Pages

YAĞMUR ADAM FİLMİ FULL SEYRET

yAĞMUR ADAM YABANCI SİNEMA FİLMİNİ SEYRET YAĞMUR ADAM ONLİNE İZLE YAĞMUR ADAM BEDAVA İZLE YAĞMUR ADAM ROMANTİK FİLMİ BEDAVA SEYRET






r ithal araba satıcısı olan Charlie, başkalarının düşüncelerine saygı duymayan bencil ve fırlama bir şehir çocuğudur. Babasının öldüğünü haber alan Charlie, cenazesine gittiğinde, babasının 49 model bir Buick Roadmaster hariç tüm mirasını bir vakfa bıraktığını öğrenir. Kendi hakkı olduğunu düşündüğü bu paradan bir pay alabilmek için bu vakfı ziyaret eden Charlie, buranın özürlülerle ilgilenen bir kurum olduğunu öğrenir.
Vakfın müdürü, babasının eski bir arkadaşıdır ve mirasla ilgili olanları bilmektedir fakat mirasın neden bu vakfa bırakıldığını açıklamak istemez. Charlie herşeyden vazgeçtiği ve orayı terk edeceği sırada arabanın şoför koltuğunda oturan Raymond'ı görür. Raymond Charlie'nin varlığından habersiz olduğu otistik kardeşidir. Charli neden o zamana kadar bir kardeşi olduğunun söylenmediğini merak eder. Ama şu an için merakı ikinci plandadır ve asıl önemli olan, Raymond'a kalan mirastan pay alabilmektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder