Pages

Meteor Sinema Filmini Bedava İzle

Yapımı : 2009, ABD

Türü :Aksiyon Dram Bilim Kurgu

Yönetmeni : Ernie-Barbarash

Senaristi Alex-Greenfield

Oyuncu Kadrosu : Bill-Campbell, Christopher-Lloyd, Stacy Keach, Jimmy 'Jax' Pinchak, Michael Rooker, Kenneth Mitchell, Brooke Newton,Joe Gerety, Preston James Hillier, Natalie R Ridley, Wyatt Smith, Sam Ayers, James Bearb, Anne Bedian, Camille Chen, Kristi Clainos, Glorinda Marie, Kent Shocknek, Paola Turbay Jason Alexander, Stephen Bridgewater, Carmen Argenziano, Zachery Ty Bryan, Chancellor Miller, Erin Cottrell, Ernie Hudson, Mimi Michaels, Marla Sokoloff, Tiffany Hines,











Meteor yabancı sinema Filmini İle,Meteor yabancı sinema filmi full online bedava indirmeden izle,bedava sinema İzle online sinema izle,yabancı altyazılı film izle,yabancı dublaj sinema filmi izle,film izle,sinema filmleri,aksiyon filmleri,macera filmleri izle,


Chiko Sinema Filmi Online İzle

Türü : Dram / Suç

Senaristi : Özgür Yıldırım

Yönetmeni : Fatih Akın, Özgür Yıldırım

Süresi : 1 saat, 32 dk.

Filmin Oyuncuları : Moritz-Bleibtreu, Denis-Moschitto, Lukas-Gregorowicz, Henny-Reents, Volkan-Özcan, Reyhan “lady Ray" Şahin, Lilay Huser, Philipp-Baltus, Hans Löw, Simon-Goerts, Murat-Karaman, Enver Akin, Jelica Batarilo, Peter Jordan, Fahri Yardim

chiko dram suç filmini bedava online full indirmeden internetten bedava izle,online sinema filmi izle,bedava sinema filmi izle,full sinema izle,full sinema izle,online sinema izle

Peri Tozu Sinema Filmi İzle

Yönetmeni : Ela Alyamaç

Senaristi : Ela Alyamaç

Türü : Dram , Duygusal

Yapımı :Türkiye

Filmin Konusu:Hayat ve neşe ile dolu ve etrafına neşe saçan Deniz ve en sevdiği dostu Emre, çok küçükken birbirlerine söz verirler. Ne olursa olsun hiç ama hiç ayrılmayacak ve kendi yaratmış oldukları “Düşler Ülkesi”nde yaşayacaklardır.

Kendi kararlarını almaktan hep kaçınmış, mazisiyle cebelleşen Cem, sevgilisinin ısrarları ile nikah masasına oturmak üzeredir. Deniz’in hayatı Emre’nin ani bir kalp krizi geçirmesiyle allak bullak olur. Deniz arkadaşını iyileştirebilmek için Cem ile sihir ve umut dolu bir yolculuğa çıkar.

Tesadüflerin bir araya getirdiği Deniz ve Cem’in, çıktıkları yolculukta kat ettikleri duygusal gelişmeler ve sihirli bir Peri Tozu, İstanbul’a döndüklerinde onları yeni maceralara sürükleyecektir.


Peri Tozu Türk Yapımı sinema Filmini Online İzle,Bedava İzle,Full İzle,Filmini İzle,Filmi İndirmeden İzle,Filmi Online İzle,Filmi Full İzle,Peri Tozu Türk Sinema Filmini Bedava İnternetten izle

Türkan Şorayın Sinema Hayatı

28 Haziran 1945'de TCDD’de memur olan Halit Şoray ve evhanımı olan Meliha Şoray'ın kızı olarak “İstanbul Kanatlarımın-Altında”da dünyaya gözlerini açtı. İktisadi açıdan çok sıkıntılar yaşayan bir ailesi olan Türkan Şoray, ilköğrenimine “Rami Taş” ilkokulunda başladı. Sürekli olarak adreslerini değiştirmelerinden dolayı, farklı okullarda eğitimine devam etmek zorunda kalan Türkan Şoray, ilköğretimi 1956’da Feriköyİlkokulu'nda tamamladı.
Türkan Şoray’ın babası bir-süre sonra işinden ayrılıp polis memuru oldu, annesi de bir lastik fabrikasında işe başladı. Zorlu yaşam şartları nedeniyle Türkan Şoray, çok küçük yaşta ev işleriyle ilgilenmek mecburiyetinde kalmıştı. 1954’te küçük kardeşi Nazan Şoray dünyaya gözlerini açtıktan sonra anne babası arasındaki anlaşmazlık üst noktalara varmıştı ve çift boşanma kararın aldı. Kız kardeşiyle beraber annesinde kalan Şoray, liseye de devam ediyordu. Ann babasının boşanması sonrası Karagümrük'teki SarmaşıkSokak’a taşınan aileyi yine çetin günler bekliyordu. Fakat Türkan Şoray'ın ev sahiplerinin kızı olan Emel Yıldız ile taşınması yaşamının kilit noktalarından biri olacaktı. Yıldız’ın ön ayak olmasıyla Yeşilçam'a ilk adımı atan Türkan Şoray'ı o dönem Nisan Haper’in asistanlığını yapan Türker İnanoğlu keşfedecekti. “Köyde Bir Kız Sevdim” filmindeki karakter için önceden Emel Yıldız'la anlaşılmış olmasına rağmen Şoray'a Türker İnanoğlu bir şans verdi. Annesi Meliha Şoray kızının oyuncu olmasını hiç istemediği halde ekonomik sıkıntılarından ötürü çalışmasına onay vermişti. İlk filmi için kameralar karşısına geçen Türkan Şoray'ı sinemada çok uzun soluklu bir sanat hayatı bekliyordu.
O yıllarda daha 15 yaşında olan ve Şadi Çadırcı ile nişanlı olan Türkan Şoray, ilk filminden sonra yeni yeni teklifler almaya başladı. Bir müddet sonra Çadırcı'dan ayrılıp Türker İnanoğlu ile nişanlanan oyuncu, AşkRüzgarı ve UtanmazAdam filmlerinin ardından basının da dikkatini çekmeye başladı ve zamanın ün yapmış haftalık popüler dergilerinden “Sinema" için kapak kızı olarak seçildi.Türkan Şoray'ın 15 Mart 1961'de basılan dergiyle artık yüzü insanlar ntarafından tanınmaya başlamıştı. Sinema dergisinin ardından Artist, Büyük Gazete ve Ses gibi yayınlarda da yer aldı.
Eylül 1962’de bir film seti esnasında tanıştığı Rüçhan Adlı’nın Türkan Şoray’ın Sanat Yaşamında önemli bir rolü olacaktı. Zira baba sevgisini kendisinden tam 23 yaş büyük olan Adlı'da bulan Şoray, bu beraberliğini yirmi yıl gibi uzun bir süre sürdürecekti. Rüçhan Adlı'nın evli olması sebebiyle magazin basınında haklarında birçok olumsuz şey yazılıp çizilen çift, tüm negatif eleştirilere rağmen beraber olmayı seçmişlerdi. Şoray’ın Sultan olarak anılmasında ve "Şoray Kanunları" olarak adlandırılan kurallarının oluşmasında Rüçhan Adlı'nın büyük etkisi vardı. Zira Adlı, Şoray'ın her filmde oynamasını istemiyor, dekolte kıyafet giymesine, filmlerdeki ağır çalışma şartlarına ve öpüşme sahnelerine karşı çıkıyordu. Adlı, Türkan Şoray’a bazı kısıtlamalar da getiriyordu ve ona "Sultanım" diye hitapediyordu. Bu hitap şekli daha sonra dönemin ünlü yayınlarında haber konusu oldu ve Şoray, "Sultan" lakabıyla anılmaya başladı.
Şoray “Otobüs Yolcuları”ndan hemen sonra, oyuncu olarak kendini iyice yetiştirmiş olduğu görülen Acı Hayat'ta kameralar karşısına geçti. Sinema eleştirmenlerince “Yılın filmi” seçilen Acı Hayat, Türkan Şoray'a 1964’te I. Antalya-Altın-Portakal-Film-Festivali'nde en iyi kadın oyuncu ödülünü getirdi. Şoray, filmografisi için hayli önemli olan bu filmdeki rolü ile sinema eleştirmenleri ve senaryo yazarlarından büyük övgüler aldı.
Şoray’ın sayesinde ailesinin ekonomik durumu da düzelmiş, ardı ardına çektiği sinema filmleriyle oyunculukta kendine sağlam bir kariyer edinmeye başlamıştı. Dönemin ünlü yapımcıları ve film şirketi sahipleri MuratKöseoğlu (Aca Film), OsmanSeden (Kemal Film), Nevza Pesen (Pesen film) Şoray'ı filmlerinde oynatabilmek için birbirleriyle kıyasıya yarışıyorlardı. Oyuncu 60'lı yıllara çok kısa sürede imzasını atmış, 1965'te Fatma Girik, Hülya Koçyiğit, Filiz Akın'la birlikte Türk sinemasının en iyi dört kadın oyuncusundan biri olmuştu. Aynı sene oynadığı “Sürtük” adlı film, Türk sinema tarihi için çok önemliydi, zira inanılması güç bir seyirci kitlesine ulaşmış, Şoray’ı büyük bir sinema starı yapmış ve gazino filmlerinin dönemini de başlatmıştı.
Fakat 1966'nın ardından yapımcıların para basma makinesi olarak gördüğü Türkan Şoray, peş peşe benzer içerikli filmler çekmeye başlamıştı ve beyaz perde de sadece Türkan Şoray filmleri gösteriliyordu. Bu durum oyuncunun filmlerine seyircinin gösterdiği aşırı ilgiden kaynaklanıyordu ancak sinema izleyicisinde bir müddet sonra aynı konular bıkkınlık yaratmaya başlamıştı.
70’lerin başında yine en tepede olan Türkan Şoray nam diğer Sultan, 1972 senesiyle beraber iş yaşamında yeni bir sayfa açtı. Zira oynayacağı filmlerin sayısını ciddi anlamda düşürme kararı almıştı. Aynı sene çektiği Cemo ve Dönüş yapıtlarıyla başarıyı tekrar yakalayan Türkan Şoray için Dönüş filmi ayrı bir ehemmiyet arzediyordu. Çünkü oyuncu ilk defa kameranın diğer tarafındaydı ilk yönetmenlik deneyimiydi. Tepkilere maruz kalsa da o dönemde hapishanede olan Yılmaz Güney'den rejisörlüğü için tebrik mesajı alan Şoray'ın kendine olan özgüveni arttı. Film dönemin en büyük hâsılat getiren yapıtı olmasının dışında 1973 yılında “MoskovaFilmFestivali”nde özel bir ödülü aldı. İkinci yönetmenlik denemesi olan Azapta filmi için 1973'te tekrar kamera arkasına geçen Şoray, bu filmde ilki kadar başarılı olamadı.
70’li yıllarda patlak veren porno film furyasının yanında eşinin uyguladığı muhtıra nedeniyle de Şoray, bu süreç içinde az bir filmde rol aldı. Bunlardan biri de Atıf Yılmaz’ın yönetmenliğini yaptığı büyük ses getiren ve başrollerini Kadir İnanır’la birlikte canlandırdıkları Selvi-Boylum-Al-Yazmalım idi.
80’ler, Şoray’ın hem aşk yaşamında hem de sinema hayatında çok önemli değişikliklerin gerçekleştiği yıllar oldu. Zira oyuncu, 1983’te Rüçhan Adlı’yla 20 yıl devam eden beraberliğini sona erdirdikten sonra, Şoray kanunlarının pek hükmü kalmamıştı. Kendisi gibi bir oyuncu olan Cihan-Ünal’la yine 1983’te evlenen Şoray’ın 1 yıl sonra annesi hayata veda etti. 1985 yılında kızı Yağmur Ünal dünyaya gözlerini açtıktan sonra Şoray film çalışmalarına bir müddet ara verdi ve 1987’de HayallerimAşkımveSen’de başrolde yer aldı. Aynı sene Ünal’dan ayrlan Şoray, Rumuz Gonca gül, Gramofon Avrat, Soğuktu ve Yağmur Çiseliyordu gibi kaliteli ve sesgetiren filmlerde rol aldı. 1993’te Aziz Nesin’in aynı adlı kitabından sinemaya uyarlanan Tatlı Betüş adlı TV dizisinde kameralar önüne geçti ve ardından ona Altın Portakal’da ikinci defa en iyi kadın oyunculuk ödülünü kazandıracakolan Bir Aşk Uğruna 1994’te vizyona girmişti. Aynı sene babasını bir sene sonra da büyük aşkı Rüçhan Adlı’yı kaybeden Sultan, YerçekimliAşklar, NihavendMucize gibi sinema filmlerinden sonra, Türk dizileri tarihinde çok önemli bir yere sahip olan İkinci Bahar’da Hanımrolünü canlandırdı. 2001’de Televizyon izleyicisiyle Haluk Bilginer’le başrollerini oynadıkları Tatlı Hayat ile yeniden buluşan Şoray, 1997’den sonra ilk defa uzun bir metrajlı bir filmle kameraların önüne geçecekti: Gönderilmemiş Mektuplar.
Türkan Şoray, MürüvvetsizMürüvvet ve Cemile simliTV dizilerinden sonra son olarak da 2006’da Uğur Yücel’in kamera arkasında olduğu yaptığı “Hayatımın Kadınısın” isimli filmle izleyiciyle buluşmuştur.

Dogruluk Tepesi Online Sinema İzle

Yapımı: 2008, Amerika
Türü: Dram, Gerilim, Aksiyon

Yönetmeni: Giancarlo-Esposito

Senaristi: Jeff-Stacy, Terrell-Tannen, Jeffrey-Pratt-Gordon

Yapımcısı: Giancarlo Esposito,

Görüntü-Yönetmeni: David Tumblety

Müzik Yapım : Scott Bomar
Filmin Konusu:Julia kasabası, dışardan bakınca herhangi sıradan bir güney kasabasına bezer gibi de olsa kasabanın sevilen insan hakları savunucusu Peter-Malcom’un öcinayete kurban gitmesinden bu yana ırkçılık ve ön-yargı günlük hayatın parçasıdır.Peter-Malcom’un büyük oğlu John Malcom ise bu dehşet cinayetin asla çözülmeyeceğini kabullenmiş, ve kendini kasaba yaşamından tamamen çekmiştir. Fakat gittikçe artan gerginlikler kasabayı yavaş yavaş ikiye ayırmayabaşlayınca, John, kendini zor bir seçim ile karşı karşıya bulacaktır:nefrete devam etmek, veyaaffetmek...iyi seyirler...



Doğruluk Tepesi Amerikan Gerilim Macera,Aksiyon Sinema Filmi Bedava Online Full İndirmeden Dvx Kalitesinde izle.Doğruluk Tepesi yabancı sinema İzle,online sinema izle,bedava film izle,filimini izle,Aksiyon filmi izle,macera filmini izle,gerilim sinema filmi izle

Problem Cocuk Cafer Sinema İzle



Evde tek başına filminden uyarlanmış bir Türk yapıtı.Bu film çok kez izledim.Gerçekten çok güzel bir sinema filmi.Şu çocuğun tipini görünce zaten insanın içinden gülmek geliyor.
Gerçek hayattada var bu tipler anlarsınız ya adını siz koyun :) Sizin için ekledin Yaramaz Afacan çocuk cafer Filmini online İzleyin.
Yaramaz Çocuk Cafer Filmini Çocuk filmini ,Türk yapıtını bedava online full indirmeden internetten izle,Süper Türk komedi filmi ,

Saskin İmparator Cizgi Sinema Filmi

Türü : Komedi / Animasyon / Macera

Gösterim-Tarihi : 11 Mayıs 2001

Yönetmeni : Mark Dindal

Senaristi : Roger-Allers , David-Reynolds , Matthew-Jacobs

Müzik Yapım : John-Debney , David-Hartley , Sting , Peter-Hastings

Yapımcı : 2001 / ABD / 78 dk.

Seslendirenler : David-Spade (Kuzco) , John-Goodman (Pacha) , Eartha-Kitt (Yzma) , Patrick Warburton (Kronk) , Wendie Malick (ChiCha) , Kellyann Kelso (Chaca)

Walt Disney Stüdyoları'nın son bombası, tekrar yüzlerce kişilik bir sanatçı ekibinin çizimleriyle hayat kazanmış - Sting'in şarkıları da çalışmanın cabası.
Kendini beğenmiş ukala bir imparator olan Kuzco, doğumgününde tek başına yüzeceği bir su parkı yaptırmak için ülkesindeki birköyü gözden çıkartacak yapıda biridir. Sağ kolu olan Yzma'yı kovduğunda, Yzma'nın intikamının başına açacağı belalardan habersiz olan imparatoru çok kötü bir sürpriz beklemektedir: Yzma'nın yardımcısı Kronk, Kuzco'yu bir-lamaya çevirir.
Bir "lama" olarak hatyata devam etmekte hayli güçlük çeken imparator, yapılacak su parkının "lamaları" evsiz bırakacağını öğrenince, geçmişteki tavırlarını tekrardan sorgulamaya başlar...


Şaşkın İmparator Yabancı Animasyon çizgi sinema filmini bedava indirmeden online full internetten www.sinemafia.com farkıyla izleyin.Şaşkın imparator Filmini İzle,Şaşkın imparator online izle,Şaşkın İmparator Çizgi sinema online bedava izle