Pages

Öldür Beni Komedi Gerilim Filmi İzle

Yapımı:2008 ~ Türkiye

Türü:Gerilim / Komedi

Yönetmeni:Korhan-Uğur

Senaristi:Korhan-Uğur

Yapımcısı:Mustafa-Saygın

Görüntü Yönetmeni:Ercan-Özkan

Müzik Yapım:Erkan-Bediroğl

Filmin Konusu :Ozan ve Atilla köy köy dolaşıp köy hayatı, yöresel yemek tarifleri gibi konuları kaydederek TV programı yapan iki arkadaşlardır. Birgün Dikili’nin gizemli bir köyüne gelirler. Orada Emine Teyze’nin alengirli şerbetinden içen Ozan’ın hayatı değişir. Bu değişikliğe mana veremez. Anlamaya çalışırken ölümsüz olduğunu fark eder. Köyü terk etmek isterler ama şerbetin bir etkisi de içenlerin köyü terk edememesidir.
Şerbetten içmemiş olan Atilla arkadaşını orda bırakarak oradan kaçıp gider. Ozan köyde tek başına kalır. Köyün muhtarı Hulusi Dede de ona yardımcı olur, onu teselli eder. Bir süre sonra kız arkadaşı Duygu da onun yanına gelir. Fakat Ozan’ın ölümsüz olduğunu öğrenmesi yaşadığı olaylara mana verememesi kafasını iyice allak bullak eder ve Ozan’ı terk edip, o da köyden gider.
Bir süre sonra tek ölümsüzün kendisi olmadığını, bu köydeki herkesin Emine Teyz’enin şerbetinden içmiş olduğunu farkeder. Köy muhtarı HulusiDede’nin rehberliğiyle bu köyde yaşamanın bir fırsat olduğunu, ölümlü kısa hayatında yapmak isteyip de zaman sınırlılığından yapamadığı herşeyi burada yapabileceğini öğrenir.
Bu köyde herkesin bir listesi vardır ve sırayla daha önceki hayatlarında yapamadıklarını burada herkes yapmaya çalışmaktadırlar. Zaten başka çareleri de yoktur. Ozan da kendisine bir liste yapar ve Hulusi Dede’nin yardımlarıyla listesindekileri gerçekleştirmeye başlar.




Öldür Beni Türk Yapımı Sinema Filmini Sinemafia.com Ayrıcalığıyla online Bedava Full İndirmeden sinema kalitesiyle izleyin.Öldür beni filmini full İzle,Öldür Beni Sinema Filmi ,Öldür beni komedi gerilim sinema filmini online bedava izle Online Türk Film İzle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder