Pages

Barselona Romantik Komedi Full İzle

Türü:Dram, Komedi, Psikolojik, Romantik Film

Yönetmeni:Woody Allen

Senaryo Yazarı:WoodyAllen

Yapımcısı:Gareth Wiley, Stephen Tenenbaum, LettyAronson

GörüntüYönetmeni:Javier Aguirresarobe

Yapım Tarihi:2008 ~ ABD,İspanya












Amerikalı Vicky ve cristina İspanya’da bir yaz geçirirler ve gösterişli şaşalı sanatkar (JavierBardem) ve onun güzel lakin dengesiz eski ( romantik ) hanımı (Penélope Cruz) ile tanışmış olurlar. Vicky (Rebecca Hall) evlenmek üzereolan muhafazakar birkadındır. Cristina (Scarlett Johansson) ise cinsel serüvenlere açık özgür ruhlu şuh ve sexi bir kadındır. Kaderleri kesişen üç insan arasında doğan aşk üçgeni ilişkisi kaotik sonuçlar doğuracaktır.

Yaratiklar 2 Korku Filmi Full Online İzle

Türü : Bilim Kurgu / Korku / Aksiyon.

Yönetmeni : Colin Strause , Greg Strause.

Senaryosu : Shane Salerno.

Görüntü Yönetmeni : Daniel Pearl.

Müziği : Brian Tyler































Konu: Colorado ( Yaratıklar Filmi ) yakınlarındaküçük bir kasabaya ( Full İzle ) yırtıcıbir yaratık iner1. Bu yaratık ( Korku Filimleri ) karşılaştığı herkesiöldüren ve soyunun tükenmemesi içinAlien filmi unutulmaz ve predator serisideefsane filmlerdendir. Şimdi Bu en sonilmde hem alien hempredatorler karşılaşma halinde. İlkininvbir devam filmi ( Online Sinema ) olarakçekilmiş veheyecan dozu yüksekbir yapım olmuş.Bilim kurgu meraklıları sakın kaçırmayın üreme amacıyla önüne gelen herşeyi paramparça eden bir yaratıktır. Çok geçmeden bu durum yüzlerce kişiyi çapraz ateşemaruzbırakan acımasızvekuralsız bir ölüm kalım savaşına dönüşür. Yaratığın katliamı devam ederken, hayatta kalan bir ( Yabancı Filmler ) grup insan kaçmaya çalışırlar. Fakat Amerikan hükümeti kendi ölümcül planını yapmaktadır.

Yapımı: 2009 ~ GüneyKore

Türü: Gerilim / Aksiyon

Yönetmeni: Han-min Kim

Senaryosu: Mi-hyeon Kim

Süresi: 2 saat 17 dk




























Filmin Konusu: Yıldız ( Aksiyon Filmleri )menajeri yerdımcısı Seung-min (EomTae-woong) ceptelefonunu kaybeder, ( Macera Filmleri )telefonda tatlı ve masum ( Aksiyon Filmi İzle ) imajıyla yeni yeni ünlü olmaya başlayan yıldız adayı ( Macera Filmi İzle ) Jin-a’nın bir seks videosu vardır. Bu klipin internete yükleneceğinden korkan Seung-min baş karakter telefonu bulan adamın (Park Yong-woo) tehlikeli emirlerini yerine getirmekten ( Full İzle ) başka bir çaresi yani çıkar yolu olmadığını düşünür


Unutulmaz Tatil Komedi Filmi Full İzle

Yönetmeni: Ryan Shiraki

Türü: Komedi

Ülkesi: USA

Dili: English / Türkçe

Dublaj 2009Yapımlı




















Filmin Konusu:Güney sahillerinde çılgın bir tatilehazır olun! (Komedi Filmi )Otuzluyaşlarındaki üç iyi ( Komik Film ) arkadaş Gayle (Poehler)* Becky (Parker Posey) ve Judi (Dratch) liseden beri unutulmazkızlarolmanın hayalini kurmuşlar* kızları düşünerek fakat bir grup salak olmaktan fazlasını başaramamışlardır :). Becky (Parker Posey)patronunun kızı Ashley’e (Amber Tamblyn) okulun Güney Padre adasına düzenlediği gezide refakat etme şansı yakalayınca* otuzlu yaşlardaki bu bayanlar* bunun ( Yabancı Sinema Filmi ) her zaman hayalinikurdukları fırsat ( Full İzle ) olabileceğini düşünürler..

Kiyamet Kasabasi Sinema Filmi Full Online İzle


Yönetmeni :SteveBendelack

Oyuncuları :Jeremy Dyson,Mark Gatiss,Paul Hays-Marshall

Türü :Komedi-Fantastik

Yapımı :2005 / ABDİngiltere



















Filmin Konusu : Yazar, telefonda arkadaşına (Kıyamet Kasabası ) hikayeninnasıl devamedeceğini ( Full İzle ) anlatır, konu üzerinde biraztartışırlar ve telefonu kapar. Tam o sırada olmasıimkanız gibi gözüken birmazarayla ( Sinema Filmi ) karşılaşır. Hikayesindekikahramanlar tam ( Online İzle ) karşısında durup ondan hesap sormaktadırlar.

Keith Filmi Full İzle


Türü:Dram, Romantik

Yönetmeni:Todd Kessler

Süresi:1 saat 33 dk

Gösterim ,Tarihi:13 Eylül 2008 (ABD)







Film Abd de yapılmış bir romantik sinema yapıtı Romantik Film İzle mek isteyenler için ekledik.Full İzle yebilirsiniz filmi yabancı Sinema yapıtı ama iyi çevrilmiş.Keith Filmi ni izle menizi tavsiye ederim.

Gelinlerin Savaşi Komedi Filmi

FilminTürü: Romantik / Komedi.
Yönetmeni: Gary Winick.
Süresi:89dk.

Oyuncuları: SteveHowey ( Daniel), AnneHathaway(Emma), Kate Hudson (Liv), Bryan Greenberg (Nate), CandiceBergen (Marion St. Claire), Chris Pratt(Fletcher).












Liv ve Emma enyakın arkadaşlardır ve çocukluklarından beri hayalini kurduklarıevlilik tarihleri yaklaşıyordur. ( Komedi Filmi )İstedikleri yerde, birbirlerine yakın tarihlerde evleneceklerdir.
Birlikte oözel günlerine mutlu mesuthazırlanırken, evlenecekleri yerde yapılan bir hata işleri değiştirir; evlilik tarihleri aynı güne alınmıştır. ( Online Sinema )Bu karışıklık birbirlerini iki düşman ( Filim İzle ) yapar.Şimdi ( Sinema Filmi İzle )arkadaşları önemlibir teste talip olmuştur.
Kate Hudson ve Anne Hathaway’in başrollerini paylaştığı Gelin Savaşları( Komedi Filmleri ) ,romantik komedi sevenlerin kaçırmayacağı eğlenceli bir film.


Şansli Muska Filmi Full İzle

Türü: Müzikal, Romantik

Yapımı: 2008 ~ Hindistan..

Yönetmeni: Aziz Mirza.

Müzik:SanjoyChowdhury.

Süresi:2 saat 33 dk

















Hint yapımı romantik komedi müzikal bir film.Yabancı sinema filmi,Online sinema filmiFull bedava indir meden izle yebilirsiniz.Hindu ların yapmış olduğu bir film bakalım sevecekmsiniz.

Zaman Ötesi Bilim Kurgu Filmi İzle



Yönetmeni : Richard Donner, Michael Crichton

Senaryosu : Jeff Maguire, JeffMaguire
Oyuncuları : FrancesO'Connor, Gerard Butler, BillyConnolly, David
Filmin Türü : Aksiyon























































Güzel bir bilim kurgu filmi olmuş. zamana farklı bir açıdan bakmış. Geleceğe şaşırtıcı bir biçimde bakanTimeline, Fransa’da Ortaçağa ait bir kaleyi inceleyen ( Online Sinema İzle ) bir grup arkeoloji öğrencisinin çalışmaları sırasında, profesörlerinin birdenbire 14. yüzyılın içinde ortadan kaybolmasını konualıyor.( Filim İzle ) Feodal savaşın içinde profesörü ( Bedava Filim ) kurtarmak içinbüyük bir tehlike içine giren öğrenciler, sadece geçmişi kazı yaparak bulmaya çalışmadıklarını, aynı zamanda geçmişin içinde yaşadıklarının da farkına varırlar. Çok kısa zamanları olan öğrenciler profesörükurtarmak için ellerinden geleni yapmaya çalışacaklar fakat; 21. yy tekrar geri dönebilecekler mi?

Lanetli


Türu : Gerilim

Korku

Gösterim Tarihi : 12 Haziran 2009
















Film Hakkında: Hiç inanılmayacak bir şey karşınıza “Gerçek bir hikâye üzerinekuruludur” etiketiyle çıkarsa ne yaparsınız? Ya itirazlarınızıyutarsınız, yada bu iddianın herhangi bir şekilde kanıtlanıp kanıtlanmadığınıaraştırırsınız. “Lanetli Ev - TheHaunting in Connecticut”, böyle bir etiket taşıyor. Daha önce de karşılaştığımız bir şey bu, gerçeklere dayanan korku filmleri daha da korkutucu olurçünkü. “Y benim başıma gelseydi?” meselesi...

Snedeker ailesininhikâyesine, Amerikalı paranormal araştırmacısı ve yazar Ed ile Lorraine Warren tanıklık etmiş. İkilinin ihtisası perilievler üzerine. Hepimizin bildiği gibi,korku sineması da sık sık perili evleri kucaklar.

Warrenlar’a gelince, EdWarren ( Korku Filmleri )şeytan ve cinlerin varlığını araştıran bir demonolog.Eşi Lorraine ise, gelecekten haberverirmiş, aynı zamanda bir hafif trans medyumuymuş. Çift, 1970’lerde Southington, Connecticut’tahayalet dolu bir eve taşınan Snedeker ailesinin olayında olduğu gibi, “The Amityville Horror” olayında ve “The Haunting”e esin kaynağı olan Jack ve Janet Smurl’ün Pennsylvania’da, üç ruh ve bir cinle mücadele ettikleri olayda da görgü tanığıymış. Bir de insanları ısıran demonik kurt adamBill Ramsey’le ilgileri olduğu söyleniyor.

Filme gelince, hayaletli filmlerde neolması gerekirse, hepsi var. Belli bir nedenle yeni bir eve taşınan saf ya da masum insanlar, onlarıistemeyen hatta insan sevmeyen bir ev, bir cenaze evi ve endişe uyandıran bir ( Filim İzle ) rahip. Ancak ortakkanaat, ailenin fazlaca anlayışsız olduğu yönünde. Başlarına gelen hiçbirşeyden ders almıyorlar. En kullanışsız odayı yatakodası yapıyorlar, çocuklar ne olursa olsun seçtikleri (talihsiz bir seçim) yerde oynamaya devam ediyorlar.

Sıradan oyuncularınrol aldığı sıradan korku filmlerinin tersine, Peter Cornwell’in ilk uzunmetraj sinema filminin iyi bir oyuncu kadrosu var. Ölümcül kanser hastası oğulun (Kyle Gallner) anne ve babası olarak sinemanın en ( Online Sinema ) yetkin aktrislerinden (ve Michael Madsen’ın kardeşi) Virginia Madsen ileyönetmenHal Hartley’in gözde oyuncusuMartin Donovan karşımıza çıkıyor. Rahip efendide ise, özellikle Cronenberg’in “Crash”inden hatırlayacağımız Elias Koteas oynuyor. Müziği (kimine göre rahatsız edici) ve görüntüleri beğenilmiş. Teknik olarak da her şey yerli yerinde anlaşılan. (Malum, Adana’daydık)

Öte yandan, “gerçek birhikâye ( Yabancı Film ) üzerine kurulu” olduğu iddia edilen bir filme göre çok mantıksız ve hatta palavra olma suçlamalarına hedef olmuş. Eleştirmenlerin duayeni Roger Ebert onun daha ziyade “bir nebze esinlenmiş” olduğunudüşünüyor. Ona göre, içinde bu olayın da bulunduğu “A Dark Place”in yazarı Ray Garton, Snedekerler’in hikâyelerinibir türlü toparlayamadığı görüşündeymiş.

“The AmityvilleHorror”, “Psycho”, The Shining” ve “The Exorcist” gibi cinli perili mekânları olan, iyi saatte olsunlar tayfasının kadroda yeraldığı filmleri hatırlatan, adı üstünde “Lanetli Ev”, daha ağır eleştirilerede maruz kalmış. Bu eleştiriler, filmin kalitesinden ziyade, inanılmazlığına yönelik. Öyle ya,filmgerçekleri yansıtıyorsa eğer, insan da aile mensuplarının olaylardan biraz ders alıp ona göre edbirli davranmasını bekliyor. Ne bileyim,bir odaya boyuna hamburger suratlı cinler geliyorsa, başka bir odaya geçersin.

Bu yakınlarda izlediğimiz “Davetsiz / TheUninvited”da da tuhaf hayaletler vardı. Ne var ki, onun insan kahramanı daha da tuhaftı. Bu haftaki hayaletlifilmimizin ardından ise, önümüzdeki hafta bize hiçbir öte( Film İzle ) dünya mahlukatının insandan daha acımasız olamayacağını kanıtlayacak bir film izleyeceğiz. Denis İliadis’in “Soldaki Son Ev / The Last House on the Left”i; Bergman'ın "“Genç Kız Pınarı / Jungfrukällan / The Virgin Spring"i (1960) ile başlayıp Wes Craven'ın aynı adlı "The Last House on the Left"i (1972) ve David DeFalco'nun"Chaos"u (2005) ile uzayan bir zincirin son halkası. Bakalım hangisini daha korkutucu bulacaksınız?

Skelling Yabanci Film İzle


David almodtarafından yapılmış güzelbir sinema filmi. Oldukça duygusal vesürükleyici gizemli bir sinemafilmi mutlaka izleyin . Küçük 1çocuğun kız kardeşi olur önce kıskanır sona kulübede yaşayan 1 yaratığa yardım eder onnu sağlığına kavuşturur ve sonunu seyredin çokhoş birfilm.









Bir çocugun kızkardesının dogup onukıskanması ınsanlara yardım etme çabası ele alınmış kurgusunda birmelek gökten ( Online Sinema )düşer yaralanır tekrar iyileştirmekıcın kucuk bır cocuk ona yardım etmeyeugrasır v sonunda amacına ulaşır ıstedıgını elde edersonu güzel bitiyor sizin yüzünüzde bir tebessüm kalıyor.bir melegi yeniden( Bedava Film ) hayata baglamak zordur düşerse kanatları kırılır agır darbeler alır hayata tutunamazumudu kalmaz asla ınancınızıkaybetmeyın umutlu olun hep savaşın azimli olun senaryoda bir çok olay işlenmiş ( Yabancı Filim )aşk tutku sevgi nefret umutsuzluk keyifli seyirler …


On Emir Komedi Filmi İzle

Türü:Komedi

Yönetmeni:David Wain

Yapımcısı:Michael Almog, MichaelBassick, Anthony Aufiero

Yapımı:2007 ~ ABD







On emir filmi süper komik bir film.İzleyince zaten göreceksiniz.online Film İzle,Bedava Film İzle,Komedi Filmi,Yabancı Sinema,Komik Filmler,

Ateş Ve Buz Filmi Full İndir İzle



Türü :Dram/Fantastik/Macera
Yapımcısı : 2008Amerika,Romanya
Senaryosu : Michael Konyves, Angela Mancuso




































Prodüksiyon çalışmalarının MediaProPictures ( Film İzle ) tarafından yapıldığı Romanya yapımı ejderhaların konuedildiği fantastik birfilm.( Film İndir ) İki elementolan buz ve ateşten oluşaniki ejderhanınyanında krallar, kraliçeler ve yinesaray entrikaları ilebezeli ( Aksiyon Filmi ) film hikaye olarak bukonseptte bir farklılık sunmuyor.