Pages

Taxi 4 Sinema Filmi İzle

Taxi araba yarışının 1 2 3 olan serilerini herkes izlemiştir.Gerçekten taxinin sürücüsü o meşhur peugot u çok güzel kullanıyor.Çok güzel bir aksiyon macera filmi.Sürat var adrenalin var yarış sevenler için mükemmel bir film.Taxi Şoforu çok çakal bir adam hırsızları yakalıyor.Suçluları kovalıyor.Hatta takip edeceği insanlara avans bile veriyor bu adam.Çünkü arabası çok hızlı.Mükemmel yarış sahneleri sizi bekliyor...


300 Spartali Filmi İzle

300 Spartalı filmi Persler yani iran lılar ile Yunanlı lar arasında geçen bir savaştan dolayı hazırlanmıştır.Yani pers savaşı.Film çok güzel anime edilmiş bir animasyon film.Gerçekten çok güzel.Animasyonlar falan tam oturmuş.Seslendirme mükemmel macera filmi veya animasyon film seviyorsanız film tam size göre 300 spartalı ...Bu arada filmde Pers lileri yani İranı barbar olarak gösteriyorlar.Buna takmayın olaya sanat olarak bakın.

Tomm Ve Jeryy Köpeğe Karşi

Tom ve jeryy Köpeğe karşı rol alıyor bu sefer çocuklar.Köpekle olan sahnesini yayınladım komik çizgifilm lerden bir tanesi tomm ve jerry izleyin bunu. Kedi ve fare bir de köpek Düşünün gerisini
Türü:Çizgifilm

Süre:7 dakika



Bkm Mutfak Oyuncu Anneleri

Bkm Mutfak Çok güzel hareketler bunların bu skecinde Türk Milli takımının oyuncularının reklamda oynamasına atıfta bulunmak için Bkm Mutfak oyuncuları da kendi ailesinin kılığına girmiş.Her zaman ki gibi skeç çok komik Murat ve Şahin sov yapıyor.Murat sarışın bir kadın rolunde kendi annesini oynuyor.Skeç çok komik hepsini anlatmayayım gerisini siz izleyin iyi seyirler.Oyuncular ve aileleri Bkm Mutfak ta :)


Aşk-ı Memnu Bihter İzle

Aşk-ı memnu dizisinin en önemli en sexi anlarından bir tanesi bihter ve behlül öpüşüyor.Behlül amcasının karısıyla yani yengesiyle ateşli bir öpüşme yapıyor.Bihterde kocasınıyani Adnan ı yeğeniyle aldatıyor.Aslında çok acı bir hikaye Kimsenin başına gelmesin bu durum.Neyse işin ahlaki boyutuna girmeyeyim.Bihter ve behlülün öpüşme sahnesi Aşkı memnu dizisi.

Bkm Mutfak Yönetici Seçimi Izle

Bu skeçte Bkm Mutfak ekibinin çıkardığım en komiklerden bir tanesi.Yönetici toplantısı.Skeçte çok komik anlar var yaklaşık 11 dakikalık bir skeç yani video.Bir türlü yönetici seçilemiyor.Eser ve arkadaşları apartmanda öğrenci olarak kalıyor.Yönetici hacı ise bunları istemiyor.ama hacı da hacı yani az çapkın değil.Skeç çok orjinal ve komik...(Çok Güzel Hareketler Bunlar)



Bkm Mutfak Tabutçu Skeci İzle

BKM Mutfağın en komik skeçlerindendir herhalde tabutçu skeci.Benim çok hoşuma gitti.En önemlisi bu skeçte şahin oynuyor.Yani izlemeye değer bir skeç bu. iyi seyirler.

Bkm Mutfak Kiz İsteme Skeci

Hıyarlı babanın klasik skeçlerinden birisi.Zaten hıyarlı baba da bu skeçle meşhur oldu.Çok Hoşuma gidiyor benim.Bu skeçte Eser le babası yani hıyarlı baba kız istemeye gidiyorlar.Ama babası kızı istememek için elinden geleni yapıyor.Bkm show var yani.Eser ise illa kızı istiyor.Ve hıyarlı baba yani şahin yapacağını yapıyor ve kızı istemememyi beceriyor.Mesela limonlu kahve gibi bir sebepten..


Avrupa Yakasi Dilber Hala İzle

Şahika koçarslanlı ve Dilber hala rolunu çok iyi oynuyor Binnur Kaya.Ve bu karakterlerin ikiside çok zor.Çok komik oluyor ama.Hele Dilber hala dahada komik.Tabii bu karakterlerin tutmasının altında Aslı yani Gülse Birsel çok etkili.Bu videoda dursun ve dilber hala atışıyor Yine en komik anlardan bir tanesi izlemenizi tavsiye ederim.




Avrupa Yakasi Bülent Ve Makbule

Bülent yani Rutkay Aziz Tahsin beyin evine geliyor ve kapıyı evin hizmetçisi gibi olan makbule açıyor. : )Hoşgeldin amca diyor.Tabi ki Bülent de gururuna yediremiyor ve Makbuleye ne amcası embesil diyor.Tabii Makbule peşini bırakırmı Bülentin Habire amca diyor saçın sakalın ağrımış diyor.İşte bir ayağın çukurda falan.Bülent de ağzına ne gelirse embesil moron ...Avrupa Yakasının en komik anlarından Bülent Ve Makbule


Avrupa-Yakasi-Volkan-Sira Gecesi

Sertaç ve Volkan sıra gecesine katılıyorlar.Urfalıların sıra gecesi.Volkan bir hap alıyor zayıflama ilacı ve yağlı yememesi lazım.Ama bir bahaneyle yiyor ve ishal oluyor.Yarım şarkı söylüyor.Tam şarkıya başlıyor ağamda şimdi gelir paşamda şimdi gelir.Ve dayanamıyor tuvalete gidiyor.Avrupa yakasındaki en komik sahnelerden bir tanesi izlemelisiniz.Ağalar Volkanı vuracaklar şarkı sötylemezse :) Ata Demirer rolun hakkını veriyor.





Bkm-Mutfak-Yilbaşi-Özel-İzle

Bkm mutfak yani çok güzel hareketler bunların yılbaşı korosu videosunu sizin için ekledik.Süper bir skeç oldu.Bütün oyuncular bu skeçte yer alıyor izlemenizi tavsiye ediyorum.

Avrupa-Yakasi-Burhan-Komik-Yorum-İzle

Burhan Altıntop yani Engin Günaydın herkesi evine davet ediyor.Ve herkeste evine maç izlemeye geliyor Ama burhan futboldan zerre kadar anlamıyor.Anlamadığı için de ortaya komik görüntüler çıkıyor.Çok komik bir video izlemenizi tavsiye ederimMillet burhan altıntopla kafa yapmaya başlıyor.


Avrupa-Yakasi-Burhan-Altintop-Varmisin-Yokmusun

Burhan altıntop karakterini canlandıran Engin Günaydın buradada hünerini konuştursu.Mükemmel bir bölüm olmuş .Çok komik bir video.Burhan Altıntop Varmısın Yok musun a katılıyor.Biliyorsunuz Burhan yani Engin Günaydın Para yı çok sever.Teklifleri almadan önce kutulara bakmaya çalışıyor.Tabii Acun da izin vermiyor.İzlemenizi tavsiye ederim komik bir video .Burhan kutusuna gidiyor ve kutusunda hiçbirşey çıkmıyor.Hamdiden tekrar teklif istiyor :)




Adanali-Dizisi-28-Bölüm-Full-İzle

Engin’in ölümle pençeleştiği anlarda Adanalı ve Maraz Ali hastanede karşılaşır.Maraz Ali Adanalı’ya yangının hesabını sorar.Engin’i görmek için hastaneye giden İdi ise Maraz Ali ve Adanalı’nın arasında kalır.Nevzat Müdür bu durumdan pek hoşlanmaz.Emir herkese büyük bir sürpriz hazırlar.Fiko Pınar’ı kurtarabilmek için Tarık’ın peşine düşer.Fiko ve lezize nine show var izlemelisiniz:)





Şen-Kasap-Necati-Papatyam-Dizisi-21

Necati Usta check-up yaptırıyorSürekli kırmızı etle beslenen Necati Usta sonunda Feridenin ve kayınçosunun-ısrarıyla check yaptırmaya karar verir. Beleşçi kayınço Taylan da kendini check-up programına-dahil ettirince iş-iddiaya biner. Acaba kim daha sağlıklı-çıkacaktır. Necati Usta aynı zamanda kayınçosunu evden gönderme planlarına da devam etmektedir. Taylan temizlik konusunda çok hassastır ve her gün iki defa duş almaktadır. Necati-bunu fırsat bilerek suları keser ve gitmesini bekler. Fakat suları Necatinin kestiğinden haberi olmayan ev halkı yavaş yavaş isyan noktasına gelir.İlişkilerine heyecan katmaya çalışan Erdem ve Fulya ise bu kez mekan değişikliğine karar verirler. Bu işe yaramışa benziyordur fakat bu sefer de Erdem’i inatçı bir hıçkırık tutar.


Adanali-Dizisi-22-Bölüm-Full-İzle

Adanalı 22. bölümünü 17 Nisan Cuma saat:20:00′de Atv ekranlarından izleyebilirsiniz.Adanalı, Sofia’dan ayrılacağı için çok üzülmektedir.Maraz Ali ise gerçekleri artık İdil’e söylemeye karar verir.Adanalı ve ekibi operasyon sırasında İstanbul sokaklarını ve hipodromu birbirine katmaktadır.Adanalı suçluların peşine düşmüştür ancak yine polis arabası yerine ata binmeyi tercih etmektedir.İdil ve Maraz Ali ise tam bir kabus görmektedir.Rıfkı’ya kız istemeye giden çete elemanları ise farkında olmadan Mülayim’e kız isterler ve başlarına beklenmedik olaylar gelmektedir.Bu bölüm Adanalı dizisinin en kömiklerinden bence izleyin :)





















Adanali-Dizisi-21-Bölüm-Full-İzle

Maraz Ali’nin hayatı Samet’in silah namlusunun ucundadır.Yani tehlike vardır. Birlikte kahvaltıya giden Adanalı ve Maria’yı, Maria’nın düşmanları rahat bırakmaz, mariayı kahvaltıya gittikleri yeri birbirine katarlar ve mekan savaş alanına döner. Maraz Ali’den ayrılmak isteyen İdil her yolu dener ancak başarılı olamaz.Sofia ise annesi ve babasının birlikte olmasından dolayı çok mutludur.Ancak Adanalı yıllar sonra karşısına çıkan aşkı Maria’yı affetme konusunda kararsız kalmıştır. Bakalım ne yapacak Adanalı işini bilir.

Adanali-Dizisi-20-Bölüm-Full-İzle

Kick box maçı yaptığı esnada İdil’i gören Maraz Ali beklenmedik bir biçimde maçı kazanır.Yasa dışı yapılan bu dövüşü durdurma görevi ise Adanalı’ya düşer.Fakat Adanalı, İdil’i de gözaltına alır.Başkomiser Nevzat, Maraz Ali’den ayrılması için İdil’e zaman verir.Maraz Ali’den ayılmak isteyen İdil bunun için her yolu dener. Sofia, babasına süpriz yapar ve Adanalı’yı bir gece kulübüne götürür.Ancak eğlenmek için gittikleri gece kulübünde Adana-lı her zaman ki gibi orada da suçluların peşine düşer.Adanalı ve İdil kalpazan çeketesinin peşine düşer ancak Maraz Ali, İdil ve Adanalı’dan daha önce davranacaktır. Adanalı 20. bölümü 3 Nisan Cuma 20:00′de Atv’de…Maceraya devam :)











Adanali-Dizisi-19-Bölüm-Full-İzle

Dizide Adana’dan görev için İstanbul’a gelen Yavuz Komiser rolünü canlandıran Oktay Kaynarca, dizide kızı Sofia ile uğraşmaktan bir süreliğine gönül işlerine ara vermişti.Ancak şimdi dizinin kadrosuna Yavuz Komiser ile aşk yaşayacak yeni bir karakter eklenecek. Yani adanalı ya manita geliyor.İnşallah güzeldir adanalının yeni aşkı :)
Süreç Film’in yapımcılığını üstlendiği dizide Oktay Kaynarca, polis merkezine atacak psikologdan ilk görüşte çok etkilenecek ve bu ikili arasında zaman içinde yakınlaşma yaşanacak.



Adanali-Dizisi-18-Bölüm-Full-İzle


Sofia‘nın yaşadığını öğrenen Adanalı yavuz başkomiser hastaneye gider.Sofia, yani kızı kendisini kimin kurtardığını Adanalı’ya söyler.Ve olan olur.Gerçekleri öğrenmek isteyen Maraz Ali, Maria ile karşı karşıya gelir.İdil ise hastanede Adanalı ile kendini yep yeni bir maceranın içinde bulur.Bu Bölümde adanalı da çok hareketli ve güzel maceraya devam yani :)




Adanali-Dizisi-17-Bölüm-Full-İzle

Adanalı, Zeus’a adım adım yaklaşırken; Maraz Ali‘nin namlusu İdil’i işaret etmektedir.
Zeus‘un eve yerleştirdiği patlayıcılar kendi nabzına bağlıdır.Maraz Ali, Zeus’u yaşatmaya çalışırken Adanalı, Sofia’yı kurtarmak için harekete geçmektedir.Sofia‘nın hayatı Zeus’un yaşamasına bağlıdır. Adanalıda Maraz ali fiko yani lezize nine coşuyor bu bölümü mutlaka izleyin :)İyi seyirler yeni bölümler eklenecektir






Adanali-Dizisi-16-Bölüm-Full-İzle

Komser İdil (Selin Demiratar) ve Adanalı (Oktay Kaynarca), Zeus’un (Osman Soykut) evine baskın yapmaya karar verirler… Ve Bildiklerini yaparlar
Maria ise Maraz Ali’den (Mehmet Akif Alakurt) Adanalı’nın kızı Sofia’yı (Serenay Sarıkaya) Zeus’un elinden kurtarmasını ister.Bu istek karşısında Maraz Ali de Zeus’un peşine düşmektedir.Ancak Zeus’un peşine düşen Maraz Ali ve Adanalı’yı büyük bir sürpriz beklemektedir. Süpriz gerçeklerşir Öte yandan Tilki Timur (Alican Yücesoy) ise Ayşegül’ü (Pınar Dikici) rahatsız eden gence müthiş bir oyun oynar. İzleyin Görün gerisini :)



Adanali-Dizisi-15-Bölüm-Full-İzle

İdil Komser (Selin Demiratar) ve Adanalı (Oktay Kaynarca) soyguncuları yakalamak için takı defilesinin olduğu salona gidiyorlar fakat beklenmedik bir durumla karşılaşırlar…Maraz Ali (Mehmet Akif Alakurt) ise çocuklara uyuşturucu satan bir çetenin peşine düşerler… Adanalı Sofia’yı (Serenay Sarıkaya) kurtarabilmek ve bombanın patlamasını önlemek için havaalananına doğru yola çıkar ancak Zeus Adanalı’ya büyük bir süpriz hazırlamıştır…Böyle bir macera sona ermez iyi seyirler


Adanali-Dizisi-14-Bölüm-Full-İzle

Bombayı imha ettiğini düşünen Adanalı’yı yavuz başkomiseri Zeus’un hazırladığı büyük süpriz beklemektedir.Maraz Ali ve çetesi mücevher defilesinin yapılacağı yere Yol almaktadır.Oto yıkamaya yapılan baskında çekilen fotoğrafları inceleyen Adanalı yavuz ve İdil gazetedeki mücevher defilesi haberini görüp vakit kaybetmeden harekete geçer ve defilenin yapılacağı alana gider.Ancak beklenmedik bir misafirinde defileye katılmasıyla işler karışır.Yani macera devam eder :) iyi seyirler


Adanali-Dizisi-13-Bölüm-Full-İzle

Adanalı, kızı olan Sofia‘yı kurtarmak için bir gemiye baskın düzenler; ama gemide beklemediği bir sonuçla karşılamaktadır. Adanalı ve İdil (gıcık) komser’i zor anlar beklemektedir.Maraz Ali ise insanları dolandıran sahte doktorun peşine düşmüştür… Ayriyetten Maraz Ali, yapacağı mücevher defilesi suygununu da kusursuz bir şekilde planlamaktadır.Maceraya devam İyi seyirler :) Lezize teyzeye dikkat



Adanali-Dizisi-12-Bölüm-Full-İzle

Müthiş kovalamacadan sonra yavuz tarafından yakalanan Maraz Ali emniyet’e doğru yol alır. Sorgu odasında Adanalı ve Maraz Ali karşı karşıya gelirler.İdil ise iki banka soyguncusunu etkisiz hale getirip kasiyer kızı kurtarır…Alış veriş için dışarı çıkan Sofia’nın başına beklenmeyen olaylar gelir.Dvd’ci Fikret yani fikoyu ve Matador İsmail ise kelepçelerden kurtulmak için Maraz Ali’nin oto yıkma dükkanına giderler… macerya devam :)

Adanali-Dizisi-11-Bölüm-Full-İzle

Maraz Ali’nin beklenmedik sorusu üzerine İdil şok olmakta-Acaba İdil Maraz Alinin sorusuna nasıl bir tepki verecektir ? Benzin İstasyonunu soyan adam, şans eseri benzincide bulunan Maraz Ali’nin aracına biner ve kaçmaya başlar. Bu sırada Adanalı ve İdil harekete geçer ve soyguncuyu kıskıvrak yakalarlar.Fakat Adanalı ve ekibi, soygun yapan kişiyi Maraz Ali zannederken beklenmedik bir olayla karşılaşırlar.Matador İsmail ve Fiko Fikret’in ise kelepçeleri çıkartamadıkları için başlarına türlü işler açılır. Bunları izleyip göreceksiniz adanalı dizisi 11. bölüm izle


Adanali-Dizisi-10-Bölüm-İzle

Adanalı, Ruslar’ı zorla çalıştıran bir fuhuş çetesinin, Maraz Ali ise yılbaşı çekiliş biletini çalan kapkaççıların peşine düşmüştür.

Adanalı’nın istemeyerek katıldığı, İdil’in Yılbaşı partisine, gecenin sonunda sürpriz bir konuk gelmektedir.

Polis teşkilatı şehit ailelerin çocukları için bir eğlence düzenler. Nevzat Müdür’ün ricası üzerine İdil ve Adanalı da bu eğlenceye katılır.

Franken-Hood-Yananci-Sinema-Filmi-İzle

Franken Hood
Yapım: 2009 - ABD

Tür: Komedi

Yönetmen: Blaxwell Smart

Senaryo: Dan Filie

Gösterim Tarihi: May 2009 (USA)

Morg servisinde çalışan 2 genç street ball turnuvasındaki sanşlarını arttırmak için bir adam cesetini yeniden canlandırmaya çalışırlar ve daha sonra gelişen olaylarla birlikte kahkaha tufanı sizlerle…





Rus-Gelin-Sinema-Filmi-İzle

Rus Gelin

Yönetmen :Zeki Alasya Senaryo : Elvan Pektaş Deniz, Umur Bugay Oyuncular :

Zeki Alasya, Metin Akpınar, Tatsyana Tsvijeviç, Murat Akkoyunlu, Sibel

Taşçıoğlu Filmin Türü : Komedi, Bilim Kurgu Orijinal Adı : Rus Gelin Yapımcı

Firma : 0 Yapım Yılı : 2002 Yapım Ülkesi : Türkiye Orijinal Dili : Türkçe Dağıtıcı Firma : 0 Vizyon Tarihi :07.02.2003

TURKFİLMİ, Sinema’nın gelmiş geçmiş en komik ikilisini beyazperde’de RUS GELİN filmi ile tekrar biraraya getiriyor. TURKFİLMİ’nin (Filmturk Film Prodüksiyon ve Dağıtım A.Ş.) yapımcı olarak hertürlü mülkiyet hakkına sahip olduğu projenin senaryosunu Umur BUGAY yazdı. Başrollerini METİN AKPINAR ve Zeki ALASYA‘nın oynadığı filmin yönetmeni de ZEKİ ALASYA. Warner Bros tarafından Türkiye dağıtımı yapılacak komedi türündeki sinema filmi 7 Şubat 2003’te vizyona giriyor. Rus Gelin rolünde ise Tatsyana TSVİKEVİÇ’i izleyeceğiz. Çekimleri 17 Kasım 2002 tarihinde tamamlanan filmin konusu ise; Moldovya’dan gelen dünya şampiyonu güzel okçunun (Tatsyana TSVİKEVİÇ) Türkiye adına yarışabilmesi için formalite evliliği yapması gerekmektedir. Bu evlilik için federasyon Başkanı (Zeki ALASYA), eski bir pehlivan olan yaşlı damat adayını (Metin AKPINAR) evlilik için ikna eder. Film okçunun ajanlardan kaçışı, pehlivanın kıza aşkı ve komik evlilik düzeni ile devam eder...