Pages

Kemal-Sunal-100-Numarali-Adam-Filmi-İzle

Kemal sunalın komik filmlerinden bir tanesi bence filmi izleyin.Çok komik bir film

Zengin-Avcisi-Yabanci-Sinema-İzle

Tür : Komedi

Gösterim Tarihi : 13 Temmuz 2007

Yönetmen : Pierre Salvadori

Yapım : 2006, Fransa

Süre : 104 dk.



Oyuncular

Audrey Tautou (Irène) , Vernon Dobtcheff (Jacques)

Gad Elmaleh (Jean) , Marie-Christine Adam (Madeleine)

Jacques Spiesser (Gilles) , Annelise Hesme (Agnès)

Didier Brice (François)
Son derece sevimli ama bir o kadar da uyanık bir kız olan Irène, büyük bir otelde garson olarak çalışan Jean’ın, bir yanlış anlama sonucu milyarder olduğunu sanar. Fakat utangaç ve kendi halinde bir insan olan Jean’ın, Irène’nin kendisini sandığı kişi ile yakından uzaktan ilgisi yoktur. Zaten Irène de, Jean’ın garson olduğunu öğrenir öğrenmez, ondan kaçar.
Fakat artık Jean’ın Irène’yi bırakmaya niyeti yoktur; aşık olmuştur. Peşinden onu takip ederek Fransa sahillerine kadar gider. Artık beş parasızdır ama Irène’yi kaybetmemeye de son derece kararlıdır. Bunun için tıpkı Irène’nin istediği ve yaşadığı gibi yaşamaya başlar. Jean, hiç alışık olmadığı bu yeni dünyaya Irène’nin tavsiyeleri ile adım attıkça ikili her geçen gün birbirlerine daha da yakınlaşacaktır.

Amelie ile sinema tarihinde unutulmaz bir karakter yaratan Audrey Tautou, yine sevimli bir komediyle karşımıza geliyor.

sihirli-şehir-fantastik-sinema-filmi-izle

Yapım:2008 ,ABD

Tür: Aile / Fantastik / Macera

Yönetmen:Gil Kenan

Yapımcı:Tom Hanks, John D. Schofield, Gary Goetzman

Yönetmeni:Xavier Pérez Grobet

Senaryo:Caroline Thompson

Süre:1 saat 55 dk


Filmin Özeti:Lina ve doon adlı iki çocuk... onlar, gökyüzünün her zaman karanlık olduğu, güneşin doğmadığı ember kentinde yaşarlar. bu yüzden kentteki sokak lambaları ve evlerdeki ışıklar sürekli yanmaktadır. ember kentinin enerji kaynaklarının tükenmeye başlamasıyla birlikte lambalar da titreşerek sönmeye yüz tutar. bunun üzerine iki kardeş, ember kentinin kuruluşundan beri var olan gizemi çözmek ve insanlara gün ışığını sağlamak için çareler aramaya başlarlar.





ejder-avcilari-sinema-çizgi-film-izle

Yönetmen: Guillaume Ivernel, Arthur Qwak

Oyuncular: Philippe Nahon, Vincent Lindon, Mary Matilyn Mouser, Rob Paulsen, Amanda Lear, Jeremy Prevost

Süre: 78 dk.



Filmin Konusu: Zoe peri masallarına inanan küçük bir kızdır. Amcası Kral Arnold’u korkunç bir ejderhadan kurtarmak için kitaplarda okuduğu türden bir kahraman bulmaya karar verir. Fakat bunun yerine Gwizdo ve Lian-Chu ile tanışır. Bu iki kafadarın hayattaki tek istekleri sessiz küçük bir çiftlik almaktır.



Ve küçük kız, onların rüyalarındaki kahraman olduğunu düşünür. Kurnaz Gwizdo, Kral Arnold’un altınlarını duyunca harekete geçer ve küçük kıza gerçeği söylemez. Zoe bu macerada kahramanlarına katılmakta kararlıdır. Bundan sonra geri dönüş yoktur. Gwizdo ve diğerleri kaygılı bir şekilde yola koyulur ve dünyanın sonuna doğru tehlikeliyolculuk başlar. Derin uykusundan uyandırılmak üzere olan korkunç ejdere doğru kahramanlarımız ilermeye başlamışlardır.



Zoe için bu gerçekleşen bir rüyadır. ‘Gwizdo’ içinse felaketle bitebilecek bir kabustur. Fakat henüz ne küçük kızın ne de Gwizdo’nun, Lian Chu’nun bu korkunç ejderle daha önce tanıştığından haberleri yoktur. Ve kapanacak bir hesapları vardır..








Cinnet-Korku-Gerilim-filmi-yabanci-sinema



Tür : Gerilim / Korku

Gösterim Tarihi : 3 Ekim 2008

Yönetmen : Tony Giglio

Senaryo : Daniel Kay

Görüntü Yönetmeni : Toby Moore

Müzik : Henning Lohner

Yapım : 2007, ABD , 100 dk.





Oyuncular

Josh Randall (Mike) , Brianna Brown (Sheryl) , Nick Searcy (Clyde) , Sascha Rosemann (Deacon)

Mike ve kız arkadaşı Sheryl bir haftasonunda, kamp yapmak için Batı Virjinya’ya yolculuğa çıkarlar. Burada karşılaştıkları bir yerlinin tavsiyesi üzerine muhteşem bir doğası olan ve çağlayanlarıyla ünlü Timber Falls’a giderler.

Orada, Sheryl gölün kenarında yıkanırken kaçırılır. Mike önce yardım istese de sonunda tek başına ormanın içinde onu çaresizce aramaya devam eder. Sheryl’i ararken bir kadınla karşılaşır ve yardım istemek için yaklaştığındaysa kadın onu bayıltır.

Mike gözlerini açtığında sevgilisini mum ve haçlarla dolu bir odada, bir masanın üzerinde kurban edilmek için bağlı olarak bulur. İki sevgili dine fanatik bir şekilde bağlı bir ailenin eline düşmüşlerdir













mükemmal-kaçiş-aksiyon-macera-filmi-izle



Yönetmen: Stephen Manuel

Oyuncular: Billy Zane, Cristian Solimeno, Melinda Y. Cohen, Scarlett Sabet







Birbirlerine deliler gibi aşık olan Celia ve Nick için o gün hayatlarının dönüm noktasıdır. Çünkü saatler sonra Amerika’da olacaklar ve her şeye sıfırdan başlayacaklardır. Celia sıradan geçmişini geride bırakırken, Nick bugüne dek bulaştığı her türlü pis işten sıyrılacağı için mutludur. Ama, unutmak istediği eski günlerden bir alacaklı yakasına yapışır. Bu işlere artık bir nokta koymak isteyen Nick, yol üstündeki bir marketi soymaya kalkışır. Markete bir sivil polisin gelmesi ile tüm planı altüst olur. Çünkü kaçmaya çalışırken, polis kendi silahıyla vurulur.Artık yola kendi arabasıyla devam edemeyeceği için, Celia ile ilk gördükleri eve girerler. Amaçları kapıdaki arabanın anahtarını almak ve havaalanına varıp, bu ülkeyi sonsuza dek terk etmektir. Fakat evin etrafı kısa sürede özel tim tarafından sarılır. Marketteki polis ağır yaralıdır, evin sahibi olduğunu düşündükleri bir adamı rehin almışlardır ve dışarıdaki polisler içeride ailenin tamamının bulunduğunu iddia etmektedir. Bu ateş çemberinde Nick kontrolünü iyice kaybetmeye başlar. Kapana kısılmıştır. Evin içinde delirmiş halde bir çıkış, bir anlaşma yolu ararken, kapalı salon kapıları ardında, ailenin geri kalanını bulur.Rehin aldıkları adam onları yemek masasında katletmiştir! Nick için kaçmak; bu cinayetleri de üstlenmek demektir. Ve iki sevgili için tek tehlike artık dışarıdaki polisler değildir. Aileden sağ kalan tek kişi olan Nadine’i, Victor adındaki bu caniye vermeyi kabul etmezler ve evde ölümcül bir kovalamaca başlar.









missing-lynx-animasyon-komedi-filmi-izle



Missing Lynx (2008) Altyazılı

Yapım: 2008 ~ İspanya

Tür: Animasyon, Komedi

Yönetmen: Manuel Sicilia, Raul Garcia

Süre: 1 saat 37 dk



..












Zor Ölüm 4 Aksiyon Macera Gerilim Filmi Full İzle

Yapımı:2007 ~ABD
Türü:Aksiyon , Gerilim , Macera

Yönetmeni:Len Wiseman

Senaryosu:DougRichardson, MarkBomback

Yapımcısı:BruceWillis, ArnoldRifkin

Görüntü Yönetmeni:SimonDuggan

Müziği:MarcoBeltrami



Geçen yıllarda artık yaşlanmaya başlayan polis memuru John McClane (Bruce Willis), karısından boşanmış ve alkol tedavisi görmektedir. Artık polis departmanında çalışmayan McClane, devlete bağlı bir güvenlik biriminde tehlikeli bilgisayar korsanlarını takip etmektedir. Matt Foster (Lustin zor ölüğm filmi bedava izle Long)isimli genç bir korsanı tutuklamak için yolda olduğu bir sırada, trafiğin içinde sıkışmış durumda iken, terörist saldırıların modern bir versiyonunu ilk elden yaşar. Greg Pope (Timothy Olyphant) zor ölüm filmi online izle tarafından yönetilen bir bilgisayar korsanları çetesi, Amerika’nın bilgisayar altyapı unsurlarına saldırıp, işe trafik ışıklarından başlayarak sistemleri teker teker kapatmaktadırlar. Bankalar arası bilgisayar ağlarına ve borsaya da müdahale ettikten sonra, Amerika’nın ekonomisi çökmeye başlamıştır. zor ölüm filmi full izleHer zamanki gibi McClane, bütün bu olayların ortasında kalıvermiştir. Görünüşe göre yeni tutukladığı Matt, teröristlerin tam olarak ne yapmak istediklerini ve amaçlarına ulaşmak için hangi adımları atmaları gerektiğini anlayabilecek kadar parlak bir zekaya sahiptir. Sofistike suçlular, ülkeyi dizlerinin üzerine çöktürmek için neredeyse kusursuz bir plana sahiptirler; fakat eski moda bir polis ve zeki bir bilgisayar cambazının işleri çözmeye çalışacaklarını akıl edememişlerdir. Bütün ulus çöküp dağılmadan önce, McClane ve Foster ikilisinin teröristlerin ne yapmaya çalıştıklarını anlayıp, bir an önce onlara ulaşıp durdurmaları gerekmektedir.

avanak-kuzenler-komik-filim-izle

AVANAK KUZENLER KOMİK FİLİM İZLE
Filmin Özeti:Bu üç avanak kuzen bir CD-DVD dükkanı açarlar, fakat tek bir satış bile yapamazlar. Dükkanı açmak için borç para aldıkları Süleyman ise parasını zamanı geldiğinde geri alamadığından sopa koleksiyonunun parçalarıyla kuzenleri döver.
Sonunda bir-hafta süreyi koparan kuzenler borçlarını ödemek için plan yaparlar. Ama hesaba katmadıkları olaylar onları bekler. Recep İvedik’in yapımcısı Faruk Aksoy’un yapımcılığını yaptığı film, özellikle gençlere yönelik fantastik bir komedi.Çok komik bir film ayrıca Türk yapımı

dennis-dönnis-deniz-çizgi-filimi-izle

AFACAN ÇOCUK DENNİS ÇİZGİ FİLMİ İZLE

afacan-çocuk-dennis-çizgi-filmi-izle-1

AFACAN ÇOCUK DENNİS ÇİZGİ FİLMİ İZLE KAR SAVAŞI

cesur-yürek-aksiyon-filmi-izle

Cesur Yürek

13. yüzyılda İngilizler, İskoçlar üzerinde egemenlik kurmuştur. İngiliz soyluları, yeni evli İskoç kadınlarıyla ilk geceyi geçirme hakkına sahiptir. Çocukken ailesini İskoçya uğruna kaybeden William Wallace'ın karısı da İngiliz birlikleri tarafından öldürüldüğü zaman, onun intikam arayışı kısa zamanda ülkesinin özgürlüğü için amansız bir savaşa dönüşür.

CESUR YÜREK FİLMİ 1. BÖLÜM

CESUR YÜREK FİLMİ 2. BÖLÜM

CESUR YÜREK FİLMİ 3. BÖLÜM

testere-4-gerilim-korki-sinema-filmi-izle

TESTERE4 KORKU/GERİLİM FİLMİ İZLE
Filmin Özeti:Jigsaw ve asistanı amanda hayatlarını kaybetmiştir. Dedektif kerry cinayetinin duyulmasından sonra, 2 tecrübeli FBI ajanı ajan strahm ve ajan perez, dedektif hoffman’a jigsaw’un kalan son oyununun çözümlenmesi için yardım ederler. Bununla birlikte, SWAT takımı komutanı rigg kendini bu ölümcül oyunun içinde bulur. Ve eski bir dostunu ve de kendisini dehşet verici bir ölümden kurtarmak için düğümlenmiş, korkutucu tuzaklar zincirini yenmek için bir buçuk saati vardır.

baba-3-god-father-gerilim-filmi-izle

BABA 3 MAFYA/GERİLİM FİLMİ 1.BÖLÜM
BABA 3 MAFYA/GERİLİM FİLMİ 2.BÖLÜM

road-runner-hizli-tavuk-çizgi-filmi-izle

ROAD RUNNER,HIZLI TAVUK ÇİZGİ FİLMİ

pembe-panter-çizgi-filmi-filimi-izle

PEMBE PANTER ÇİZGİ FİLMİ İZLE

temel-reis-kabasakal-safinaz-çizgi-filmi-izle

TEMEL REİS SAFİNAZ KABASAKAL ÇİZGİFİLMİ

yumurta-kafa-çizgi-filmi-filimi-izle

YUMURTA KAFA ÇİZGİ FİLMİ İZLE