Pages

Son Oyun Filmi Tamamini İzle

Yapımı : 2009,ABD

Türü : Aksiyon, Macera,


Yönetmeni : Mimi AtliÖrvarsson


Süresi : 1 saat 38 dk





Keith Ripley prensipleri olan uzman bir suçludur: İşiniyap, ortağının arkasını kolla, asla teslim olma, polisleişbirliği yapma öncelikli kuralları arasındadır. Ripley’in önceki ortağı bu kurallara uymamış ve bunu hayatı ile ödemiştir.
JackGabriel ise, ( Antonio Bunderas Filmleri )Nework sokaklarında hırsızlığı ustalıkla yapan yakışıklı bir adamdır. Ripley; kendisinin de peşinde olduğu birmücevher satıcısının; Jack tarafından soyuluşuna tanık olur. Ripleyplanladığıasıl büyüksoygun için aradığı ortağı bulmuştur.Ripley, bu soygunu başarırsa eski ortağının ( Film İzle )Rus mafyasına borçlarını ödeyecek hem de ( Aksiyon Filmleri )vaftiz kızı Alex’inhayatını kurtaracaktır. Büyük soygun günü geldiğinde ise iki hırsız ustalıkla kale gibikorunan binaya girmeyi başarır. Ancakbir sorun vardır.Kurallar bozmuştur.

Harry Potter Ve Melez Prens Full İzle

Türü : Macera / Fantastik
Gösterim Tarih : 15 Temmuz 2009

Yönetmeni : David Yates
Görüntü Yönetmeni : Bruno Delbonnel

Yapım : 2008,ABD / İngiltere





Julie Walters (Molly Weasley) , HelenaBonham Carter (BellatrixLestrange) , Alan Rickman (Severus Snape) , ( Online İzle )Michael Gambon (Albus Dumbledore) , Maggie Smith (Minerva McGonagall)Oyuncular Daniel Radcliffe (Harry Potter) , Rupert Grint (Ron Weasley) ( Harry Potter Ve Melez Prens Full İzle ),Emma Watson (Hermione Granger), Jim Broadbent (Horace Slughorn) ,Bonnie Wright (Ginny Weasley) , Robbie Coltrane (Rubeus Hagrid) Harry Potter, Hogwarts'taki 6.yılında üzerinde"bu kitap Melez Prens'e aittir" yazılı bir kitap bulur. Kitabın içindeki büyüleri ve Melez Prens'in kimliğini araştırmayabaşlayan Harry, Dumbledore'un yardımlarıyla, düşmanı Voldemort ile son savaşa girmeden önce onun geçmişi hakkında daha fazla şey öğrenmeye başlar.Filminyönetmen koltuğunda Harry Potter ve( Harry Potter Ve Melez Prens ) Zümrüdüanka Yoldaşlığı'nı da yönetmiş olan David Yates var. Filmin uyarlandığı, J.K. Rowling'inyazdığı serinin 6. kitabı olan Harry Potter ve Melez Prens, ilk yayınlandığı gün dünya çapında tam 9milyon satmıştı.

Ateş Yilani Bilim Kurgu Filmi İzle

Türü : Korku, Bilim-Kurgu. Ateş yılanı

Yönetmeni: John Terlesky.

Senaryosu: Garfield Reeves-Stevens.

Görüntü Yönetmeni: Patrick McGowan.Amerika.







Ateş yılanı :Bu yapıt aksiyon ve macera filmi sevenler için yapılmış güzel bir film.Ateş yılanı filmini sitemizde bedava indirmeden online izleye bilirsiniz.iyi seyirler

Sessiz Kaos Filmi Bedava İzle

Türü : Romantik / Dram
Yönetmeni : Antonio LuigiGrimaldi

Yapımı : 2008, İtalya /İngiltere ,

Süresi: 112 dk.

Oyuncuları:Nanni Moretti(Pietro) , Valeria Golino(Marta) , AlessandroGassman (Carlo) , Isabella Ferrari (Eleonora)



Filmin Konusu:Pietro karısıve küçük kızıyla birlikte yaşayanbaşarılı bir iş adamıdır. Bir gün, kardeşiyle birlikte sahilde iki kadını boğulmaktan kurtarır. Eve döndüğünde ise karısını ölü bulur. ( Kaos Filmi )Osaatten sonra kızını tek başına büyütmek zorunda olan( Bedava Film )Pietro sessiz bir kaosun içine düşer.Kızınınokuldaki ilk gününde onu okula bırakırken akşama kadar beklemeye karar verir. O günden sonra buher gün tekrarlanmayabaşlar. Her gününü parkta geçirmeye başlayınca iş arkadaşları, patronu, ( Online Sinema )tanıdıklarıonu ziyaret eder, işini buradan( Film İzle ) yürütmeye başlar. Kardeşiise yeni şirketinbaşına geçmesini ummaktadır; fakat işler pek deyolunda gitmeyecektir.
Başarılı yönetmen Nanni Morette’nin başrol oynadığı film, 28. Uluslar arası İstanbul Film Festivali’nde ilgigören bir film oldu.


Şangay Şovalyeleri Dövüş Filmi İzle


Filmin Türü :Aksiyon,Komedi,Macera


Filmin Oyuncuları:Owen Wilson


Ve Jackie Chan




Owen Wilson Ve Jackie Chan süper bir ikili olmuş .Film de ortalığı mahvediyor Şangay Şovalyeleri.İzlemesi bedava.Bence Bedava Film İzle yin,Süper bir aksiyon macera Filmi Arada komedi de var online bedava film izle

İtalyada Aşk Komedi Filmi İzle


Filmin Yönetmenı : Jim FallSenaryo
Senaryo Yazarı : Ed Decter
Türü :Komedi, Aile, Macera , Dram


Lizzie ile arkadaşları Gordo, Kateve Ethan, ortaokuldan mezun oluncabir okul gezisi için çantalarını toplayıp İtalya’ nın yolunu tutarlar. Hepsi de Roma güneşi altında tatlı hayat yaşama hayalindedir. Oysa oraya vardıklarında hiç te hesapta olmayan bir karşılıkla karşılaşırlar. Lizzie’ ye çok benzeyen Isabella adlı bir pop şarkıcısı vardır ve Lizzie’ yi gören herkes onu Isabella sanmaktadır. (Film İzle )Hatta Isabella’ nın eski arkadaşı Paolo bile, öte yandan etekleri tutuşan Lizz ‘nin annesiyle babası, yanlarına küçük oğulları Matt’ i de alaraksoluğu İtalya’ da alırlar.Ama İtalya Lizzie’ nin yıldızı çoktan parlamıştır (Bedava Film ) ve o, sıradan bir ünlü olmak çıkıp birünlü pop starına dönüşmüştür. Gordoona karşıgerçek duygularını sorgulamaya başlar. Arka arkaya gelişen olaylar sonunda Lizzie’ de arkadaşlık kavramının( Online Sinema ) gerçek anlamını blmak zorunda kalır. Peki İtalya’ da, Lizzie içinhazır mıdır..?

Retributution/Ceza Filmi Full İzle

Filmin Türü : Gerilim Korku , Heyecan Filmi

Filmin Yönetmeni: Kiyoshi Kurosawa.


Filmin Oyuncuları: KojiYakusho, ManamiKonishi..
Not:Filmin sloganı konusunu anlatıyor. Katili aramak için çok uzaklara gitme!!! Slogan bu Bir olayı araştıran dedektif kendini eneteresan bazı olayların içinde bulur..





























Filmin Konusu: Dedektif Yoshioka boğularak öldürülen genç kırmızıelbiseli birkadının davasına bakmaktadır. Kadınınyüzü çamurla kaplı, midesi ise tuzlu suyla doludur. Çok geçmeden cinayet mahalinde bulunan parmak izleri vekişisel eşyalar katilin dedektif olduğunu işaret etmeye başlar. Nezamanki ortaya başka cesetlerde çıkar, dedektif artık kendinden şüphe etmeyebaşlar.Korku gerilim filmi izleyin.