bir üçüncü kişi vardır.Öğretmenler arasında-da aşk kıvılcımları ortaya çıkmaya başlar. Seksi Coğrafyacı ile yollarını ayıran Mustafa ile Yüksel arasındaki yakınlaşma gün geçtikçe artmaktadır. Bu arada Hadi’yi çökertmek için sayısız yola başvuran Şahin, çalışmalarını sürdürmekte ve yeni yeni planlar yapmaktadır
EDİTÖRÜN NOTU:Çılgın Dersane”de birbirinden ilginç olaylar yaşayan gençler bu kez “Çılgın Dersane Kampta” için bir araya geldiler. “Çılgın Dersane” filminin devamı niteliğinde olan “Çılgın Dersane Kampta”da üniversiteye giriş sınavlarına çok az bir süre kalmış ve öğrenciler sınav stresinden uzaklaşmak amacıyla doğa cenneti bir yerde sınav öncesi 15 günlük bir kamp sürecine girmiştir.

american-pastası-amerikan-pastası-sexi-filimleri-filmleri-izle

AMERİKAN PASTASI FİLMİ ATEŞLİ VE SEXİ
Amerikan pastası.Bu film neşeli ve abaza gençliği temsil ediyor.genç kızlar liseli kızlar üniversiteli kızlar ve tabii ki erkekler bir araya gelince ne olur.bumateşle barut tabii ki yan yana durmaz
evde sex mi dersin sevişme mi dersin aklınıza ne gelirse yapıyor bunlar tabi birde komikler çünkü yarısı çocuk ama çoğu şeyin farkındalar sizin için ekledik amerikan pastası filmi-filimleri,izleyin

fatso-filmi-izle-seyret-bedava-indir




kasabanın-yenisi-filmi-filimi-bedava-indir-izle-romantik-sinema

KASABANIN YENİSİ FİLM FRAGMANI İZLE


EDİTÖRÜN NOTUKonusu:Kasabanın Yenisi: Lucy Hill (Renee Zellweger) işine tutkuyla bağlı Miami’li bir işkadınıdır. Minnesota’daki bir üretim-tesisine dokuz aylığına geçici görevle gönderilince hayatı bir anda alt üst olur. Evlenmeye niyeti olmadığını belirterek avukatlık yapan erkek arkadaşı Seth’i terk ettikten sonra da Minnesota’nın yolunu tutar. Gideceği yerdeki yaşam tarzı değişikliğine tamamen hazırlıksızdır. Miami’de seçkin giysilerden ve seçkin ayakkabılardan oluşan bir gardrobu ve tüm bunları barındıran güzel bir apartman dairesi vardır ama Minnesota’daki yeni evi her açıdan farklıdır. Orada kendisini kaybolmuş ve çaresiz hisseder. Bütün bunlara bir de soğuk hava koşulları nedeniyle hastalanması eklenir. Yeni görevinde de işler iyi gitmemektedir. Fabrikada yapmaya çalıştığı değişiklikler sonucunda çok sayıda işçi çıkaracağı korkusuyla tüm çalışanlar isyan halindedir. Kasaba halkı onu çeşitli vesilelerle aldatmayı ve yanıltmayı başarır. Adeta alay konusu olmuştur. Daha da kötüsü, fabrikada işbirliği yapmak zorunda olduğu Ted adlı sendika temsilcisi, hiç kimsenin işten çıkarılmamasına kesin kararlıdır. Lucy kasabada yavaş yavaş da olsa bazı dostluklar geliştirmeyi başarır. Arkadaş olduğu kişiler arasında Ted ve 13 yaşındaki kızı Bobbie de vardır. Meydana gelen talihsiz ama komik bir kaza sonucundaysa fabrika çalışanları nihayet Lucy’ye sıcak davranmaya başlarlar. Tam herşey yoluna girmeye başlamışken
Lucy’nin Miami’deki işvereninin yöneticileri, ona fabrikanın kapatılması gerektiğini bildirirler. Ancak Lucy bu gidişatı tersine çevirebilmek için bir plan yaparak daha yaratıcı olmaya, kasaba halkıyla işbirliğine gitmeye ve onların gönlünü kazanmaya kararlıdır
Filmin Oyuncuları:
Renée Zellweger (Lucy Hill) , Harry Connick Jr. (Ted Mitchell) , Siobhan Fallon (Blanche Gunderson (Siobhan Fallon Hogan)) , J.K. Simmons (Stu Kopenhafer) , Mike O Brien(LarsUlstead) , Frances Conroy (Trudy Van Uuden)Yönetmen:Jonas Elmer

sokak-dövüşçüsü-bilim-kurgu-filmi-bedava-online izle

SOKAK DÖVÜŞÇÜSÜ MACERA FİLMİ İZLE

Konusu:
EDİTÖRÜN NOTU:Sokak Dövüşçüsü: Chun-Li Efsanesi: Chun-Li (Kristin Kreuk) olağanüstü dövüş yeteneklerine sahip genç bir kadındır. Babası, o küçükken Shadaw Law’un acımasız lideri Bison (Neal McDonough) tarafından kaçırılmış ve hapsedilmiştir. Annesini de kanserden kaybedince, Chun-Li hayatta bir başına kalmıştır. Artık tek amacı yıllardır görmediği babasına ulaşıp onu Bison’un elinden kurtarmaktır. Gen (Robin Shou) adlı dövüş ustasını bulmasını söyleyen eski Çince yazılmış bir mektup bulduktan sonra Chun-Li harekete geçmeye karar verir ve Bangkok’a doğru-yola çıkar. Ancak-dövüş ustasını bulmak pek de kolay-olmaz. Haftalar sonra birkaç haydutun yaşlı bir adama saldırdığını gören Chun-Li onlarla tek başına dövüşür. Onları uzaklaştırmayı başarır ancak gücünü de sonuna kadar tüketir. İşte bu sırada Gen ortaya çıkar ve bitkin düşmüş Chun-Li’yi evine götürür. Dövüş ustası, babasını bulmakta genç-kadına yardım edeceğini söyler. Bison’un izini süren sadece Chun-Li değildir. Interpol polisi Charlie Nash (Chris Klein) ve dedektif Maya (Moon Bloodgood) da Bison’un peşindedir. Onların da yardımını alan Chun-Li artık bol aksiyonlu bir maceraya hazırdırOyuncular:Kristin Kreuk (Chun-Li) , Chris Klein (Charlie Nash) , Neal McDonough (Bison / Vega (Japon)) , Robin Shou (Gen) , Moon Bloodgood(Det. Maya Sunee) , Josie Ho (Cantana)Yönetmen:Andrzej Bartkowiak

son-oyun-filimi-macera-aksiyon-filmi-online-bedava-indir-izle

SON OYUN MACERA FİLMİ FRAGMANI İZLE

Konusu:
Son Oyun: Keith Ripley (Morgan Freeman) hırsızların kurallarına uygun olarak yaşayan usta bir soyguncudur: İşini yap, ortağının arkasını kolla, asla teslim olma, polisle işbirliği yapma. Ripley'in önceki ortağı bu kurallara uymamış ve bunu hayatı ile ödemiştir. Jack Gabriel (Antonio Banderas)ise, New York sokaklarında hırsızlığı ustalıkla yapan yakışıklı bir adamdır. Ripley; kendisinin de peşinde olduğu bir mücevher satıcısının; Jack tarafından soyuluşuna tanık olur. Ripley planladığı asıl büyük soygun için aradığı ortağı bulmuştur. Silahlı korumalar, kilitli kasalar ve parmak izi ile açılan kapılar ardında korunan bu servet ile Ripley, hem eski ortağının Rus mafyasına borçlarını ödeyecek hem de vaftiz kızı Alex'in hayatını kurtaracaktır. Bu arada Alex ile Jack arasında Ripley'nin tüm karşı çıkışlarına karşın bir yakınlaşma doğacaktır. Büyük soygun günü geldiğinde ise iki hırsız ustalıkla kale gibi korunan binaya girmeyi başarır. Ancak bir sorun vardır. Birisi hırsızların kuralını bozmuştur.Oyuncular:Morgan Freeman (Keith Ripley) , Antonio Banderas (Jack Gabriel) , Radha Mitchell(Alex)Yönetmen:Mimi Leder

karanlıklar-ülkesi-lycanların-yükselişi-gerilim-filmi-izle

Karanlıklar Ülkesi- Lycan’ların Yükselişi

EDİTÖRÜN NOTU :Karanlıklar Ülkesi: Lycan’ların Yükselişi:-İlk “Karanlıklar Ülkesi”ndeki olayların bin yıldan uzun süre öncesinde iki doğaüstü ırk yaşam bulur; her iki ırk da ilk Ölümsüz olan Alexander Corvinus’un farklı oğullarının soyundan türer: Markus’un kanını taşıyan Vampirler zarif, aristokrat, kurnaz kan emiciler olurlar; William’ın kanını taşıyan Kurt adamlar ise içlerinde insanlıktan eser kalmamış, şiddete doymak bilmeyen, yırtıcı birer canavara dönüşürler. Vampirler bugün Macaristan’ın batısında kalan vahşi toprakların yönetimini ellerine geçirirler. Bunda üstün zekalarının, güçlerinin ve siyasi becerilerinin-payı büyüktür. Ama yine de kurt adamlardan korkmaktadırlar çünkü kurt adamlar, her ne kadar organize olma ve kapsamlı düşünme yetisinden mahrum olsalar da, muazzam güçlü ve vahşidirler. Sonraları bir başka genetik tesadüf güç dengesini tekrar değiştirir: Vampir kalesinde esir tutulan bir kurt kadın, insan görünümlü bir çocuk doğurur. Bu, olağanüstü güçlü vampir lideri Viktor’ın (Bill Nighy) evinde tutsak doğan ilk Lycan olan Lucian’dır (Michael Sheen). William Soyu’nu oluşturan ilk kurt adamların aksine, bu Lycan istediği zaman insan istediği zaman kurt adam şeklini alabilmektedir. Lucian’ın kanı Viktor tarafından yepyeni bir köle türü-yaratmakta kullanılır. Bu köleler-vampirlerin-korunmasız oldukları gündüz saatlerinde işçi ve bekçi olarak kullanılırken, geceleri kurt adama dönüşmelerini engellemek için de boyunlarının çevresine gümüş dikenli tasmalar takılır. Viktor, kölelerini, tabasını ve-topraklarını demir yumrukla yönetir. Sevdiği iki şey vardır: Güç, ve güzel ama inatçı kızı Sonja (Rhona Mitra).Oyuncular:Michael Sheen (Lucian) , Bill Nighy (Viktor) ,-Rhona Mitra (Sonja) , Steven Mackintosh (Tannis) , Kevin Grevioux (Raze) , David Ashton (Coloman)Yönetmen:Patrick Tatopoulos işte kadro ve filmin özeti bu

TAZMANYA CANAVARI ÇIZGİ FİLMİ

TAZMANYA CANAVARI VE BUGS BUNNY ÇİZGİ FİLMİ

EDİTÖRÜN NOTU:Usallaştırılamayan tazmanya canavarı ve bugs bunny zeki tavşan videosu yani çizgi filmi.bugs bunny yine rahat durmuyo bu tavşan çok yaramaz ama tanzanya canavarı onu bir yakalarsa.Tüm şakalrın acısını çıkartacak bugs bunny den işte bugs bunny ve tanzanya canavarı burun çocuklar ve çizgi film seven yetişkinler.Tazmanya canavarı

buz-devri-3-sinema-filmi-izle-online-bedava-indir-ıce-age

EDİTÖRÜN NOTU:Yapım: 2009,ABDTür: Animasyon/3 Boyutlu/KomediSeslendirenler: Ali Poyrazoğlu,Haluk Bilginer,Yekta KopanGösterim Tarihi: 1 Temmuz 2009
Filmin Özetİ:Serinin bu bölümünde kahramanlarımız sıcak bir adadalar ama ters giden şey adanın yöneticisi durumundaki zebra onları adada istememektedirDiğer yandan fındık aşkı hiç bitmeyen küçük sincap üzerine düşen zaman makinesi sayesinde kendini tarihin derinliklerinde bulur ve fındığını kovalamaya devam etmektedir.Umarım beğenerek izlersiniz buz devri serisinin 3. bölümünü

koralin-ve-gizli-dünya-filmi-fragmanı,yeni-izle-sinema-bedava

KORALİN VE GİZLİ DÜNYA FİLMİNİN FRAGMANI

EDİTÖRÜN NOTU:Koralin ve Gizli Dünya: Coraline, yeni evlerinden çok sıkılan küçük bir kızın evlerinde bulduğu gizemli bir kapıyla birlikte alternatif bir dünyaya adım atmasını konu ediniyor. Bu dünyada kendisini farklı bir anne, farklı bir baba ve yeni-bir yaşam beklemektedir... Fantastik sanatların usta-ismi Neil-Gaiman'ın sinema serüveni tüm hızıyla devam ediyor. İngiliz sanatçının Coraline isimli kitabından uyarlanan animasyonun yönetmenliğini Henry Selick üstlendi.

sindrella-kül-kedisi-masalı-çizgi-filmi-izle-dinle-indir-bedava-kız-filimleri

MASALI URADAN OKUYABİLİRSİNİZ
Bir zamanlar güzeller güzeli bir kız varmış. Annesi ölünce babası yeniden evlenmiş. Üvey annesi de ilk evliliğinden olan iki kızıyla birlikte gelip eve yerleşmiş.. Bu iki kız, yeni kız kardeşlerinden hiç hoşlanmamış. Odasında ne var ne yoksa tavan arasına fırlatıp atmışlar.. Ona bir kardeş gibi davranmak şöyle dursun, bütün ev işlerini üzerine yıkmışlar. Ev işleri bittikten sonra bile kızın onlarla oturmasına izin verilmiyormuş. Akşamları, mutfakta, sönmekte olan ocağın önünde duruyormuş tek başına, ellerini küllere doğru tutup ısınmaya çalışarak.. Bu yüzden üvey kız kardeşleri ona “Külkedisi” adını takmışlar. Bir gün iki kız kardeşe sarayda verilecek bir balo için davetiye gelmiş. İkisi de heyecandan deliye dönmüşler. Herkes Prens’in evlenmek istediğini biliyormuş. ‘Bakarsın ikimizden birini seçer, belli mi olur?’ diye düşünmüşler.
İki kız kardeş de kendilerini mümkün olduğunca güzelleştirmek için hemen kolları sıvamışlar. Fakat maalesef bu biraz zormuş, çünkü Külkedisi’nin aksine bayağı çirkinmiş her ikisi de! Balo akşamı, üvey kardeşleri gittikten sonra Külkedisi mutfakta oturmuş ve içn için ağlamaya başlamış. “Neyin var, neden ağlıyorsun Külkedisi?” diye sormuş bir kadın sesi. “Ben de baloya gitmek istiyordum,” demiş hıçkırarak Külkedisi.“Gideceksin öyleyse,” demiş ses. Külkedisi duyduğu sese doğru dönüp bakmış, şaşkınlıktan donakalmış. Güzel bir kadın duruyormuş yanıbaşında. “Ben senin peri annenim,” demiş kadın. “Şimdi kaybedecek zamanımız yok! Bana bir balkabağı getir hemen!” Külkedisi bir balkabağı getirmiş. Peri annesi sihirli değneğiyle dokununca, balkabağı birdenbire altından bir fayton oluvermiş.
“Şimdi de altı fare....” Külkedisi altı fare bulup getirmiş,ve peri annesi onları hemen ata dönüştürmüş. “Bir sıçan...” Onu da arabacı yapmış. “Ve altı kertenkele...” Onları da faytonun arkasında koşacak altı uşağa çevirivermiş. Nihayet Külkedisi’ne gelmiş sıra. Peri değneğiyle bir dokununca Külkedisi’nin yırtık, pırtık giysileri nefesleri kesecek harika bir elbiseye dönmüşmüş. Ayaklarında bir çift camdan ayakkabı pırıl pırıl parlıyormuş. “Bir şey var yalnız,” demiş Peri. “Gece yarısına kadar eve dönmelisin. Saat on ikide elbisen tekrar eski giysilerine, faytonun balkabağına, atların fareye dönüşecek. Prens’in bunu görmesini istemezsin herhalde? Şimdi git, dilediğince eğlen.”O gece Külkedisi balonun yıldızı olmuş. Baloya katılan hanımlar (özellikle de iki üvey kız kardeşi) onun elbisesini çok beğenmişler ve terzisinin adını öğrenmek için ona yalvarmışlar. Beyefendilerin hepsi onunla dans etmek için birbirleriyle yarışmışlar.Prens ise ***ür görmez ona âşık olmuş! Ve o andan sonra hiç kimseye bu kızla dans etmek için izin verilmemiş. Saatler saatleri, dakikalar dakikaları kovalamış ve Külkedisi saat tam on ikiyi vuracağı sırada evde olması gerektiğini hatırlamış. “Gitme!” diye seslenmiş Prens arkasından, ama Külkedisi bir an bile durmadan koşup oradan uzaklaşmış. Sokağa çaktığında elbisesi tekrar eski elbiselerine dönüşmüş. Geriye kala kala camdan ayakkabıların bir teki kalmış. sonraDiğer tekini nerede kaybettiğini bilmiyormuş. O gece Külkedisi uyuyana kadar ağlamış. Hayatının bir daha asla o geceki kadar harika olamayacağını düşünüyormuş. Ama bu doğru değilmiş. Ayakkabının diğer tekini sarayın merdivenlerinde bulmuşlar. Ertesi sabah Prens ev ev dolaşıp ayakkabıyı tek tek bütün genç kızlara denetmiş. “Bu ayakkabının dün gece karşılaştığım güzel sahibini bulamazsam yaşayamam,” demiş. Derken Külkedisi’nin evine gelmiş. Üvey kardeşleri ayakkabıyı denemişler. olmamış. Ayaklarına girmemiş bile. Prens çok üzgünmüş, çünkü uğramadığı sadece birkaç ev kalmış. Tam oradan ayrılacakken evin hizmetçisi dikkatini çekmiş. “Hanımefendi,” demiş Prens Külkedisi’ne, “bir de siz deneseniz?”“O mu deneyecek? Ne münasebet!” diye haykırmış üvey kardeşler. Fakat külkedisine Prens ısrar etmiş. Külkedisi’nin ne kadar güzel bir kız olduğu gözünden kaçmamış. Tabii ayakkabı Külkedisi’nin ayağına kalıp gibi oturmuş. Prens diz çöküp Külkedisi’ne evlenme teklif ederken iki üvey kardeşe de öfke ve kıskançlıkla olanları seyretmek kalmış. Külkedisi Prens’in teklifini tabii ki kabul etmiş.Ve masal burada bitmiş.Derler ya onlar ermiş muradına biz çıkalım kerevetine

RED-KİT-REDKİT-DALTONLAR-ÇİZİ-FİLİM-İZLE-AVAREL-DÜLDÜL-MÜZİĞİ-MÜZİK

RED KİT DALTONLAR MİRAS DAVASI İZLE

editörün notu:Belçikalı karikatürist Morris (1923-2001) tarafından çizilen çizgi roman. Orijinal adı Lucky Luke (Maceraların bazıları Fransız René Goscinny (1926-1977) tarafından yazılmıştır. Morris'in ölümünden sonra bazı maceralar Fransız Achdé tarafından çizilmiştir.Gölgesinden hızlı silah çeken yalnız kovboy "Red Kit" sadık beyaz atı Düldül (Jolly Jumper) ve sevimli köpeği Rin Tin Tin (Rantanplan) ile beraber suçluların ve adaletsizliğin amaAnsız düşmanıdır. Suçluları temsil eden Dalton kardeşler; Joe, William, Jack ve Averel birçok macerada yer alırlar.VE Diğer unutulmaz karakterler Kalamiti Jane, Billy Kid, Yargıç Roy Bean, Jesse James, Akbaba, Postaarabası sürücüsü -Hank Cenaze Levazımatçı'sıdır.Red Kit dünyada pek çok defa animasyon ve televizyon serisi olarak filme çekilmiştir. 1983'den sonraki maceralarında sigarayı bırakmış ve ağzında bir saman parçası tutmaya başlamıştır. -Dünyada ilk kez Türkiye'de sinemaya aktarılmıştır. 1967'de -Öztürk Serengil'in başrolünü oynadığı filmde Öztürk Serengil gördüğü bir- rüyada kendini Red Kit sanar ve vahşi batıda maceradan maceraya koşar. 1971 yılında ise İzzet Günay Red Kit olur ve Daltonlar'la mücadele eder. 1974 yılında ise son Red KitAram Gülyüz'ün yönetiminde Sadri Alışık'tır.Red Kit çizgi film ve romanlarında ikinci planlarda yer alan karakterler başka ırklardandır.- Örneğin; ütücü rolünde- bir Çinli, temizlik işlerinde bir Afrikalı gibi...REDKİT MÜZİĞİ DE DİNLEYEBİLİRSİNİZ

bizim-city-izle-karikatür-resimleri-siti-tümü-yeni-salih-memecan

BİZİM CİTY 2003 TÜM ANİMASYONLAR
EDİTÖRÜN NOTU:Bizimcity, Salih Memecan tarafından yaratılan ve günlük olarak 1991 yılından beri Sabah (gazete) sinin ilk-sayfasında, 1994 yılından buyana da yine-her gün ATV’de ana haber bülteninden sonra yayınlanmaya devam eden bant Karikatürleridir. Vahşi Batı’daki hayali bir kasabada geçen ve kahramanlarının gerçek Türk politikacıları olduğu ve isimlerden de bir espiri yaratılmaya çalışıldığı bantt karikatürlerin konusu Türkiye’nin-siyasi gündemiyle paralellikler göstermektedir. Bu videoada ise 2003 yılında ki tüm karikatürize sahneleri izleyeceksiniz Salih Memecan Bizimcity ile insan hakları, ülkedeki ekonomik gündem vee Avrupa Birliği süreci gibi konuları usta mizah diliyle yorumlamaktadır.

pamuk-prenses-ve-yedi-cüceler-çizgi-filimi-izle-masalı-dinle-oku

PAMUK PRENSES VE YEDİ CÜCELER ÇİZGİ FİLMİ


PAMUK PRENSES VE YEDİ CÜCELER MASALI

Video ekledik masalı izlemeniz için ama ben okuyacağım derseniz buyrun size pamuk prenses ve yedi cüceler masalı :

Bir varmış bir yokmuş.dünyaya şirin bir kız gelmiş.kömür gibi saçları,kiraz rengi kadar dudakları,beyaz tenli,mavi gözlü kız çocuğu dünyaya gelmiş.annesi ve babası babası kızın adına pamuk prenses koymuşlar annesi kısa bir sürede ölmüş.sonra babası başka bir kadınla evlenmiş.ama bu kadın çok kızgın bir kadındı.pamuk prenses hep korkuyomuş.günlerden bir gün pamuk prensesi öldürmeye kalkmış.üvey babaannesi asistanına pamuk prensesi ormana götür öldür demiş.asistanı pamuk prensesine dayanamamış.hayvanın- kalbini götürmüş ve pamuk prenses ormanın içinde kaybolmuş gitmiş gitmiş bir ev görmüş.kapıya tık tık diye vurmuş.ve içerde hiç kimse yokmuş.girmiş ve hemen yatak aramaya başlamış.ve yatak bulmuş.yatmış sonra yedi cüceler gelmiş.ve yataklarına -gitmişler çünkü çok yorgunlarmış gitmişler bi bakmışlar yatakta pamuk prenses endişelenmişşşş.aaaaaaaaaaa diye bağırmış.yedi cücelerde bağırmışaaaaaaaaaaaaaaa çok korkmuşlar.pamuk prenses -merak etmeyin ben sizi- öldürmem yemek yaparım yerleri silip süpürürüm demiş.-tamaaaaam demiş yedi cüceler...gün doğmuş yedi cüceler iş başına gitmiş bu arada pamuk prenses yemek yapar yerleri siler süpürür sonra kapı çaldı tık tık tık pamuk prenses kimo dedi.yaşlı bir teyze çıktı ama bu üvey anneydi.zehirli bir elmayı ona yedittirdi pamuk prenses yere düştü.sonra yedi cüceler geldi ve o ölmüştü. sonra beyaz atlı prens pamuk prensesin anlından öptü ve pamuk prenses gözlerini açtı. düğün hazırlıklarına başladılar ve gün doğdu saat:12;yi vurdu düğün başladı.ve pamuk prenses le prens mutlu bir ömür yaşadılar.burdada masa bitti. Darısı sizin ve bizim başımıza minikler

mehmetcik-özel-tim-özel-harekat-operasyon-sınır-ötesi-izle-sat-komando

MEHMETÇİK ÖZEL SAT KOMANDOLARI İZLEYİN

Son günlerde başlayan terör olayları üzerine binde bir video ekleyeyim dedim ve.Özel harekat sas komandolarının videosunu ekledim.Arkadaşlar bir çok kimse vatanımızı bölmeye çalışıyor.Bildiklerimiz pkk amerika israil ya bilmediklerimiz.ya içimşzdeki diğer düşmanlar ne olacak.askerimiz dışardaki düşmanla savaşırken bizde toplumu kaosa itenlere alet olmayarak vatanımızı korumalıyız.Bu vatan bizim hepimizin.Türk ün Kürt ün Laz ın ......hepimiz dedeleri Çanakkale de beraber savaşmadı mı Sakarya da beraber savaşmadı mı biz neden bugün ayrı düşelim ??İzleyin videoyu tüyleriniz diken diken olacak.Karşınızda sas komandoları sınır ötesi harekat görüntüleri

dolu-dizgin-yıllar-trt-bir-1-filimi-dizisi-barış-yeni-bölüm-izle

DOLU DİZGİN YILLAR DİZİSİ 34. BÖLÜM FRAGMANI

EDİTÖRÜN NOTU:DOLU DİZGİN YILLAR DİZİSİYapımcılığını Osman Sınav’ın ve yönetmenliğini Raşit Çelikezer‘in üstlendiği, senaryosunu Yiğit Güralp’in yazdığı ilk bölümü beğeniyle izlenerek, TRT ekranlarında devam eden Doludizgin Yıllar Dizisinin 34.Bölümü olan “Gönül Mahkemesi” ile 4 Mayıs Pazartesi 19.30‘da TRT ekranlarında devam ediyor…

DOLU DİZGİN YILLAR DİZİSİ 33. BÖLÜM FRAGMANI

EDİTÖRÜN NOTU:DOLU DİZGİN YILLAR DİZİSİYapımcılığını Osman Sınav’ın ve yönetmenliğini Raşit Çelikezer‘in üstlendiği, senaryosunu Yiğit Güralp’in yazdığı ilk bölümü beğeniyle izlenerek, TRT ekranlarında devam eden Doludizgin Yıllar Dizisinin 33.Bölümü olan “Gönül Mahkemesi” ile 4 Mayıs Pazartesi 19.30‘da TRT ekranlarında devam ediyor…Tereddütleri olan tek isim ise Barış ve Gülşen değildir… Saliha’da Cemal’in evlilik teklifini kabul edip etmemek konusunda düşüncelidir…Öte yanda Bekir’in Asu’yu sahne aldığı mekanda ziyaretiyle başlayan olaylar zinciri ise yıllardır babası Ahmet tarafından itilip kakılıp baskı altında bunalan Bekir’i sert ve radikal bir karar almak zorunda bırakacaktır…Ve şimdi herkesin Bekir ve yeni dostluklar adına bir kez daha birleşerek yeni adımlar atma zamanı gelmiştir…
Yusuf Ömer Sınav, Selen Seyven, Yılmaz Calayır, Arda Kural, Deniz Özpınar, Yağız Bankoğlu, Gürkan Tavukçuoğlu gibi genç ve yetenekli isimlerin; Hüseyin Soysalan, Erdal Cindoruk, Ayşegül İşsever, Mehmet Polat, Suat Güzey, Aslı Aybars, Meltem Savcı ve Aylin Saraç gibi usta oyuncularla başrolleri paylaştığı “Doludizgin Yıllar”ın bu otuzüçüncü bölümünün konusu ise şöyle…
Savaş’ın aralarına katılma fikrini kendi içlerinde sorgulayan Barış ve Gülşen bir yandan Savaş’a evet diyebilmeyi isteseler de diğer yandan da tereddütler yaşamaktadırlar…


DOLU DİZGİN YILLAR DİZİSİ 31.BÖLÜM FRAGMANI
EDİTÖRÜN NOTU:Beğenerek izlediğiniz dolu dizgin yıllar dizisi 20 Nisan Pazartesi gününde Osman Sınav‘ın yapımcılığını ve Raşit Çelikezer’in yönetmenliğini üstlendiği ve muhteşem bölümüyle izleyenleri ekranlara taşıyan, soluk soluğa izlenerek Doludizgin Yıllar Ailesine her bölümüyle yeni heyecanlar katarak giderek bir tutku haline dönüştüren Doludizgin Yıllar tüm hızıyla devam ediyor.TRT ekranlarında yayınlanan Doludizgin Yıllar Dizisi‘nin 31.Bölümün Tamamını İzlemek istiyorum, kaçırdım, izleyemedim,sonunu göremedim, en güzel sahneyi ve yeniden(tekrar) izlemek istiyorum diyorsanız merak etmeyin. biz Osman Sınav Fan Hayranları Dizinin Tekrarını izleyebileceksiniz.

DOLU-DİZGİN-YILLAR-DİZİ-30. BÖLÜM FRAGMANI

EDİTÖRÜN NOTU:Buyrun dolu dizgin yıllar dizisi :)13 Nisan Pazartesi gününde Osman Sınav‘ın yapımcılığını ve Raşit Çelikezer’in yönetmenliğini üstlendiği ve muhteşem bölümüyle izleyenleri ekranlara taşıyan, soluk soluğa izlenerek Doludizgin Yıllar Ailesine her bölümüyle yeni heyecanlar katarak giderek bir tutku haline dönüştüren Doludizgin Yıllar tüm hızıyla devam ediyor.TRT ekranlarında yayınlanan Doludizgin Yıllar Dizisi‘nin 30.Bölümün Tamamını İzlemek istiyorum, kaçırdım, sonunu göremedim, en güzel sahneyi ve yeniden(tekrar) izlemek istiyorum diyorsanız merak etmeyin. Dolu dizgin yıllar dizisi hayranları Hayranları Dizinin Tekrarını izleyebileceksiniz.

ninjalar-ninja-kaplumba-kaplumbağa-çizgifilimi-izle-ninja-filimleri

NİNJA KAPLUMBAĞA ÇİZGİFİLMİ
Ninja kaplumbağalar.Çizgifilm kahramanları mikalanjelo,leonardo....
hepimiz çocukluğumuzda izledik.ninja kaplumbağalar serisinin devamı gelecek eğer istek olursa ninja kaplumbağalar izlenilirse tabii ki NİNJA KAPLUMBA,NİNJA KAPLUMBAĞA

ROAD-RUNNER-HIZLI-KUŞ-YENİ-ÇİZGİ-FİLİM-ÇİGİFİLİM-İZLE

ROAD RUNNER ÇİZGİFİLMİ YENİ ÇİZGİFİLM

ROAD RUNNER YANİ VİK VİK ÇİZGİFİLMİ HIZLI KUŞ VE DİĞER SALAK HAYVAN.YENİ BİR ÇİZGİ FİLM BUYRUN İZLEYİN FİLİMİ.

MOLFİX-MOLFİKS-KUKLA-BEBEKLER-REKLAM-FİLMİ-FİLİMİ-İZLE

MOLFİX KUKLA BEBEKLER REKLAM

MOLFİX SÜPER BİR REKLAM YAPMIŞ.KUKLA BEBEKLER REKLAMI.BUNU TÜM ÇOCUKLAR ÇİZGİFİLM GİBİ İZLİYOR.VE BU VİDEO İZLENME REKORLARI KIRIYOR.SİZİN İÇİN HAZIRLADIK.BUYRUN KUKLA BEBEKLER VİDEOSU

winks-vink-filmi-filimi-izle-kayıp-krallığın-sırrı-çizgifilmi-çigifilm

winks kayıp krallığın sırrı çizgifilmi izle

batman-betmen-çigifilim-çizgi-filim-çizgifilimleri-izle-yeni

BATMAN ÇİZGİ FİLMİ İZLE
Batman kötü adam çizgi filmi izleyin.çocuklar sizin için ekledik buyrun batman karşınızda

HAKA-DANSI-HAKA DANCE-İZLE-KOMİK-DANS-VİDEO-İZLE

HAKA DANSI KOMİK BİR DANS İZLEYİN
EDİTÖRÜN NOTU:Haka dansı yeni zellanda lılara ait bir dans.Ülkemizde ilk defa metin uca buldu.Bende onun haber programını izlerken karşılaştım haka dansıyla.Bu çok komik bir dans.adamlar bir başlıyor kollarını sallamaya.dans mı ediyor lar küfür mü belli değil.metin uca bu dansı dönemin yöneticilerine atıfta bulunmak için yapıyordu.Bu dansı maçlarda futbolcularda yapıyor.Stres atmak için birebir bir dans.Buyrun izleyin istediğinize armağan edin bu dansı.Ben bir çok kişye armağan ettim :)

beyaz-şov-show-sagopa-kajmer-kolera-hayko-cepkin-izle-dinle

HAYKO CEPKİN-SAGOPA-KAJMER-KOLERA
EDİTÖRÜN NOTU:Bunu yapsa yapsa beyaz show yapardı.sagopa kajmeri hayko cepkini ve kolerayı yayınına çıkardı.hepsi beyaz daydı ve mükemmel bir programdı.Valla tarkan çıkmasa bile olur artık beyaz showa.Bence tarkan çıksa bu kadar güzel olmaz dı teşekkürler beyaz,teşekkürler hayko cepkin,teşekkürler kolera ve en önemlisi teşekürleeer kanal d.

cem-yılmaz-beyaz-showda-şov-helyum-komik-video-izle

CEM YILMAZ BEYAZ SHOW DA HELYUM GAZI İZLEYİN :)
Bu adam harika gittiği yeri coşturuyor.Cem Yılmaz beyaz şovu coşturdu.helyum gazını da çekti.ooooh kafayı buldu.ee cem yılmaz bu yapar.katıldığı her programda olduğu gibi beyaz showu da birbirine kattı

taraftar-canlı-yayında-sipikeri-taciz-ediyor-taciz-video-izle

TARAFTARIN BİRİ CANLI YAYINDA SPİKERİ TACİZ EDİYOR ÇOK KOMİK :)


Spiker normal bir şekilde geçiyor kameranın karşısına.Başlıyor yayınına işte şöyle oldu böyle oldu.Röpörtaj yapıyor.Ve ardından bir taraftar çıkıyor,Ve başlıyor spikeri taciz etmeye.Spikerin arkasında hareket yapıyor.Spiker olayın farkına varamıyor.Adam büyük ihtimalle sarhoş.Yaptığı hareketten dolayı da çok mutlu görünüyor.Benim anlamadığım adam orda spikeri taciz ediyor ve herkes izliyor kimse müdahele etmiyor.Kameraman canlı yayını bile kesmiyor.Adam resmen kadını canlı yayında taciz ediyor.İzleyin Diğer manasıyla fortlamak adam kadını fortluyor :)

haneler-filmi-filimi-dizisi-yeni-son-bölüm-video-izle

HANELER DİZİSİNİ TANITIM BÖLÜMÜ
Editörün Yorumu: Haneler filmi Ferhan Şensoy'un Haneler isimli tiyatrosundan uyarlanmıştır.Haneler komik bir sit-com.Galiba mayıs ayında yayına başlayacaklar.Yaz aylarında haneler dizisini izleyerek güleriz artık.Bu aslında bir nevi kabare biliyorsunuz,Ferhan Şensoy'da bir kabare ustasıdır.Bu dizi yani haneler sit-comu ekranları kasıp kavuracak haneler dizisinin senaryosunu Saygın Delibaş ve Fethi Kantarcı yazıyor.Şimdilik bilgilerimiz bu kadar.Haneler dizisinin bölümleri ekranlara gelince biz de burada haneler dizisini izlemeniz için videoları paylaşacağız