Pages

ÖLÜMCÜL TUZAK OSCAR ÖDÜLLÜ FİLM İZLE


Seksenikinci Oscar ödülleri Amerika nın Los angeles kentinde üçbin beşyüz kişi kapasiteli Kodak Tiyatrosunda sahiplerini buldu.Bu yıl ilk defa bir kadın en iyi yönetmen ödülünü aldı Oscar da.Bu film ise The Hurt Lucker di.Bu filmin oscr alması çok enteresan herkes avatar isimli sinema filmi nın yönetmeninin ödül almasını beklerken bu film aldı ödülü.The Hurt Locker Oscar ödüllü filmin yapımcısı Nicalas Chartier in Oscar törenine gelmesi yasaklandı.Çünkü film yönetmeni jürilere kendi filmine oy vermeleri için e-posta atmıştı.En iyi Film ve en iyi yönetmen ödülünü THE HURT LOCKER aldı.İnanması güçte olsa….

oscar ödüllü the hurt lockeri hd izle full izle ölümcül tuzak filmini indirmeden izle

MACERA ADASI AİLE SİNEMASI İZLE


MACERA ADASI aile filmini izle, aile filmleri izle, aile filmini izle, macera filmleri seyret, macera film izle macera adası komedi filmini seyret,macera adası aile filmini indirmeden online izle macera adası filmi 2008 yılında amerika da yapılmıştır.macera dası 1 saat otuzaltı dakika sürüyor.

DEVLET OYUNLARI SİYASİ FİLM İZLE


DEVLET OYUNLARI siyasi filmini izle, devlet oyunları filmi full izle, komplo filmini izle, politik filmleri izle, siyasi film arşiviYapım yılı ve yeri:2009 ~ ABD, İngiltere Türü:Dram,Gerilim,Macera,Politik,Suç Yönetmeni:KevinMacdonald Senaristi:TonyGilroy, Matthew MichaelCarnahan Yapımcısı:TimBevan, Ellen Bronfman GörüntüYönetmeni:Rodrigo Prieto Müzik:AlexHeffes

SELVİ BOYLUM AL YAZMALIM FİLMİ İZLE

Kamyon şoförlüğü yapan İlyas (hepimizin çok iyi tanıdığı Kadir İnanır), İstanbul'dan Asya isimli genç kızın (Türkan Şoray) yaşadığı köye gelir. Çamurlu bir yolda birbirlerine sırılsıklam aşık olurlar ve evlenirler. Daha sonra bir oğulları olur ismini Samet koyarlar. İlyas, kamyon şoförü olması sebebiyle sıklıkla yola gider ve Asya, Samet'le yalnız başına kalır. Yine birgün yola giden İlyas, eve geri gelmez ve karısını güzel bir sekreterle aldatır. Asya bu olaya şahit olur. Sonra evi terk eder (Selvi boylum al yazmalım filmini online izle) İşleri yolunda gitmeyen İlyas, Karısı Asya’nın karşısına bu şekilde çıkmayı gururuna yediremez ve bir anlık psikolojiyle karısı Asya’yı terkeder.Asya(Türkan Şoray), bu olaya katlanamaz ve oğlunu da yanına alıp düşer yollara. Yolda Cemşit isimli (AhmetMekin) bir adam çıkar karşılarına. Cemşit onlara yuvasını açar.Asya’ya koca Samet’e ise babalık yapar Aradan geçen süre zarfında İlyas kendisini toparlamış ve işe başlamıştır.Ve çıkar Asya’nın karşısına. Asya iki arada bir derede kalır.Bir yanda zor zamanda yanında olan Cemşit diğer yanda ise ilk aşkı İstanbullu İlyas.Ve Cemşit’in yanında kalır.Selvi boylum al yazmalım çok güzel bir yeşilçam filmi Türkan Şoray ında Kadir İnanır ında hayatlarında dönüm noktasındadır.Bu eski türk sineması.Türkan Şoray filmi izle ,Kadir İnanırın filmlerini online seyret


Tam Ekran
İzle

DEVLERİN AŞKI YEŞİLÇAM FİLMİ İZLE

DEVLERİN AŞKI sinema filmini izle, türkan şoray filmlerini seyret, kadir inanır filmlerini bedava izle, türk filmleri izle, yeşilçam filmleri ni izle, sinema izle Devlerin aşkı isimli sinema yapıtı Kadir İnanır abimizle yeşilçamın sultanı Türkan Şorayın rol aldığı süper bir film.
Filmin konusu Büyük bir tüccar olan SüreyyaBey’in rakipleri onu piyasadan silmek isterler fakat Tarık isimli bir genç Süreyya’nın yaşamını kurtarır. vefa borcunu ödemek için Tarık’ı yanında işe başlamaya ikna eden SüreyyaBey bir müddet sonra Tarık ı sağkolu yapar. Ama vurulduğu kadın Tarık’ın eski ve aklından atamadığı sevgilisi Türkan’dır.Türkan için iki sıkı dost birbirine düşer


Tam Ekran
İzle


Tam Ekran
İzle

TARİHİ ESER KOMEDİ FİLMİ İZLE


TARİHİ ESER filmini izle, komedi filmleri, komedi filmi izle, komedi sineması, sinema izle tarihi eser komedi filmini full izleSene 1985… 12 yaşına yeni girmiş break dans tutkunu justin schumaker bir okul töreni esnasında dans ederken geçirdiği kazadan ötürü komaya girer. sene 2006… hemen hemen 20 yıldır komada hastahanede yatan justin nihayet gözlerini açar. Yapmak istediği ilk şey kız sevgilisi ve ailesinin yardımı ile eski tayfasını bir araya toplamak olur. Fakat daha milenyuma yeni girilmiş ve bunun devamında evrende pekçok şey değişmiştir.

HİSTERİ KORKU SİNEMA FİLM İZLE


HİSTERİ filmini full izle, korku filmleri, korku filmini izle, korku filmini seyret, histerik online izle 2008 yılında ingilterede yapılmış bir korku sinema filmi dir Histeri ,Bu filmde HannahTointon RachelShelley StephenCampbell MooreJeremySheffield EvaBirthistle gibi oyuncular rol almıştır.histeri filmi 1 saat 24 dakika sürmektedir.