Pages

SUİKASTÇİ YABANCI SİNEMA İZLE


SUİKASTÇI filmini full izle, Jason Statham filmlerini izle, Jet Li filmlerini izle, aksiyon filmi izle, aksiyon filmleri bedava izle hd aksiyon sinema
Konusu: Çin mafyasının içinde geçen aksiyon dolu bir film. Jason Statham ve Jet Li yan yana geldiğinde aksiyondan başka bir şey de düşünülemez zaten.
imdb notu:6.2/10
Yapım:2007 ABD, İngiltere
Tür:Aksiyon, Casusluk, Gerilim, Macera, Polisiye, Suç
Yönetmen:Philip G. Atwell
Süre:1 saat 43 dakika
Oyuncular: Jason Statham, Jet Li, Devon Aoki, Sung Kang, Nadine Velazquez

Ortağı kötü şöhretli suikastçı Rogue (Jet Li) tarafından vahşice öldürüldükten sonra, FBI ajanı Jack Crawford (Jason Statham) kaçak katili bulmaya ve ortağının ölümünün intikamını şahsen almaya yemin eder. Ama Rogue izini kaybettirir, ta ki 3 yıl sonra Çin mafyasının lideri Chang (John Lone) ile Japon Yakuza patronu Shiro (Ryo Ishibashi) arasında kanlı bir savaş başlatmak üzere tekrar ortaya çıkana kadar. Bu kez Rogue’u yakalamaya kesin kararlı olan Crawford özel suç uzmanlarından oluşan ekibini dosdoğru bu çatışmanın içine sürükler. Fakat Crawford'ın intikam arzusu mesleki yargılarını gölgeler. Şiddetin dozu artarken Crawford nihayet düşmanıyla yüz yüze gelir ama keşfettiği şey Rogue ya da planları hakkında hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığıdır.

http://www.sinemalar.com/film/768/Suikastci/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder