Pages

28 Hafta Sonra Filmini Bedava Full İzle



Türü : Gerilim / Bilim Kurgu / Korku

Gösterim Tarihi : 13 Temmuz 2007
Yönetmeni : Juan-Carlos-Fresnadillo

Oyuncuları: Rose-Byrne (Scarlet) , Jeremy-Renner (Doyle) , Harold-Perrineau Jr. (Flynn) , Catherine-McCormack (Alice) , Mackintosh-Muggleton (Andy) , Idris-Elba (General Stone) , Imogen-Poots (Tammy) , Robert-Carlyle (Don)
Filmin Konusu :Rage virüsünün Britanya adalarına yayılmasının ortaya çıkardığı kaos kontrol altına alınmış ve halk yavaş yavaş boşaltmak zorunda kaldıkları evlerine tekrar geri dönmeye başlamışlardır. Amerikan timi de, Londra’nın çeşitli yerlerinde düzenin oluşturulması ve insanların güvenle evlerine yeniden yerleşebilmelerini sağlamak için yardım etmektedir.Lakin Rage virüsü, bütün planları darmadağın edecek kadar tehlikeli ve kurnaz bir virüstür. Herkesin, tehlikenin geçmiş olduğunu düşündüğü biranda kenara çekilmiş ve çok daha tehlikeli bir şekilde yeniden harekete geçeceği zamanı beklemektedir. Nitekim evlerine geridönebilmenin sevincini yaşayan bir ailenin ferdi, korkunç virüsü hala vücudunda taşımaktadır. Virüsise yeniden ortaya çıkacağı en doğru zamanı beklemektedir.Danny Boyle tarafından yönetilen ilkfilm 28 Gün Sonra’nın ardından beş yıl sonra çekilen budevam filminde yönetmen koltuğunu, Bahis filminin yönetmeni ve senaristi Juan Carlos Fresnadillo devralıyor..













28 hafta sonra filmi izle,28 hafta sonra full izle,28 hafta sonra filmini bedava online izle,28 hafta sonra filmini bedava online full izle,bilim kurgu filmi,korku filmi,28 hafta sonra bilim kurgu filmini bedava izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder